- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.801
Çok komikler yaYaaa ahahahah şapşik yaaa lam fare fofinkleyemiyoom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok komikler yaYaaa ahahahah şapşik yaaa lam fare fofinkleyemiyoom![]()
Hahahha bende yaaaAyyy ben bunu biliyorum ölüyorum bu kadına yaaher gördüğümde gülme krizine giriyorum
![]()
Tişikkirlerİntikamını aldık o zaman kız bugunEmre belezoglunun oyuncuları
![]()
Kuzum sen neden kendine dikkat etmiyorsun Yediğin içtiğin kadar giyim de önemli bence havalar orda soğuk mu bilmiyorum ama ayacığını sıcak tut hep annem der ki bütün hastalıklar ayaktan gelir ve belindenHadi beni tebrik edin ben yine enfeksiyon oldum sanırım kendimden çok tuhaf bi koku alıyorum ya ben bıktım artık ya☹en son tamamen kapatcam dükkanı dikiş falan tutuyosa
@Mavimiresl
_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @bitliKedi @Random3 diğer aşkolar
Yaa aşkım ben bu ayakklarıma daha ne yapayım söyle bu nurseleKuzum sen neden kendine dikkat etmiyorsun Yediğin içtiğin kadar giyim de önemli bence havalar orda soğuk mu bilmiyorum ama ayacığını sıcak tut hep annem der ki bütün hastalıklar ayaktan gelir ve belinden
Ayağını sırtını sıcak tut bence
Aşko bu mevsimde çok normal bol su iç kendini sıcak tut kuzum yanma akıntı vs olursa antibiyotik yazdır muhakkak ilerlemesin.Hadi beni tebrik edin ben yine enfeksiyon oldum sanırım kendimden çok tuhaf bi koku alıyorum ya ben bıktım artık ya☹en son tamamen kapatcam dükkanı dikiş falan tutuyosa
@Mavimiresl
_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @bitliKedi @Random3 diğer aşkolar
Canım senin akıntın falan var mıAhahaha aşko dün kız o kadar hazırlık yaptı onlar erkenden gitmez![]()
Aşkım salı gitcem ya doktora söyliycem eşime de antibiyotik yazsın yazarsa tabi ☹ olaydı iyiydi beeAşko bu mevsimde çok normal bol su iç kendini sıcak tut kuzum yanma akıntı vs olursa antibiyotik yazdır muhakkak ilerlemesin.
Dikiş mikiş yok![]()
Ay benim gibisin aynı yaz kış çorap var ayağımdaYaa aşkım ben bu ayakklarıma daha ne yapayım söyle bu nurseleaşkım ben çorap terlik patik onlarsız asla gezmem yazın bile sen düşün
ayaklarına sıcak su torbasımı bağlayıp gezeyim napayım bilemiyorum artık ya
Ozaman neyi bekliyorsun gebelik varsa zaten kese görünüyor bu kadar sürede hatta bebek bile mutlaka doktor git görün canımKız adet günüm geçti ya benim canımm.. iki hafta olcak
yerim onuAy benim gibisin aynı yaz kış çorap var ayağımdao mazan ( benim oğlan zaman diyemiyor
)neden oluyor acep
Amin inşallah Allah razı olsunTebrik ederimbeklemiş idrar olmamasına rağmen görüntü var sabah idrarında daha çıkar.sağlıklı ilerlesin inşallah bat tarihini yumurtalama üzerine 14 sayarak hesaplarsan doğru bat hesabın çıkar adetin geçti yada geçmedi yanılmazsın diğerlerine dediğim gibi stres düşman ve hergün bir avakado ye tutunmaya çalışan bir bebe olabilir baharattan uzak dur ve bir şeye uzanmaya çalışma bunlar en önemli şeyler bu aralar.tekrar tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aşko benim lekelerim var akıntıyla beraberCanım senin akıntın falan var mı
Dr bana geçen ay fitil verdi 2 tanesini 1 gün ilişki bir gün fitil olarak kullandım kalan 10 tanesini de günlük aldımyerim onu❤
bilmiyorum aşkısı ütüsüz çamaşırda giymiyorum
fıttıriciğim
![]()
Nasıl leke canımAşko benim lekelerim var akıntıyla beraber
Kızlar bukadar beklmeeye gerilmeye strese İnshaAllah doğumda patlmayiz
![]()
![]()
![]()
Çok şükür kuzum ❤ salı gidicem ya aşkım doktora söyliycem eşime de yazsın antibiyotik ya geçmiyo böyle baksanaDr bana geçen ay fitil verdi 2 tanesini 1 gün ilişki bir gün fitil olarak kullandım kalan 10 tanesini de günlük aldım
Bana iyi geldi şükürler olsun sende yazdır canım bence