Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26. Döngü günündeyim. Yumurtlama 10. Döngü gününde oldu dün testlerim negatif ti. Yumurtlama uzeri 16. Gün regl oluyorum genelde.
Anladim canim bekleyelim bakalım inşallah testler yaniltır seni 😍mujdeyi çakarsınn
Benim de 27. Günüm sabahdan bel ağrım başladı yukariya doğru vuruyor , başka da bi belirtim yok,vucut ısımi bile ölçmek istemiyorum😑😑😑

Ya işin garip tarafı benim böyle şeylerim yoktu bir ilk yaşıyorum şuanda birde adet olacak gibi bir ağrı solda ama hayrolsun kız korkuyorum niye ağrıyor adet olmaktan değilde dış gebelikten korkuyorum tek taraflınağrı olunca neyse belli olacak nasıl olsa bir şekilde bugün doktorum aradı 6 ekimde çağırdı şeker tahlilim hakkında konuşalım dedi o zamana regli olmazsa idrar testi de o yapar dilerim güzel çıkar herşey
Hadi hayırlısıyla kuzum yok dış gebelikle alakası yoktur çünkü şuan yerleşme aşamasında o daha şimdiden belli olmaz .bende ayın 30 gibi bi test yapıcam bakalım ne olucak

Allah şifa versin 🤲🏻 salgın var galiba benim oglumda hastaydi çok şükür kendinde getirdim😅şükür iyiyim bende kanepede öyle uzaniyorum, buharlı temizleyici almak istiyorum ama kararsizim alsammi almasammi
Size de geçmiş olsun canım 🙏 ya bırak şimdi buharlı muharlıyı alacak bir sürü şeyin olacak bebişe, ona ayır 😁

Anladim canim bekleyelim bakalım inşallah testler yaniltır seni 😍mujdeyi çakarsınn
Benim de 27. Günüm sabahdan bel ağrım başladı yukariya doğru vuruyor , başka da bi belirtim yok,vucut ısımi bile ölçmek istemiyorum😑😑😑
Bende bugun gebelik testi yapmadim. Zaten testimde kalmadi insallah mujdeli haber veririm ama ne bileyim olsaydida cikardi diye düşünüyorum hayirlisi olsun napalim. Belki senden gelir mujdeli haber 🥰 mfk da kullaniyosun sen sevindir bizi bu ay

Ben Kärcher kullanıyorum 3 numara 4 daha iyi annemde de Arçelik var oda çok memnun
Rahat temizliyormu?az önce baktim elektronik magazaya bulamadim😶😶😶trenyoldan da sipariş etmek istemiyorum riskli😐😐bozuk çıkar falan iade olmuyor malesef

Buharli temizleyici kullanmadim bilmiyorum. Ama benim robot supurgem var cok memnunum bide mi magazasindan fisfisli vileda türü bisey aldim cook pratik.
Dip köşeleri falan temizliyormu?yeni eve çiktigimda alıcam robot süpürge
Ama buharli mopa takmş durumdayim🤣🤣yeni ev falan bekleyemiycem🤪🤪🤪

Back
X