Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım bende 33 yaşındayım 3 yıl önce bi yavrum oldu ama şimdi hem benim hem eşimin yaştan dolayı galiba bizimde 1.5 yıldır olmuyor de bu ay klomene başlattı onlar bizim gibi değiller yavaş yavaş ilerletiyor herşeyi sen türkiyedesin detaylı tetkik iste başka doktora git fırsatın var ama 6 aydır deniyoruz deme bence 1 yıldır deniyoruz de
Teşekkür ederim valla eşime de söyledim daha çok ay var doktora göre önümüzde dedi.
Ben birazda evhamlıyım açıkçası bunu da eşim biliyor.Size danışmak istedim yaşadığınız süreci.

Valla benimde asla mevsimim değil aşko🤣🤣🤣 ben ilkbahar yaz insanıyım sonbaharda severim manzarasınıda yağmur da severim ama soğuk asla sevmem 🤣🤣🤣 bilmiyorum ya 😬 yapayım etiketliycem bebeğim ❤
Ay aynı aynı bende kar ve kışı sevmem ama yağmuru severim ahahah 🤣🤣🤣 ama bu kış çok sert geçecekmiş öyle diyollaaa 🫠🫠 sabırsızlıkla bekliyorum aşko 😍😍❤️
İnşaallah aşko yarin sabah bakalim nasıl çıkar benim ateş😅😅
Haber ver bize de bebeğim inşallah düşmez ❤️🌸

Valla bana da çok mantıklı gelmemişti ama zaten bi mantığı da yokmuş benimki şu an 5 haftalıksa 🤣 İnşallah sende de güzel gelişmeler olur canımm etiketle mutlaka😍
Aynen bence de 5 haftalıksın. Sağlıklı da büyüyecek inşallah bu kez 🙏🏻💕 yine aynı grupta olalım seninle ayrılmadan 🥰 Benim beta sıfırlanmamış olabilir dimi. 8 haftalıktı kaybım. Bilgin var mı o konuda

Yok yok biraz beklemek gerek bence 2-3 gün geçsinde 😂😂😂
O zaman test yap hergün 🤭🤭
İnsallah. Ama ben bu ay biraz uzaklasmayi planliyorum buralardan 🙈
Yooo asla izin vermiyoruz ona 🤣
Valla benimde asla mevsimim değil aşko🤣🤣🤣 ben ilkbahar yaz insanıyım sonbaharda severim manzarasınıda yağmur da severim ama soğuk asla sevmem 🤣🤣🤣 bilmiyorum ya 😬 yapayım etiketliycem bebeğim ❤
Valla bende öyleyim ya keşke hiç soğumasa havalar

Aynen bence de 5 haftalıksın. Sağlıklı da büyüyecek inşallah bu kez 🙏🏻💕 yine aynı grupta olalım seninle ayrılmadan 🥰 Benim beta sıfırlanmamış olabilir dimi. 8 haftalıktı kaybım. Bilgin var mı o konuda
Bende 8+4te oldum ama boş gebelikti. Yani baya geçmiş aslında seninki de sıfırlanmış olabilir bence artık, ben kürtajdan sonraki 35.gün falan testte silik çizgi görmüştüm sende o civarlarda bi dene istersen😄

Hiç üzülme kuzum ya inşallah bu ay olur artık

Aynen öyle valla kuzum ben o yüzden geçtiğimiz ay hiç düşünmedim ilişki bile olmadı 1 ay dinlenmeye çekildim bu ay regl gelince tekrar mfk ya başladım 3 2 deniyoruz bakalım olursa olur artık zaten olmazsa ekim de aşılama Kasım da tüp bebek düşünüyoruz
Ben bu ay cok ateşlim ovulasyon a daha girmedim her gün her gün 😂😂

Bende 8+4te oldum ama boş gebelikti. Yani baya geçmiş aslında seninki de sıfırlanmış olabilir bence artık, ben kürtajdan sonraki 35.gün falan testte silik çizgi görmüştüm sende o civarlarda bi dene istersen😄
Ya 10 gün var daha muhtemelen adet olurum o güne kadar 🤣 Ama beklemem gerekiyor çünkü erken test yapmak da saçma şu an belki sıfırlanmamıştır çünkü 3-5 bişey kaldıysa idrarda moralim bozulur sonra 🤣

Ya 10 gün var daha muhtemelen adet olurum o güne kadar 🤣 Ama beklemem gerekiyor çünkü erken test yapmak da saçma şu an belki sıfırlanmamıştır çünkü 3-5 bişey kaldıysa idrarda moralim bozulur sonra 🤣
Ben silik çizgiyi görünce peşpeşe her gün test yaptım çizgi koyulaşıyo mu diye öyle emin oldum 😁 adet olmazsan dene mutlaka

Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu @raainbow R Random3 @melek076 Veziir Veziir @Lale95 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Bebişim erken gebelik testinde var ama ben ona pek güvenmiyorum beni çok yanılttı. Kaset testte de gördüm çizgi ama işte çok belirgin olmayınca hep belirsizlik oluyor. Sen bi gidip kan versene ya
Bebeğim bu kadar erken belirti olur mu ya 😕 bence benim midem de bişey var zerre açlık hissetmiyorum yemeğe bakınca suratım buruşuyo istemsiz 🙄 dün sabahtan beri hiç bişey yiyemedim zorla bi kaç lokma bişey yiyebildim dün gece o kadar
Bebişim senin bat 3 Ekim değil mi 8 gün var ve gaz şişkinlik yumurtlamadan sonra başladı diyenleri çok duydum ben. İnşallah öyledir 😍😍

Ben silik çizgiyi görünce peşpeşe her gün test yaptım çizgi koyulaşıyo mu diye öyle emin oldum 😁 adet olmazsan dene mutlaka
Ay bu kadar olur tam konuştuk şimdi kahverengi lekelenmem olmuş 🤣 Ya adetim başlıyor ya yerleşme. Ama çok umutlanmayayım ben. Gerçi ben öncekinde de kahverengi akıntım olunca adetim başlıyor demiştim testim pozitif çıkmıştı. Ama bu kez yerleşme kanaması için çok erken muhtemelen yarın adet göreceğim🙏🏻☺️ Artık önümüzdeki ay sağlıklı bir gebelik oluşur inşallah napalım Haziran’dan beri de unuttum adet görmeyi nasıl bişeydi 🤣🤣🤣

Aşkokuşkolarım ben geldim 🥰💐
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 Childdevelopment Childdevelopment R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Hoş geldin canım 🌸 çok iyi yapmışsın kuzum ona göre ilaç verirler değerler düzelir 😍 iyiyiz kuzum çok şükür değerlendirme sürecindeyiz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸❤️😍

Ay bu kadar olur tam konuştuk şimdi kahverengi lekelenmem olmuş 🤣 Ya adetim başlıyor ya yerleşme. Ama çok umutlanmayayım ben. Gerçi ben öncekinde de kahverengi akıntım olunca adetim başlıyor demiştim testim pozitif çıkmıştı. Ama bu kez yerleşme kanaması için çok erken muhtemelen yarın adet göreceğim🙏🏻☺️ Artık önümüzdeki ay sağlıklı bir gebelik oluşur inşallah napalım Haziran’dan beri de unuttum adet görmeyi nasıl bişeydi 🤣🤣🤣
İnşallah yerleşmedir ya aslında tam zamanı bence senin için☺️ Allah hepimiz için hayırlı sağlıklı evlatlar versin de ne zaman gelirlerse gelsinler🥰

Hoş geldin canım 🌸 çok iyi yapmışsın kuzum ona göre ilaç verirler değerler düzelir 😍 iyiyiz kuzum çok şükür değerlendirme sürecindeyiz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸❤️😍
Amin inşallah bebiş ya ben bitirdim artık çalışmaları bundan sonrası free 🤣🤣 benim yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim acımaya başlıyor yahu çözemedim gitti. Gerçi yumurtlamayı da tam hissedemedim de döngünün 16 17. Günleri göğüslerim acımaya başlıyor. Klomen kullanırken regl yaklaşınca ağrıyordu bunlar

Teşekkür ederim valla eşime de söyledim daha çok ay var doktora göre önümüzde dedi.
Ben birazda evhamlıyım açıkçası bunu da eşim biliyor.Size danışmak istedim yaşadığınız süreci.
Ben geçen sene 1 ay kadar hap kullandım sonra bıraktım hazirandan bu yana deniyoruz ama bu sene başında ovülasyon testleri ile deniyoruz valla pik zamanı öncesi sonrası dog pozisyon ayakları havaya dikme aklına ne gelirse yaptım 😥 ağustosda dr a gittim kan aldılar falan herşey yolunda dedi sadece kafanda engelliyorsun dedi 🤷🏻‍♀️ ama klomen e başlattı bu ay ilk denedim bat 1 Ekim hiç bi belirtim yok 😔
Türkiye’de olsam bin kere başka doktorlara giderdim diye düşünüyorum
Bi oğlum var şükürler olsun ki ama eşimin de benim de yaştan dolayı acele ediyoruz
Kısaca benimki bu kadar canım

İnşallah yerleşmedir ya aslında tam zamanı bence senin için☺️ Allah hepimiz için hayırlı sağlıklı evlatlar versin de ne zaman gelirlerse gelsinler🥰
Öyle canım hayırlısı olsun tabi. Aklımda yine soru işareti kalacaktı beklese miydim diye. Böylesi hayırlıdır belki de☺️8. günde yerleşme kanaması olur mu ki şansımı zorluyorum hala 🤣

Back
X