- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.081
Dualarım seninle çiçeğimKızlar doktora gidiyorum duanızı belirliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninle çiçeğimKızlar doktora gidiyorum duanızı belirliyorum![]()
Kanka bende silik çıktı çıktı regl oldum artik siliklere inanmıyorum ama sende de varBı da benim test sabah yapmıştım öğlende geldim içini açtım ne diyorsunuz canlar var mı sizce M melek076_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
Mucizemmm16
Childdevelopment
Hayırlı haberlerle dön canımKızlar doktora gidiyorum duanızı belirliyorum![]()
Eve action dan almıştım ama dün ve öncekiler clearblue idi bilemiyorumAction mağazasının testiyse bu kolayca yanıltabilir
Niye böyleler ya biz daha çok biliyoruz valla hangi değerler olması gerektiğiniGidin kuzu ihmal etmeyin benim ikinci aşılamayı yaptığımda prolaktin 30 tsh 5.39 muş kadın doğumcu istemişti kan testini bide proftu o zaman da dedim ona hocam yüksek değilmi diye yo sorun değil demişti pis adam
Dualarımız seninle bebeğim güzel haberlerle gel inşallahKızlar doktora gidiyorum duanızı belirliyorum![]()
Malesef aşkımNasıl bu kadar erken miii
Aşko valla oldum kasıklarım çok ağrıyo belimdeNeyyybu kadar erken regl inanmam yaa
![]()
Bilmiyorum ki kuzum bende anlamadımÇok erken Ya neden böyle oldu
Görüyorum aşkomKapalı sabah çektim hemen
Fitilden sonra 2 ay 28. Günde regli oldum kuzum bu ay 23. Günde geldi bende anlamadım hatta batımı geçen seferlere göre yazmıştım normalde 25-26 gündü döngümNiye dengesizlestiki. Kuzu senin regl duzenin degisti galiba enfeksiyondan sonra. Bi arada gec olmustun
Aşko şuan resmen kırmızılar geldi öyle mi Allah Allah valla hepimiz şok olduk aşko yoksa acaba üstüne görmemi yaşıyorsunAşko valla oldum kasıklarım çok ağrıyo belimde![]()
Bilmiyorum ki bebeğimYaaaa gerçekten miiiiaşko daha erken değil miydi yaaa
sağlık olsun kuzum biz şu değerimizi düşürelim belki düştükten sonra hemen olur
Genelde okuduğum Kişiler ilacı kullandıktan sonra hemen hamile kaldım diyorlardı moralimizi bozmuyoruz
![]()
Sen regli olamazsın saçmalaşmaOlsun aşko nasip bu ayda değilmiş demekki bende bekliyorum olcam diye 3 gün sonra falan niyeyse![]()
Ben bu ay ne ilaç ne bişey kullanmadım diş ağrıma bile dayandım yanıltmasın diye ama nasip değilmiş kuzumBende de bu ay 23. Gün geldiseni çok iyi anlıyorum
Geldi bebeğim malesefAşko şuan resmen kırmızılar geldi öyle mi Allah Allah valla hepimiz şok olduk aşko yoksa acaba üstüne görmemi yaşıyorsun♀
![]()
Bende hiç birsey kullanmadım ve yapmadım yinede ziyan oldu işteBen bu ay ne ilaç ne bişey kullanmadım diş ağrıma bile dayandım yanıltmasın diye ama nasip değilmiş kuzum![]()
Bilmiyorum ki bebeğimaynen aşko bu ay gidicem inşallah ya
Moralimizi bozmuyoruz bebeğim tam gaz diğer aya odaklanıyoruz motivasyonumuzu yükseltiyoruzGeldi bebeğim malesefya ben bende şok oldum
bu kadar erken bende beklemiyodum
Valla bilemiyorum aşko kafası karışıklardanımSen regli olamazsın saçmalaşmasen gebesin❤❤
İnşallah kuzum yaMoralimizi bozmuyoruz bebeğim tam gaz diğer aya odaklanıyoruz motivasyonumuzu yükseltiyoruzyakın zamanda güzel haberler alacağız aşkım inanıyorum
![]()