• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa bebeğiiiimmm bu diğerlerinden çok çok farklı ilk defa bu kadar net görüyorum ❤️❤️❤️❤️❤️ Ay çok duygulandım inşallah vardır bebeğim yaaa 😍😍❤️
İnşallah canımın içi inşallah 🤲🏻🥰 evet bende zorlanmadan görebiliyorum testte gölgeden çıktı iş sanki🥰😂😂😂 ama iki günde bir yapcam koyulaşırsa hemen kan vercem😂😂

🥰 heyecanlanmıyoruz aşkoo sakince iki günde bir yeniliyoruz🥰🥰❤️

Evet gaz yoook bebeğim gazsız devam ediyoruz burdan🥰🥰😂
Ayy şimdi nasıl öbürgün olur bana çatlamasam bari aşko arada kontrol et beni🤣🤣🤣 hadi inşallah bu ay artık gelicek o bebe buraya aşko hatta geliyooo😍😍😍

Ayy şimdi nasıl öbürgün olur bana çatlamasam bari aşko arada kontrol et beni🤣🤣🤣 hadi inşallah bu ay artık gelicek o bebe buraya aşko hatta geliyooo😍😍😍
Aynı durumdayım ahahaha gün nasıl bitecek bilmiyorum uyumuşum yine mi uyusam hep uyusam ahahahha😂😂😂 inşallah aşkommm🌸🌸🌸😍😍

İnşallah canımın içi inşallah 🤲🏻🥰 evet bende zorlanmadan görebiliyorum testte gölgeden çıktı iş sanki🥰😂😂😂 ama iki günde bir yapcam koyulaşırsa hemen kan vercem😂😂
Daha resimleri büyütmeden gördüm hepsini aşko yaaa şaka gibi gölge değil artık silik çizgi bu 😍😍❤️ Allahım inşallah inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️

Back
X