Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir Lale95 Lale95 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Canim sen en iyisi adet gecikmesini bekle,soj yumurtlamaya göre hesapla
Böyle silik çizgilere ben katiyyen inanmıyorum aylardir hep hayal kırıklığına ugratdi bizi

Kızlar sonunda yeniden geldim👋🏻👋🏻 Ginnys Ginnys bugün kontrole gittim senin tahminler tutmadı ikiz değilmiş😂 tek kese gördü o da 5 mm falandı, ben ağlamaya başladım çünkü şu an 7+0dayım ama kese 5 haftalık gibi. Doktorum da kürtajdan sonra geç yumurtlamışsındır dedi adet tarihimi değiştirdi haftaya da kese büyümüş mü diye bakmak için çağırdı. Hala bi netlik yok yani anlayacağınız😞

Kızlarım nasılsınız @loirily Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys @mucizeyimben @Safiye19 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 ve unuttuklarım
Ben iyileştim ve yeni döngüm de başladı
Adet bitti
Bu ay ovulasyon ile takip etmeye başladım
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Onun için çok az girmeye çalışıyorum
Şükür canim her zaman iyi ol😍bende iyiyim dün şiddetli bel ağrım vardı bugün azalmiş biraz
Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap ☺️ama kendini de özletme kuzum🥰

İnşllah aşko ya inşallah gerçekten öyledir😍 sağolun valla testler gölge çıkınca umudum bi düşmüştü kırmızı çizgi görürüm diye düşünmüştüm ama olmadı ya nasip beklemekten başka çarem yok artık😂🌸
Yok bebeğim umudumuz hiç bir zaman düşmeyecek ❤️🌸 iki gün sonra tekrarlarsın bebeğim değerin artmış olur çizginde koyulaşmış olur 😍😍🌸 ay inşallah yaaa 😍 ama aşko kaset testte aşırı belli ya markası neydi ki

Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl @000umutlu000 Lale95 Lale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 @melek076 @Veziir R Random3 bitliKedi bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
CNım bayağı çıkmış e bu çizgi ay çok heyecanlı inşallah bebeğin seninledir ❤️

Kızlar sonunda yeniden geldim👋🏻👋🏻 Ginnys Ginnys bugün kontrole gittim senin tahminler tutmadı ikiz değilmiş😂 tek kese gördü o da 5 mm falandı, ben ağlamaya başladım çünkü şu an 7+0dayım ama kese 5 haftalık gibi. Doktorum da kürtajdan sonra geç yumurtlamışsındır dedi adet tarihimi değiştirdi haftaya da kese büyümüş mü diye bakmak için çağırdı. Hala bi netlik yok yani anlayacağınız😞
Gönlünü ferah tut inşallah 9 ay sonra bebişin kucağında olur ve uykusuz günler seni bekler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🤲

Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir Lale95 Lale95 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Canım evet gölge var gibi hadi inşallah bebeğin seninledir ❤️

Senin için dedim bebeğim ☺️❤️ valla ben her ihtimale karşı coraspin başlayayım diyorum haftada 2 içiyordum şimdi hergüne geçerim
Baslaman gerekiyosa basla kuzum. Ben bu ay prefert jel almayi düşünüyorum baskada bisey almiycam. Ama onun icinde yumurta takibi yapmam gerekiyor sanirim. Artik cok skldm ovulasyon testlerinden

Ben niye bisey goremedim yaa😣 ama bikac gune daha net olur

Back
X