- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.101
Ben cok netim sende aşko bu kadar belirtiyle kesin gebesin diyorum ❤❤Valla bilemiyorum aşko kafası karışıklardanımnasılsın napıyosunuz bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok netim sende aşko bu kadar belirtiyle kesin gebesin diyorum ❤❤Valla bilemiyorum aşko kafası karışıklardanımnasılsın napıyosunuz bakalım
Ayy cok iyi o takılsın oralarda aşko elleşmeNasılsin beybi? akıntı, ağrı falan bişeyler varmi?
Benim ateşim 37de takilip kalmişadet belirtisi olan ishal belirtisi daha yok
çok şükür
İnşaallah geçen yıl olduğu gibi son dakika ateşim düşmez![]()
Sagol askımmmAhhh kuzum benim yaaa minnak prensesimiz geliyorsağlıkla al kucağına tatlım çok sevindim. Şimdi cici bici şeyler alma zamanı
![]()
Yaaa kız mıSagol askımmmsaglıklı hamişleriniz olsun insallah en yakın zaamandaa
![]()
Napıyorsun aşko bugün senin bat tı sanırım testi yaptın mı merakla bekliyorumValla bilemiyorum aşko kafası karışıklardanımnasılsın napıyosunuz bakalım
Yok aşko yemek falan yaptım yemeğe kayınvalidemlerde gelecek birazdan, akşama giderler o yüzden çok giremedim hazırlık yemek görümcemle ilgileniyorum bide onunda bebişi var oynuyorum ilgileniyorum falan bir günde yoruldum ahahahaha biz hergün bebekle neyapacağızBen cok netim sende aşko bu kadar belirtiyle kesin gebesin diyorum ❤❤Bulaşık yıkıycam aşko depresyondan anca çıktımda
biraz pazara falan çıktık yeni geldik sen napıyosun nasılsın gitti mi misafirin aşko
Aynen aşko dün veya bugündü ama geç yumurtlama gördüm o yüzden bat kaydı yani kuzum test yapmadım daha dünden sonraNapıyorsun aşko bugün senin bat tı sanırım testi yaptın mı merakla bekliyorum![]()
Hayırlısı olsun canım ya ne diyeyim bende de dün akşamdan beri bel ağrısı var bu gün de son iki saattir bir halsizim anlatamam zor yemek yapıyorumMalesef aşkım![]()
Sorma ya ben bide o ay aşılama yaptırdım umut bağladım o kadarNiye böyleler ya biz daha çok biliyoruz valla hangi değerler olması gerektiğinigerçekten işini hakkıyla yapan sadece doktor olarak değil tüm alanlarda çok az kişi kalmış ya
![]()
Yaaaa çok heyecanlıAynen aşko dün veya bugündü ama geç yumurtlama gördüm o yüzden bat kaydı yani kuzum test yapmadım daha dünden sonra![]()
Amaaannn bizimde gol değil diye düşünüyorum aşkoİnşallah kuzum ya❤❤
bu ay da gol değil be püüü
![]()
Bebeğiiiiimmm ne yapıyorsun nasılsınValla bilemiyorum aşko kafası karışıklardanımnasılsın napıyosunuz bakalım
Tamam canım tabisiYaaaa çok heyecanlıbak yapınca beni etiketlemeyi unutmuyorsunnnnnn
Ahahaha aşko güldürmeyin beni YaAmaaannn bizimde gol değil diye düşünüyorum aşkomodum düştü ya bu aydan
nasılsın aşkım nasıl oldu miden
Bebeğiiiiimmm ne yapıyorsun nasılsınSen gebesin ne adet olması saçmalamağğğğğ
![]()
Evet saglik ocagindada hallederler bebek dusundugunu soylersen verecekleri 10 liralik bi ilacAnladım canım benim çok teşekkür ederimDahiliye gitmemiz gerekiyor değil mi bebeğim
Yaaa kötü olmuş kuzum yaSorma ya ben bide o ay aşılama yaptırdım umut bağladım o kadar![]()
Ay Gül kızzzz hep GülAhahaha aşko güldürmeyin beni Yasenin niye modun düştü daha yolun yarısındasın bu aydan hemen umudunu kesmişsin
![]()
Tamam bebeğim ben yarın sabah gidip bi kan vereyim en iyisiEvet saglik ocagindada hallederler bebek dusundugunu soylersen verecekleri 10 liralik bi ilac
Ayy kuzum inşallah bebiş belirtisidir yaHayırlısı olsun canım ya ne diyeyim bende de dün akşamdan beri bel ağrısı var bu gün de son iki saattir bir halsizim anlatamam zor yemek yapıyorum
Kız ayy ne biliyim beni en çok uykusuzluk korkutuyo kardeşimde gördükten sonraYok aşko yemek falan yaptım yemeğe kayınvalidemlerde gelecek birazdan, akşama giderler o yüzden çok giremedim hazırlık yemek görümcemle ilgileniyorum bide onunda bebişi var oynuyorum ilgileniyorum falan bir günde yoruldum ahahahaha biz hergün bebekle neyapacağız![]()