• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyelim bakalım😍 ortalığı topluyorum aşkoşum kahvaltı edemedim daha toplayıp ediciğim az kaldı sen napıyosun
Aşko hiç düzenli beslenmiyorsun 🙄 bende 10 da uyandım işleri yaptım çok şükür bitirdim oturdum komşum kahve içmeye geldi oturuyoruz 🥰

Yerim seni 🥰😍 eeee birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyordu baktım herkes dökülüyor ben bari bunu yapmayayım diyorum😂😂😂 şaka bi yana evet bu enerjimi seviyorum inşallah hiç tükenmez geleceğimi instada videoda dans eden eğlenen yaşlı teyzelerde görüyorum 😂😂😂😂
İyi yapıyorsun aşko bir toparlayıcı lazım bizlere 😍 ay inşallah hiç tükenmez bebeğim maşallah maşallah nazar değmesin 🧿😘❤️ Ahahahha bayılıyorum o teyzelere ya 🤣🤣🤣 olabilir valla aşkısı bekliyorum senden 🤣🤣🤣 kız sen hala kargosunu bekleyen kedi misinnnnnn gelmedi mi

İyi yapıyorsun aşko bir toparlayıcı lazım bizlere 😍 ay inşallah hiç tükenmez bebeğim maşallah maşallah nazar değmesin 🧿😘❤️ Ahahahha bayılıyorum o teyzelere ya 🤣🤣🤣 olabilir valla aşkısı bekliyorum senden 🤣🤣🤣 kız sen hala kargosunu bekleyen kedi misinnnnnn gelmedi mi
İnşallah kuzum😍😍🥰🥰
Ay evet aşko gelmedi gelmiyor bu günden umudum yok yarına artık inşallah❤️

Aşko hiç düzenli beslenmiyorsun 🙄 bende 10 da uyandım işleri yaptım çok şükür bitirdim oturdum komşum kahve içmeye geldi oturuyoruz 🥰
Canım hiç istemiyo kuzum bişeyler yemek 😒😒 bitirdim şimdi yiycem aşkım ❤ ooh mis gibi afiyet olsun bebeğim😍😍❤❤😘😘

Şimdi 1-2 yardım etti diye yaptıklarını unutacak değiliz zaten aşkısı 🤣🤣

Ya ben anlamadım şimdi. Zaten adette yumurta geliştirici iğne falan kullanılmıyor mu tüp bebekte? Tabii emin adımlarla gidilmesi, boşuna zaman kaybetmeme adına daha iyi. Sonu hüsran olacağına beklemekte fayda var tatlım. Belki de Allah bekle diyor, belki de gerek kalmaz. Amin 🙏🤗
Kesinlikle aşkım🤣🤣

Ayyy benim en yakın arkadaşım kova Burcu 😍😍 çok severim kovaları ❤️❤️ Senin enerjim ama gerçekten çok başka aşko bunu senin yüzün diye söylemiyorum gerçekten hayranım enerjine 😍😍❤️ Burda hepimiz dökülüyoruz toplayan hep sen oluyorsun ne güzel 😍😍❤️ Ahahah aynen aşko bize özelsin 😍😍
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkom ben görmemişimm bu yazdığını sen kova mıydın. Boşuna bu kadar sevmemişiz birbirimizi. Çünküüüü ben de kovayım 🤩🤩🤩

Sen hiç öğrenme hep fransız kal inşallaaah amin 😅😅 Anlayacağın işte bu ay da anam babam usulu çiftleşicem yani teknolojik şeylerle uğraşmıcam..
Çiftleşin aşkom en güzeli🤣😍 Büyüsün yumurtaların güçlensinler sapasağlam olup civcive dönsünler 🙏🏻🙏🏻😌❤️❤️

Benimde dün böyle çıktı 2 ay evel 8-9 yumurta gördü gayet iyi derken birde 10 mm olanlar vardı eşit nasıl büyücek bilmiyorum bende bidahaki ay ne olacak diye düşünüyorum 🤨 buda bi mesaj olabilir tüpe başlayamadan doğal olur belki 🙏🙏
2.günü canikom.
2 tane 8mm. 2 tane de 3-4mm yunurta gördü. Şaka gibi ya.. eşit olsalar neyse eşit de değillerki..

İnşallah kuzum😍😍🥰🥰
Ay evet aşko gelmedi gelmiyor bu günden umudum yok yarına artık inşallah❤️
Bazen beklemediğin zaman hemen gelir kargolar beklediğin zaman özellikle gelmez sanki bilerek bekletiyorlar gibi 🤣 inşallah yarın gelirde güzel haberler verirsin kuzucum bizlere 😘

Bazen beklemediğin zaman hemen gelir kargolar beklediğin zaman özellikle gelmez sanki bilerek bekletiyorlar gibi 🤣 inşallah yarın gelirde güzel haberler verirsin kuzucum bizlere 😘
Ahahaha aynen aşko yok kız yarından çıkmaz ama kendimi oyalamak istiyorum 😂😂😂😂😂

Eklentiler

• 33D5380A-FA72-41EB-9989-587E9977FCA9.webp
    33D5380A-FA72-41EB-9989-587E9977FCA9.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 6C45DF49-18BB-447D-B23E-76E11A2FA8B6.webp
    6C45DF49-18BB-447D-B23E-76E11A2FA8B6.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40
Back
X