Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben ona ne para döküyorum her ay bir sürü yapıyorum yazık günah valla daha yapamıcam sadece bunlarla sonra emin olunca hafta ölçenini alırım çok şeker olur ozaman o kadar daha vermişsem ona para o kadar
Aynen kız yazık valla 😅 arkadaşım diyo ki bu saç boyasıyla testlere yatırdığın parayla neler alırdın neler 😅😅😅

Ohooo sen de çok şey istiyorsun 😁 onlar anca 6.haftadan sonra başlıyor. Herkeste olmaz sabırsız kuşum 🥰
Hep dizilerin yan etkisi🤣🤣🤣 test yapmadan bulantıdan şak diye anlıyorlar 🤣🤣🤣🤣
Ben oglumda 11hafta sonra tiksinme oldu 18haftaya kadar,bikez bile olsun istifra ,ögürme falan olmadi
Aceba ikinci nasıl olucak

Bende saklıyorum oğlumunkini geçen baktım arkasına not yazmışım 😍” bebeğim bu ikinci testim inanamadım “ yazmışım 😍😍😍❤️❤️❤️
Yaa yerimmm ne tatlııı😍😍😍😍 ben not yazmamıştım ama benimde ikinci testim ilki çubuk testti bu erken gebelik testiydi çubuk olan çok yıpranmıştı onu attım bi kaç sene önce bu sağlamda 😍😍😍😍

Hep dizilerin yan etkisi🤣🤣🤣 test yapmadan bulantıdan şak diye anlıyorlar 🤣🤣🤣🤣
Ben oglumda 11hafta sonra tiksinme oldu 18haftaya kadar,bikez bile olsun istifra ,ögürme falan olmadi
Aceba ikinci nasıl olucak
Dua edelim onda da olmasın, bulantı zor..

sevdaluk1911 sevdaluk1911 bebeğim ya kağıtları bulamadım heryere baktım bi yerde bıraktım kesin ya hepsi alttaydı bi saattir arıyorum yok yaa yanlış hatırlamıyosam adı neslihandı doktorun hepsi var bi o yok ya delircem bir sürü tahlildi bide e nabızdanda baktım ama bulamadım başka bir doktorun adını buldum onunda adı fatma keren

Aşko aslında bende kasetçiyim erken gebelikler çok pahalı ya 🤣🤣🤣 ama kaset regl gününde bile çıkmayabiliyor aşko o yüzden senin Pazartesi iptal anca Çarşamba olur 🤣🤣🤣 yaaa ay bu bir işaret olsun aşkoooo belki yanına ikinciyi koyarsın saklarsın 😍😍❤️
Aşko sen beni meraktan öldürcen miiiğğğ pazartesi yapayım çarşamba yine yaparım olmaz mıığğ🤣🤣🤣🤣🤣 hepimize işaret olsun inşallah bebeğim yaaa😍😍😍😍

Bugünde bana bildirim gelmiyor kızlar görmezsem yazılanı şaşırmayın.bu arada bugğn terim aşırı kokuyor yumurtlama dönemi böyle olurdu ne yumurtlama dönemi nede başka bir şey gebelik desem çok erken.Ovulasyon testi yaptım geri hafif kızarmaya başlamış.benim eski eleman hamile beni aradı az önce abla 3 gündür aklımdadır sana dua ediyorum sürekli ( o hamile) acaba gebemisin diye.dedim ki yok gülo daha değil ama olursa söylerim sana hemen sen duaya devam et dedim .arkadaş sürekli böyle şeyler duyuncada insan elinde olmadan olabilirmiki diyor bu arada göğüslerim kol altımdan sıkıştırıyor arada acıyor dün yoktu hatırlarsanız bugğn hafif acıyor

Ginnys Ginnys merhaba en geç bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. 20si gecesi bir iki damla pembe akıntım oldu ama daha sonra kesildi sizce test yapsam bugün çıkar mı elimdeki son test 🤷‍♀️

sevdaluk1911 sevdaluk1911 bebeğim ya kağıtları bulamadım heryere baktım bi yerde bıraktım kesin ya hepsi alttaydı bi saattir arıyorum yok yaa yanlış hatırlamıyosam adı neslihandı doktorun hepsi var bi o yok ya delircem bir sürü tahlildi bide e nabızdanda baktım ama bulamadım başka bir doktorun adını buldum onunda adı fatma keren
Tamam kuzum sağol olsun artık nasipte yokmuş ☺️

Biz
Kuzum haftalik ne kadara tuttunuz sormasi ayip yada günlük ne kadar. Bize cok yakin sapanca esimle kacmak istiyorum bir iki günlük
aşko hafta içi günlük 2000 tl haftasonu 2250 TL kahvaltı içinde değil ama olan işletmelerde var canım instagramdan savibuorg sayfasının takip ettiği bütün işletmeler güvenilir ordan beğendiğin işletmelere msj atıp yada arayı bilgi alabilirsiniz

Kızlar Merhaba
Allah'ım bir bekleyiş içinde olan bizlere bu ay mutlu haberleri almayı nasip etsin Amin.
İki sorum olacak burada ikinci gebeliğini bekleyen arkadaşlar veya tecrübe etmiş olanlar
yumurtlamadan sonra bebek tutmuş olsa döllenme belirtisi diye bir şey var mı ?
yani bu kadar kısa sürede belirti olur mu?
2. si yumurtlama akıntısı hepinizde yoğun mu benim sadece bir gün tamamen şeffaf oluyor kokusuz renksiz
bu acaba sağlıklı yumurta olmadığı anlamına mı geliyor?
burada bazen okuyorum bu yumurtlama dönemini çok net akıntı ağrı hatta yumurtlama kanaması ile geçiren bile var.

Ginnys Ginnys merhaba en geç bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. 20si gecesi bir iki damla pembe akıntım oldu ama daha sonra kesildi sizce test yapsam bugün çıkar mı elimdeki son test 🤷‍♀️
Bence varsa çıkar canım ya yap at bakalım yoksada sonraki aya diyip üzülmemek gerekli hepimiz için durumlar aynı

Back
X