- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.441
Aynen aşko geçen ay bana ders olduYapma aşko yapma başıma geldikçe daha çok test işinden soğuyorummfk 10 günlük gecikmenin ardından test öneriyor adam yine haklı ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aşko geçen ay bana ders olduYapma aşko yapma başıma geldikçe daha çok test işinden soğuyorummfk 10 günlük gecikmenin ardından test öneriyor adam yine haklı ya
![]()
Amin canim çok teşekkür ederimEvettt biz burada kocaman bir aileyiz bebeğiiiiiimmm bir kişi olmazsa eksilirizİnşallah güzel bir şekilde atlatırsın kuzum bu günleri
![]()
İnşallah canim cok teşekkür ederimHaklısın kuzum kolay yollar değil ama toparlayacaksın inşallah daha güzel yollar seni bekliyor az ilerde![]()
Boynum biraz daha iyi aşko teşekkür ederim kas gevşetici krem aldım sürüyorumİnşallah bebeğim ❤sen nasıl oldun aşko geçti boynun falan ? Tiroid için gittin mi ? Ben sordum az önce kızı götürdüm sağlık ocağına yapılıyo dedi
Cok şükür aşko iyi olmana sevindimBoynum biraz daha iyi aşko teşekkür ederim kas gevşetici krem aldım sürüyorumtiroid için gidemedim doktor izindeymiş aşko haftaya kaldı
yaaa bak iyi bari hastaneye gitmekle uğraşmamış olacaksın
kuzum kızının birşeyi mi var niye götürdün
Yalniz değilsin aşko bende seninleyim
Aynen canım hayırlısıyla sağlıcakla ilerletmesin sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah miniğinBence evet insan bilmeli bilmek istiyor ztn o kız yazık ilk gebeliğinde 3 ay ağlıya ağlıya gezdi bebek iyimi ne yapıyor diye diye ozaman gelememişlerdi Türkiye’ye neyseki geçti o günleri bizde bakalım neler olacak hele bi 6 ekim gelsin 2 hafta daha geçsin yerini belli etsin şi di daha embriocuk bir 6. Haftaya çıkalım kalp atışı falan duyalım o günleri bekliyorum heyecanla tabi bitmez bu heyecanlar ya inşallah sağlıklı devam eder Allah can verirse devam yoksa hepimiz tamam![]()
Bencede ahahaAynen aşko geçen ay bana ders olduahahah 10 gün ve biz asla dayanamayız hiç birimiz
![]()
Şu kırmızılardan yıldık artıkBen adet oldum![]()
Napıyım şoku atlattm regl oldum bitti denesekmi denemesekmi diye düşüncedeyizKuzu 3 kez yaptırmış biri olarak anlatıyorum. Adetin 3. Günü gidiyorsun doktor yumurta geliştirici ilaç veriyor düzenli olarak hafta da 2-3 kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüme durumuna göre çatlatma iğnesi veriyor aşılama günü belirliyor. Aşılama için sabah erken gidiyorsunuz eşin sperm veriyor onlar yıkanıp hazırlanıyor aşılama yapılıyor.
Hoşgeldin canım bizde aynı bildiğin gibi regl bitti değerlendirme yapıyoruz mfk ilesen neler yapıyorsun.
Ayy aşkoo biz hep vurgunlardayız zaten yoruldum yıldım dün bi arkadaş dogum yaptı minick yaa bebiş valla içim gitti bi güleydi yüzümüzAşko ben vurgun yedim bi dahaki aya kaldı![]()
Heh iyi bari kuzum inşallah bebişte bekletmeden gelir artık yaEvet bebeğim baktıracağım inşallah doktorum izindeymiş gelir gelmez baktırıp ilaç isteyeceğimteşekkür ederim bebeğim
![]()
Yaa çok tatlılar aşkoAyy aşkoo biz hep vurgunlardayız zaten yoruldum yıldım dün bi arkadaş dogum yaptı minick yaa bebiş valla içim gitti bi güleydi yüzümüz
Heh iyi bari kuzum inşallah bebişte bekletmeden gelir artık ya
Evet yaa notları bırakın banaAhahaha yok aşko çokta geride kalmadın ders notlarını veririz biz sanabiz iyiyiz kuzum sen nasılsın
![]()
_Umutlu_Pozitif_ hamişimiz büyüm ihtimal
birde @Ginnys hamişşşş
![]()
Mucizemmm16 bence hamiş
bu kadar galiba bebişim diğer kalanlar beklemede
![]()
Ayy yakalıcam ucundan biyerden inşallah konularıKolay gelsin aşko özlettin kendinibende yine gölgeler var net bişey yok bekliyoruz bakalım
sen nasılsın kuzum
Ayy bi yapabilsekYaa çok tatlılar aşkominnacıklar ❤❤❤ kardeşim doğum yaptı ya bebeğe diyorum ki kız bende senden yapcam bi tane daha diye herkes gülüyo
![]()
Ayy valla bende aşko bi bebe tutturamadıkAyy bi yapabilsekhayır bu kadar beceriksiz olmamıza ayrı şaşırıyorum artık ben
![]()
Kız sorma millet takır takır ikinciyi tutturuyor anam ben daha birinciyi tutturamadm valla ateşe verip yakcam biyerlerimi artık cinnet geliyorAyy valla bende aşko bi bebe tutturamadık![]()
Aşko ben sanmıyorum çocuk içeriyi deşti böyle yerleşmemi olurEvet yaa notları bırakın banaayy
_Umutlu_Pozitif_ hamiş oldun valla havalara uçarım
yaaa ciddimi hamişimiz vaar
@Ginnys hayırlı olsuunn çok sevindiim ne kadarlık
![]()
Mucizemmm16 zaten hamş olsada reddetcek artk psikolojisi hep kırmızıları çağırıyor onun yıldırdı beni
![]()