Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayverengi leke aşko neden bilmem 🤷‍♀️ akıntın mı var senin 🥰 pazartesi bize 🐣 li bir test gönder inşallah 😍
Akıntım yok 2-3 kere kremsi sarı az akıntım oldu da ondan sordum kuzum valla akşam test yaptım zıfır zıfır zıfır hatta kızları da etiketleyeyimde bari baksınlar ama bu testin hassasiyeti 25ml en erken 5 gün öncesi yapılmalı Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica ve diğerleri

Eklentiler

• 991EAAC9-3E59-4FA0-88B2-A706951B6F4D.webp
    991EAAC9-3E59-4FA0-88B2-A706951B6F4D.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 4934165A-3558-42E4-BEB3-48872D8AF190.webp
    4934165A-3558-42E4-BEB3-48872D8AF190.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 45
Aşkolarım _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 saat öğlen 1 de misafirlerim geldi 5 te kalktı akşam yemeğine kayınvalidemler geldi sonra da yatalım dediler bende yatıyorlar 🤣🤣🤣 bugün hiç yoktum yorgunluktan artık 2 gün mü 3 gün mü uyurum bilemiyorum 🤣🤣🤣🤣 M mucizeOldu ahahah aşko yazdığına çok güldüm ama hasta olsam bile gelir benim misafirler 🤣🤣🤣🤣 asla eksik olmaz misafirim benim 🤣🤣
Misafir bolluk berekettir bende severim ama bazen nau nau diyesim geliyooo 🤣🤣🤣

Akıntım yok 2-3 kere kremsi sarı az akıntım oldu da ondan sordum kuzum valla akşam test yaptım zıfır zıfır zıfır hatta kızları da etiketleyeyimde bari baksınlar ama bu testin hassasiyeti 25ml en erken 5 gün öncesi yapılmalı Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica ve diğerleri
Daha erken aşko bu test hemen çıkarmaz evet kuzum daha senin var bata benden sonraydı dimi😃😃 ben seni etiketlememişim galiba aşko ya testime bakarmısın
Günaydın aşkocanlarr 🌸
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayım 🌸önce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde 😃❤️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb miraclebeyb @Lale95 @melek076 annabelica annabelica B balbadem1 @fnd_50

Günaydın aşkocanlarr 🌸
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayım 🌸önce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde 😃❤️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb miraclebeyb @Lale95 @melek076 annabelica annabelica B balbadem1 @fnd_50
Maşallah canımmm😍😍😍😍 bak koyulaşıyor daha net çıkmış valla 😍😍sağlıkla ilerlesin canım benim 🙏😍🍀

Ah canım kardeşim benim yaşadığım durumun aynısı ve aynı test kesinlikle şikayet edilmeli insanları umutlandırıyor sonra hüsrana sokuyorben de adet olunca şok olmuştum
Canım benim sen kimyasal gecirdin bence bu testler pek yaniltmaz belki bı yarım saat sonra çıkan çizgiyse onu görmüş olabilir misin kuruyunca o çizgi doğru değildir.. ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli 10.dk sonra değil

Banada öyle geliyor inşallah yanılmıyoruzdur amin canım🤲🏻🤲🏻🌸🥰🥰
Canım ikimiz aynı çatladık 😅 bakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys diğer canlarım

Eklentiler

• 8D7F1B21-CC1C-4789-973F-1BCD8CE20206.webp
    8D7F1B21-CC1C-4789-973F-1BCD8CE20206.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 45
Canım ikimiz aynı çatladık 😅 bakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys diğer canlarım
Burda bi gölge var gibi ama ıslanmış ya ne kadar doğru olur bilmiyorum evet kuzum benimkiler erken test senin erken testin yarın geliyordu dimi😀😀

Kuzum ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli sonradan çıkan ve kuruyan değildir bütün testler sonradan çizgi çıkartır çünkü. Yumurtlamadan kaçıncı gün bugun

B
Kuzum ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli sonradan çıkan ve kuruyan değildir bütün testler sonradan çizgi çıkartır çünkü. Yumurtlamadan kaçıncı gün bugun
Bugün 8. Gün canım ilk attığım o an çekilen sonraki attığım ıslanan testler 😅 biliyorum canım o kuruma şeysini geçen ay yaşadım

Günaydın aşkocanlarr 🌸
Günaydın aşkımmmm 😍😍 kesinlikle daha da belirginleşmiş çizgiiii ama hala betan çok yeni yeni artıyordur 😍😍 bu sefer oldu inşallah aşko 😍😍😍

Back
X