- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.141
Unutmuşum aşko kardeşimi görünce hatırladım napiyimAhahaha dimihayırda aşko sen böyleysen biz napalım ilk tecrübemiz olacak hahaha
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmuşum aşko kardeşimi görünce hatırladım napiyimAhahaha dimihayırda aşko sen böyleysen biz napalım ilk tecrübemiz olacak hahaha
![]()
Sağlam dıkşınlan aşkoTabi aşkım Allah büyük bakalım nasip kısmetay iyi bari aşko ya iyi ol hep
Çok sevindim valla iyileşmene bebeğim
dikkat et kendine kuzum hassas vücudun belli ki
bende iyiyim kuzum bugün ekşın günüüüü
yarın sabah sağlık ocağına gideceğim bu arada aşkım tsh için istersen sende müsait olduğunda sağlık ocağında tahlil yaptır bebeğim
Amiinn bebeğim inşallah ❤❤Ayyyy öyle valla çok çok tatlılar inşallah sağlıkla gelirlerde herşeylerini çekeriz![]()
Aşko kan mı verdin noldu kaçırdım benGeldim kızlar kan ve idrar aldılar yarın sonuç çıkar dedilerhepinize çok teşekkür ederim desteğinizi yanımdaymışsınız gibi hissetim
![]()
Hadi inşallah senden güzel haberler alalım aşkım ya ❤❤Aynen bende valla bi hafta diş ağrısı çektim ama ağrı kesici bile almadım![]()
Ahaha aynen aşko denemediğimiz herşeyi deniyoruzHe bide böyle deneyeyim diyorsuntamam öyleyse
aşko hep beraber gülelim
![]()
Ahahah tamam aşkoSağlam dıkşınlan aşko️
️
️ aşkım sağlık ocağına hormon bakmıyorlarmış artık devletten randevu almak gerek yakınsa eğer yine de bi sor bizim burda bakmıyorlar artık bakılmıyo dedi
Evet canım yarın olsada öğrensemAşko kan mı verdin noldu kaçırdım ben![]()
Bir çocuk hiç cocuktur derler aşko. Ben hic şikayetçi olmadim tek cocugum varken ama bazi kadinlar sabah aksam cocuklarindan sikayetci oluyolar tek cocuk oldugu halde. Oyle kadinlarin agzina terlikle vurasim geliyorAhahaha dimihayırda aşko sen böyleysen biz napalım ilk tecrübemiz olacak hahaha
![]()
HamilemisinnnnnEvet canım yarın olsada öğrensem![]()
Unut boşver ikinci genişler sakin olurmuş aşkoUnutmuşum aşko kardeşimi görünce hatırladım napiyimben hep tektim bebeğim zor oldu benim için
Ooo senin araları bayağı olmuş olcak aşkoBir çocuk hiç cocuktur derler aşko. Ben hic şikayetçi olmadim tek cocugum varken ama bazi kadinlar sabah aksam cocuklarindan sikayetci oluyolar tek cocuk oldugu halde. Oyle kadinlarin agzina terlikle vurasim geliyor
Benim çocuklarımin arasında 3 bucuk yaş var o zaman anladim ki tek cocuk hic cocukmus
3 cocuk olayina hic girmeyim yasamadim bilmiyorum insallah yasarim ama sanirim biriyle 12 yastan fazla olacak aralarında biriylede 9 yas olacak
Aaaa sen kan mı verdinİnşallahkan ve idrar aldı bakacaklar canım
Hahahhah benim kızımdan tek şikayetim uyumaması aşko bebekti uyumuyodu hala aynı uyumuyo çocuk zombi gibiBir çocuk hiç cocuktur derler aşko. Ben hic şikayetçi olmadim tek cocugum varken ama bazi kadinlar sabah aksam cocuklarindan sikayetci oluyolar tek cocuk oldugu halde. Oyle kadinlarin agzina terlikle vurasim geliyor
Benim çocuklarımin arasında 3 bucuk yaş var o zaman anladim ki tek cocuk hic cocukmus
3 cocuk olayina hic girmeyim yasamadim bilmiyorum insallah yasarim ama sanirim biriyle 12 yastan fazla olacak aralarında biriylede 9 yas olacak
Bide söyle düşün 2 tane düz duvara tirmanan mi kolay yoksa 1 tane düz duvara tirmananmi?Ooo senin araları bayağı olmuş olcak aşkoya çocukların hepsi bir olmuyor bazıları varya etliye sütlüye karışmaz sakince oynar sakince uyur bazıları da düz duvara tırmanır o yüzden bu konuya yorumsuzum Allah sağlık versin
![]()
Ayy hadi güzel haberlerleEvet canım yarın olsada öğrensem![]()
Canım benim ilk ve 3. Gebelikte olmuştu bu belirtiler hatta ilkinde kayınvalidelerde oturuyororuz ben bi çakma oldu bi bastım çığlığı bana herkes bakıyo manyak mı bu yeni gelin diyeAşkolar ne yaparsınız bugğn esneye esneye yoruldum valla yeni bir belirti mi bilmiyorım içinde alttan içimden.rahme Doğru elektrik çakıyor gibi oluyor yeni bir belirtiyse listeye ekleyelim ben ilk kez şahit oluyorum hiç okumamıştım.gögüsler ağrımaya başladı 8. Günü görüyor demekki bu arada testlerimi bir kağıda yapıştırdım sırayla yanına yazılar yazdım tarih saat zaman en son kaç haftalık olduğunu gösteren testi yapıp fotoğrafını çekip saklıcam adım adım gibi işte