Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canın sağolsun kuzum, önünüzdeki ay belirtisiz sürpriz yapacak belki de yumurcak 🙏🏼
Amaaan bu yumurcak bizi tüketti valla yaa ☺️
Günaydın canim benim ☘️ sakın üzülme daha bata 3-4gün var, umutla beklemeye devam
Gol olucak en kısa zamanda 😍
Ben bu sabah ölçtüm yine 37 çıktı ateşim
Sabitlenip kalmış öylece 🤣🤣 bu sabah test şeytanı beni de dürtdü kız aceba yapsana🤣🤣🤣🤣nayrrr daha erken bekle dedim kendime🤣🤣🤣🤣🤣
Üzülmüyorum yaa alıştık artık negatiflere ☺️ dürtmesin kuzum yaa az daha sabret. Elbet gelecek o minnoş
Ben iki gün arayla içiyordum ve Bi ara çok aşırı kanamam olmuştu 10 gün bırakırdı doktor aspirini sonrasındada sürekli düşük tehlikem oldu gebelik ilerliyince bu seferde doktor kan sulandırıcı iğneye başlattı sonuç 20 gün erken doğumla oğlumu kucağıma aldım şuan bat bekliyorum eğer gebe kaldıysam doktor tekrar başlarıcak o ilaçlara ve uyuşmazlık iğnesi demir vitamin ilaçlar derken yine sürekli hastaneye git gel kan ver iğne vurul ve sürekli bebeğin hareketini takip et derken yine çok yorucu Bi süreç beni bekliyor bu yüzden istediğimden bile emin olamıyorum 😔
Arkadaşın da dediği gibi yaşın henüz küçük canım. Önce kendini toparla, oğlun da daha küçük, keyifle büyüt onu. zamanla bu endişelerin de hafifler belki. Biz de aynı korkularla, aynı süreçlerle yaşıyoruz. Allah'ım sağlıkla versin verecekse 🙏

Demgey3 Demgey3 @partalina_ Veziir Veziir A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @miresl Lale95 Lale95 @Papatyamveben-Mavi Ginnys Ginnys @Safiye19 mutsuz ve umutsuz bir pazar sabahından günaydın canım kızlar ☺️ benim kendimi tanıdğım falan yok, tırttt test tertemiz. Boşuna tribe girdim, boşuna sizi de umutlandırdım. Bu ay da gol değil
Günaydın kuzum 🥰 daha 11.gündesin kuzum belki bu sefer geç gösterecek kendini bilemeyiz ki ❤️ Bence bir kaç gün daha geçsin tekrarla istersen testi yada gecikmeyi bekle 😘😍 kırmızılar gelmeden umutsuzluğa kapılma lütfen 😘😘❤️

Amaaan bu yumurcak bizi tüketti valla yaa ☺️

Üzülmüyorum yaa alıştık artık negatiflere ☺️ dürtmesin kuzum yaa az daha sabret. Elbet gelecek o minnoş

Arkadaşın da dediği gibi yaşın henüz küçük canım. Önce kendini toparla, oğlun da daha küçük, keyifle büyüt onu. zamanla bu endişelerin de hafifler belki. Biz de aynı korkularla, aynı süreçlerle yaşıyoruz. Allah'ım sağlıkla versin verecekse 🙏
Canımmm bir kere başardın bir daha başarırsın sen iyi ol yeter ❤️ yapamadığım şey değil sonuçta 😍 hem daha erken illa 11. Gün çıkacak diye bir şey yok.

Güle güle kullan ❤️
Sağol kuzum çok teşekkür ederim 🙏🏻
Askim ben 10. Gun yumurtlama gordum döngü. Letu kullaniyorum ya 12 sinde gittigimde yumurta falan yoktu olsaydi soylerdi doktor yumurtlamadan 5 gun gecince gittigimde bisey yoktu yani 🤷🏼‍♀️
Belki idrara geçmemiştir kuzu ya
Demgey3 Demgey3 @partalina_ Veziir Veziir A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @miresl Lale95 Lale95 @Papatyamveben-Mavi Ginnys Ginnys @Safiye19 mutsuz ve umutsuz bir pazar sabahından günaydın canım kızlar ☺️ benim kendimi tanıdğım falan yok, tırttt test tertemiz. Boşuna tribe girdim, boşuna sizi de umutlandırdım. Bu ay da gol değil
Kuzu daha 11. Gün regl gelene kadar umut var üzülme Lütfen

Günaydın kuzum 🥰 daha 11.gündesin kuzum belki bu sefer geç gösterecek kendini bilemeyiz ki ❤️ Bence bir kaç gün daha geçsin tekrarla istersen testi yada gecikmeyi bekle 😘😍 kırmızılar gelmeden umutsuzluğa kapılma lütfen 😘😘❤️

Canımmm bir kere başardın bir daha başarırsın sen iyi ol yeter ❤️ yapamadığım şey değil sonuçta 😍 hem daha erken illa 11. Gün çıkacak diye bir şey yok.

Sağol kuzum çok teşekkür ederim 🙏🏻

Belki idrara geçmemiştir kuzu ya

Kuzu daha 11. Gün regl gelene kadar umut var üzülme Lütfen
Bekliyorum bakalım canlar ❤️ gecikmeyi beklicek sabır nerde bende yaa? 😁 Yazık kocam da gölge falan arıyor testte, onları da kendimize benzettik 🤣

Hadi bekliyim bakalım 😁
Yani bir günde bile değişen testler oluypr gününde tam olarak yapıp negatifse hadi başka bahara demek güzelde ben gününe kadar testime tekrar ediyorum ne olur ne olmaz diye yumurtlama sonrası 17. Gün daha doğru sonuç verir diyorlar mutlaka 17. Gün yinede yapıyorum ozaman tamam yok hadi yeni yumurta gel bakalım diyorum kaldığımyerdenb😂😂

Kızlar keyifli pazarlar herkese,
Adetim dün bitti hormon testlerimin sonucu çıktı fah ve lh arasında oranlarda sorun var dedi doktor. Duphaston diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı? Zararı olur mu malum bebiş çalışmalarına başlayacağız

Yani bir günde bile değişen testler oluypr gününde tam olarak yapıp negatifse hadi başka bahara demek güzelde ben gününe kadar testime tekrar ediyorum ne olur ne olmaz diye yumurtlama sonrası 17. Gün daha doğru sonuç verir diyorlar mutlaka 17. Gün yinede yapıyorum ozaman tamam yok hadi yeni yumurta gel bakalım diyorum kaldığımyerdenb😂😂
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurum ben zaten hiç şaşmaz. Yarın bi daha yaparım yoksa yoktur zaten yaa uğraşmanın umutlanmanın da anlamı yok

Kızlar keyifli pazarlar herkese,
Adetim dün bitti hormon testlerimin sonucu çıktı fah ve lh arasında oranlarda sorun var dedi doktor. Duphaston diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı? Zararı olur mu malum bebiş çalışmalarına başlayacağız
İyi günler tatlim nasılsin?duphaston zararli değil merak etme
Hormonlari düzene sokuyor,bebiş varsa tutunmasina yardimci oluyor
İnşaallah tez zamanda faydasını görürsün 😍

Günaydın kızlar, ben test atmıstım buraya belli belirsiz, cuma sabahı tekrwr yapıcam demiştim, yine cok slikti, ben de gitmedim o yüzden hastaneye bu sabahta regl oldum zaten, artık diğer aylara, çok heveslenmiştim ama vardır bi zamanı diyelim, darısı sizin başınıza 🙏🏻

Kız kışı boş geçme süründür üstelik
Yapıcaz bişeyler aşko
Ne güzel bebeğim❤❤ hiç kendini strese sokma ❤❤
Nasıl olacak bilmiyorum ama stresten uzak olmam lazım
Hayırlısı olsun aşkom hala umut var daha 11. Gündesin. Benimde bu gün döngümün 21. Günü yumurtlama akıntısı gibi akıntım olmuş az önce fark ettim. Ne alaka şimdi hiç anlamadım ya

Yapıcaz bişeyler aşko

Nasıl olacak bilmiyorum ama stresten uzak olmam lazım

Hayırlısı olsun aşkom hala umut var daha 11. Gündesin. Benimde bu gün döngümün 21. Günü yumurtlama akıntısı gibi akıntım olmuş az önce fark ettim. Ne alaka şimdi hiç anlamadım ya
Sal bebeğim herşey olacağına varır Rabbim büyük ❤❤

Back
X