Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim oldu da noldu 😂
Yani anladıkki bizim keyfimize göre degil 😅 kuzu ben bidaki ay asilamayada gitmiycem. Artik bebek istedigimden emin degilim. Esimlede konustuk dün demekki bizim kaderimizde 2 cocuk varmış 3 yokmus 🤷🏼‍♀️ Yani zorlamaya uzulmeye yada bunu herkese dillendirmeye gerek yok. Onada soyledim lutfen cocuk istedigini surekli dillendirme diye her ay olmadikca ben üzülüyorum. Zaten o heveslendirdi beni benim böyle niyetim yoktu ama cok üzülüyorum olmadikca. Dedimki bosver yer icer gezeriz digerleri büyüdü.

Yaptım canm aslında dr atamadan önce gidip test aldım çıkmadı bende su falan içmiştim belki ondandır dedim hatta gruba attım yok galiba diye. Neyse Ya aslında kendime eziyet ettim ben dr çok yüksek şansı deyince o beni aşırı ümitlendirmişti çünkü doktora gitmeden önce clearblue falan yapmıştım geç silik çıkmıştı ya onlarda üstüne eklendi .
Ama bugğn hem ben negatifi görüp hem dr negatif deyince kötü oldum.
Amaaa toparlandım 😍 hayırlsı bundan snra erken test yapmak yok 😅 kalınca çizgi görmeden ümitlenmek de yok 🤗
Hayırlısı bebeğim toparlanmana çok sevindim bi gazla ekşın dıkşınlarda devam bebeğim napalim nasip ❤😍

Aşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım. Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @Random3 @ad000 @Lale95 R raainbow ucge ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
Aşkoo benim elf gözlerim çalışmıyor bu aralar ya sanki bi görür gibi oldum şimdi göremiyorum 🤷🏻‍♀️ inşallah vardır ya bat tarihini bekle öyle test yap bidaha bence
Ahahaha aşko geleni görmezden mi geleyim napayım😂 bak yine geliyor leke sökülür bu sürekli yerleşmemi olur bence ben bu ayda foss havası dönmüş balon olcam belli ki😂😂😂
Aman yaa ne beceriksiz çıktım topicce yıldım😂😂😂

Ben 26 ay sonra ama benim pcos yumurtamın büyümesine engeldi ben tr gittim izine geldi annemi babamı gördüm hasretimi atlattım rahatladım aşırı bunalmıştım yeni gelmiştim ve başıma gelmeyen kalmamıştı anlatsam normal dersin en son menapoz denilmişti o derece ama moral herşeyi düzeltiyor öncelik bu sonra bildiğim tüm doğruları aynı anda uyguladım ozaman oldu işte
Ahh rabbim zorlukların arkasından vermiş meleğinizi size çok sevindim kuzum🙏🙏 sağlıkla gelsin dünyaya inşallah❤️

Surec yordu bizi. Eşim lede konusmam iyi oldu en azindan oda surekli konusmaz bebek istiyoruz diye. (Bana asilama bu ay yaptir dedi git doktora dedi gitmedim) dedimki ona gezelim yiyelim icelim keyfimize bakalim digerleri zaten büyüdü. Olacagi varsada olur bebek ama surekli dillendirmeyelim lutfen dedim. Belkide bizim nasibimizde 2 cocuk vardir eşim dedim haklisin belkide öyledir dedi. Yani oda kabullendi artik bazi şeyleri. İkimiz icinde yeni surecimiz hayirli olsun.
Çok iyi olmuş canmm gerçekten biraz aileyle vakit geçirmek çok dillendirmemek zorlamamak en iyisi aslında rabbim vercekse zaten hayırlı zamanda vercek biz ne kadar taksak zorlasakta nafile inşallah vardır nasibinizde ve gelir hiç beklemediğiniz anda 🙏❤️

Kızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu @000umutlu000 @Demgey3 M Mavimiresl şu an aklıma gelmiyor ve diğer canım kızlar
Kuzum hiç anlamıyorum ama geç döllenme falan olabilirmi hcg o yüzdne yüksek çıkmamıştır hcg kaç acaba söyleseydi keşke🤷🏻‍♀️ gebelik şansı yüksek demiş doktorda inşallah bebiş seninledir geç döllenmeden falan böyledir bidaha kan versenmiki ilerleyen günlerde

Kuzum hiç anlamıyorum ama geç döllenme falan olabilirmi hcg o yüzdne yüksek çıkmamıştır hcg kaç acaba söyleseydi keşke🤷🏻‍♀️ gebelik şansı yüksek demiş doktorda inşallah bebiş seninledir geç döllenmeden falan böyledir bidaha kan versenmiki ilerleyen günlerde
Bende anlam veremedim salı günü çok yüksek olan şansım bugün yok 🙄 bat 1 Ekim pazartesi ye kadar gelmezse tekrar yaparım bakalım artık hcg söylemedi değer yokmuş 🤷🏻‍♀️ Progestoron 7.3 hayırlsı böyleymiş 🙏 vardır Rabbimin bir bildiği

Yani anladıkki bizim keyfimize göre degil 😅 kuzu ben bidaki ay asilamayada gitmiycem. Artik bebek istedigimden emin degilim. Esimlede konustuk dün demekki bizim kaderimizde 2 cocuk varmış 3 yokmus 🤷🏼‍♀️ Yani zorlamaya uzulmeye yada bunu herkese dillendirmeye gerek yok. Onada soyledim lutfen cocuk istedigini surekli dillendirme diye her ay olmadikca ben üzülüyorum. Zaten o heveslendirdi beni benim böyle niyetim yoktu ama cok üzülüyorum olmadikca. Dedimki bosver yer icer gezeriz digerleri büyüdü.
Sen de en güzelini yaparsın tatlım acelen yok benim gibi izin ayarlama tarihi derdin yok ☺️ sal gitsin bebeğim rızkı olan gelecek. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin ❤️

Banlanmış aşko mesajları görüyo okuyo ama cevap yazamıyorum dedi ❤ okuldan kızı aldım geldim aşko hastaydı ya kötüleşmiş gündüz iyiydi yolladim sonradan kötü olmuş şimdi eve geldim sen nasılsın bebeğim❤
Ay kuzum noldu kızındamı hasta sende güçsüz düştüydün noluyo size dikkat edin kendinize ya kıyamam hemen toparlar inşallah 🙏
Sağol bebeğim inşallah ❤ aşko whatsap grubu kurulmuş kızlardan biride ispiklemiş kısaca öyle anlatayım🤣🤣 o yüzden engel yemişler çoğu nisan annelerindeki topicte. Ben yersem bomba diyip duruyorum o yüzden yerim 🤣🤣🤣🤣 ne var yani yumurtalar içerde kendi çatlayamıyo yardımcı olcam azcık🤣🤣🤣🤣
Biz bombadan ekşından dıkşından yemeyiz herhalde bazı yerleri çatlamıuor diye ateşe vercez altı üstü😂😂😂😂 yaa kıyamam me zaman düzelcek bu banlanma gelsin artk ayrıca seninde aklına geldydi bukonu. Bi ara toptan banlatcaktn bizi direkten dönmüşüz😂😂😂
Yok aşko ne gitmesi yaa öyle fikrim yok henüz😂takvimdi, ilişki günleri vs.onlari bırakıcam
Ekim ayi son şans olmasa bebek fikrini kafamdan atıcam,korunmasiz ilişki devam edicek ama bebek için değil
Rabbim isterse olucak zaten kendimi yemenin anlamı yok
Aa ben şuan öyleyim inanırmısın saldım çayıra zorlasamda olmuyor Rabbim isterse olcak diretmiyorum artık böylesi daha hayırlı sanki☺️

Bende anlam veremedim salı günü çok yüksek olan şansım bugün yok 🙄 bat 1 Ekim pazartesi ye kadar gelmezse tekrar yaparım bakalım artık hcg söylemedi değer yokmuş 🤷🏻‍♀️ Progestoron 7.3 hayırlsı böyleymiş 🙏 vardır Rabbimin bir bildiği
Dur baklm daha zamanımız varmış bata bellimi olur🤷🏻‍♀️ olamzsada vardır rabbiminbi bildiği dediğin gibi o vereceği zamanı biliyorda biz çok sabırsızız işte 🥲

Ay kuzum noldu kızındamı hasta sende güçsüz düştüydün noluyo size dikkat edin kendinize ya kıyamam hemen toparlar inşallah 🙏

Biz bombadan ekşından dıkşından yemeyiz herhalde bazı yerleri çatlamıuor diye ateşe vercez altı üstü😂😂😂😂 yaa kıyamam me zaman düzelcek bu banlanma gelsin artk ayrıca seninde aklına geldydi bukonu. Bi ara toptan banlatcaktn bizi direkten dönmüşüz😂😂😂

Aa ben şuan öyleyim inanırmısın saldım çayıra zorlasamda olmuyor Rabbim isterse olcak diretmiyorum artık böylesi daha hayırlı sanki☺️
Başka yerde olsaydık hep birlikte banlansakta bişicik olmazdı bence 🤣🤣🤣

Back
X