Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bilemiyorum aşko kafası karışıklardanım😀😀😀 nasılsın napıyosunuz bakalım
Ben cok netim sende aşko bu kadar belirtiyle kesin gebesin diyorum ❤❤🤲🏻🤲🏻 Bulaşık yıkıycam aşko depresyondan anca çıktımda 🤣🤣🤣 biraz pazara falan çıktık yeni geldik sen napıyosun nasılsın gitti mi misafirin aşko

Nasılsin beybi? akıntı, ağrı falan bişeyler varmi?
Benim ateşim 37de takilip kalmiş🤣🤣🤣adet belirtisi olan ishal belirtisi daha yok🤲🏻🤲🏻 çok şükür
İnşaallah geçen yıl olduğu gibi son dakika ateşim düşmez☹️😐
Ayy cok iyi o takılsın oralarda aşko elleşme 🤣🤣🤣 bekleyelim bakalım bebeğim inşallah senden de güzel haberler alıcaz inanıyorum❤😍🤲🏻

Ben cok netim sende aşko bu kadar belirtiyle kesin gebesin diyorum ❤❤🤲🏻🤲🏻 Bulaşık yıkıycam aşko depresyondan anca çıktımda 🤣🤣🤣 biraz pazara falan çıktık yeni geldik sen napıyosun nasılsın gitti mi misafirin aşko
Yok aşko yemek falan yaptım yemeğe kayınvalidemlerde gelecek birazdan, akşama giderler o yüzden çok giremedim hazırlık yemek görümcemle ilgileniyorum bide onunda bebişi var oynuyorum ilgileniyorum falan bir günde yoruldum ahahahaha biz hergün bebekle neyapacağız😂😂😂

Niye böyleler ya biz daha çok biliyoruz valla hangi değerler olması gerektiğini 😖 gerçekten işini hakkıyla yapan sadece doktor olarak değil tüm alanlarda çok az kişi kalmış ya 🫤🫤
Sorma ya ben bide o ay aşılama yaptırdım umut bağladım o kadar 🥺

Kızlar bir şey soracağım dün öğlenden sonra yumurtlama akıntım geldi lavabodayken. Şeffaf akıntı geliyor. Çatlayınca opak beyazımsı renge dönüşüyor. Normalde akıntımı gördükten 1,2 gün sonra yumurtam çatlıyor. Yani 1,2 gün sonra opak renge dönüşüyordu.Ama dün öğlen o şeffaf akıntım geldikten sonra akşam saatlerinde opak rengine döndü o akıntım. Hemen aynı gün içinde çatlar mı ilk kez oluyor. Mfk kullanıyorum bir buçuk aydır falan. Ama yöntemine çok uyamadık eşimin işinden dolayı. 9. Gün ilişki oldu bir de dün(13.gün) akıntının geldiği gün ilişki oldu. Bugünü değerlendirmeli miyim yarını beklemeli miyim 🙄 akıl verin

İnşallah kuzum ya 🤲🏻🤲🏻❤❤😍😍 bu ay da gol değil be püüü🙄🤣
Amaaannn bizimde gol değil diye düşünüyorum aşko 🤣🤣 modum düştü ya bu aydan 🤣🤣🤣 nasılsın aşkım nasıl oldu miden 😘
Valla bilemiyorum aşko kafası karışıklardanım😀😀😀 nasılsın napıyosunuz bakalım
Bebeğiiiiimmm ne yapıyorsun nasılsın 😘😘❤️❤️ Sen gebesin ne adet olması saçmalamağğğğğ 🤣🤣

Amaaannn bizimde gol değil diye düşünüyorum aşko 🤣🤣 modum düştü ya bu aydan 🤣🤣🤣 nasılsın aşkım nasıl oldu miden 😘

Bebeğiiiiimmm ne yapıyorsun nasılsın 😘😘❤️❤️ Sen gebesin ne adet olması saçmalamağğğğğ 🤣🤣
Ahahaha aşko güldürmeyin beni Ya😂😂😂 senin niye modun düştü daha yolun yarısındasın bu aydan hemen umudunu kesmişsin😝😝😝😝

Yok aşko yemek falan yaptım yemeğe kayınvalidemlerde gelecek birazdan, akşama giderler o yüzden çok giremedim hazırlık yemek görümcemle ilgileniyorum bide onunda bebişi var oynuyorum ilgileniyorum falan bir günde yoruldum ahahahaha biz hergün bebekle neyapacağız😂😂😂
Kız ayy ne biliyim beni en çok uykusuzluk korkutuyo kardeşimde gördükten sonra🤣🤣🤣🤣

Back
X