Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimin küçük olduğunu şu kıza açıklayın 🤣🤣🤣🤣 bebişin küçük aşko 😍😍 pazartesi testi tekrarla bakalım bebeğim ❤
Tamam cano öyle yapım
Bi
Tuhaf oldum yemın ederim nen size bişi dicem ben erken gebelıge yaptım
Golge gorundu sonra sanki sihir gibi geri gitti anında ya kaçına da ısıgın altındaydım cok garip sihir gibi çizgi geldi gitti golge oldu bi garip ciddiyim

😂😂😂 sesli güldüm
Sanki şey üstüne gelmısısn de bogaızma sıkar gibi kendıne gel kızım
Bız boşuna mı sılık dıyoruz der gbii 😂😂😂 ben kurumasını beklıyom dimi simdim
Ahahaha estağfurullah aşko sen bırak kurumasını o testindede gölge var bilgin olsun bugün eşini rahat bırak yarın erken saatte işemeee nöbetçi eczaneden test al yada aldır ve öyle yap testi😀😀😀😀😀

Ahahaha estağfurullah aşko sen bırak kurumasını o testindede gölge var bilgin olsun bugün eşini rahat bırak yarın erken saatte işemeee nöbetçi eczaneden test al yada aldır ve öyle yap testi😀😀😀😀😀
Ben sna bısı dicem
Ben erken genelık yaptım ya ışığın altımdaydım snaa hiç oldu mu
Testi yaptım
Kapağını kapattım
Çizgi oldu ve geri gitti sihir gibi
Sonra oha nereye gitti dedim
Yemin ederim kız

Aşkom bana çok da güvenme bu gözler beni çok yanılttı kendime hayrım yok🤣 gerçi benim gözlerimde de suç yok bariz gözüken çizgiler de vardı ama yine de negatif di. Ama yok seninki düne göre koyulaşmış 🤩
Ahahahaha yerim senin gözünü😍😍🥰
Yarın sabahta inşallah bi tık koyulaşmış olur🥰

Hani kaset test nerdeeee .. yavvvv şu sitede niye sesli mesajjj yok vallaha yorgunluktan üşeniyorum resmen yazmaya :KK70: :KK70: :KK70:
Kaset testi de atayım cano
Bide _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ filtrelenmişti onun kinde daha sa sok oldum acıkcası 😂😂😂 ay dogru diyosun keske öyle bi buton yapsalar

Eklentiler

• D55BD4FD-F227-4BC2-B0B9-2AEA2E334CC2.webp
    D55BD4FD-F227-4BC2-B0B9-2AEA2E334CC2.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 45
Tamam cano öyle yapım
Bi
Tuhaf oldum yemın ederim nen size bişi dicem ben erken gebelıge yaptım
Golge gorundu sonra sanki sihir gibi geri gitti anında ya kaçına da ısıgın altındaydım cok garip sihir gibi çizgi geldi gitti golge oldu bi garip ciddiyim
Testi açmadan atdığın fotoda ben net gördüm çizgiyi,ama testi açtıktan sonra atdığın fotolarda zarzor gördüm
Sabah bekle Pazartesi bidaha yap ama ilk idrarla 95ci idrarla yok🤣🤣🤣

Ben sna bısı dicem
Ben erken genelık yaptım ya ışığın altımdaydım snaa hiç oldu mu
Testi yaptım
Kapağını kapattım
Çizgi oldu ve geri gitti sihir gibi
Sonra oha nereye gitti dedim
Yemin ederim kız
O ilk başta idrarın gidiş çizgisi o sona kadar gidiyor öyle sonra hcgyi algılayıp çizgi çıkarıyor işte 😀😀😀

Testi açmadan atdığın fotoda ben net gördüm çizgiyi,ama testi açtıktan sonra atdığın fotolarda zarzor gördüm
Sabah bekle Pazartesi bidaha yap ama ilk idrarla 95ci idrarla yok🤣🤣🤣
Ana yemın ederim var ne kadar tuhaf tamam öyle yaparız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 38
Back
X