- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.961
Kızlar Görümcem beni rüyasında görmüş hamileymişim kızım olacakmış
bu bir mesaj mı yoksa görümcemin vermek istediği bir mesaj mı bilemedim hahhahahahha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah aşkom yaaa çok gaza gelmemek için tutuyorum kendimi amaVar aşkım vaaaarayy çok heyecanlı, pembiş olduğu günü de görücez bikaç güne
![]()
Aşkım bilemedim ama kimyasalsada ondan sonra gebelik kolay ve sağlıklı olurmuş inşallah bekletmeden gelsin bebişin ❤❤Ya işte ben de onu anlamadım kuzum günlerce sorguladım niye böyle oldu diye ama hayırlısı olsun dedim inşallah yakın zamanda hepimiz gönlünüzdekine kavuşuruz ya ama şöyle bende hiç ağrı olmadı her zamanki gibi oldu adetim ağrısız oldum yani neyse geçti gitti inşallah umut olduktan sonra o zamanı geldiğinde olur inşallah![]()
Her ikiside olabilir aşkoKızlar Görümcem beni rüyasında görmüş hamileymişim kızım olacakmışbu bir mesaj mı yoksa görümcemin vermek istediği bir mesaj mı bilemedim hahhahahahha
Yaa dimi aşko keşkeAyy keşke imkan olsa birlikte de içsek ay ne kaynatırdık beeeniye aynı şehirlerde değiliz ki yaa
Ben de de oldu ama bı 10 dk sonra gectikten sonra net çıkıyorduİlk 2-3 dakikada çıktı canım çizgiler adetken bile aynı koyulukta çıktı kuruma çizgisini de biliyorum çok yaşadığım için. Ve ben bu testlerin yorumlarını çok okudum benim gibi aynı durumu yaşayan çok kişi durumunu dile getirmiş pozitif görüp adet olan var miratech erken gebelik testi özellikle çok netti aynısınıiyilikperisi92 de yaşadı maalesef
İns cnaım benım insYaaa☹ aşkım aşılamaya başlıycaksın bu kez daha garantigüzel haberler alalım inşallah aşkısı kasımda❤❤
Adet oldun mu ne durumdasınİnşallah aşkım ama belli hissediyorum hayırlısı artıkeşim de rüyamda hamileydin diyor bende güldüm oda anca rüyamda görürüm herhalde dedi güya şaka yaptı ama üzdü
![]()
İns bende kimyasal olmamısımdırİlk 2-3 dakikada çıktı canım çizgiler adetken bile aynı koyulukta çıktı kuruma çizgisini de biliyorum çok yaşadığım için. Ve ben bu testlerin yorumlarını çok okudum benim gibi aynı durumu yaşayan çok kişi durumunu dile getirmiş pozitif görüp adet olan var miratech erken gebelik testi özellikle çok netti aynısınıiyilikperisi92 de yaşadı maalesef
Değil aşkısı tam olarak ama sen bunu değerlendir bebeğim yarına da pik olur büyük ihtimalleAşkolar benim testim dünden daha koyu ama hala pik değil dimiMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 Ve diğer kızlar bi bakın hele
Bu gün kü ekşın görevini tamamladık aşkomDeğil aşkısı tam olarak ama sen bunu değerlendir bebeğim yarına da pik olur büyük ihtimalle![]()
Hadi seni mi kıracam yarın yapimBari 10 günden sonra başlasan![]()
Kuzum seni cok iyi anlıyorum_Umutlu_Pozitif_ var kuzum bebişin yarın kan verecek misin emin olalım artık
M mucizeOldu sende de görür gibiyim kuzum ama yanlış da yönlendirme yapmayalım dediğin gibi testin hassasiyeti iyi değil. Yarın diğer testle bi yap bakalım görürüz inşallah
❤
Kızlar benim adetim bir gün erken başladı bugün. 3. Güne de randevu almıştım hormonlar için. Şimdi başka randevu bulamıyorum. Bu testler 4. Gün de yapılsa olur mu. Benim 4. Gün adetim yok gibi bişey oluyor amaR Random3
Mucizemmm16
Demgey3
partalina_ M Mavimiresl
Lale95 R raainbow
Dün çok duygusallaştım kızlar. Reglin de etkisi olabilir tabi. Ovülasyon testlerime bakıp ağladım yatağımıza bakıp ağladım. Sevişerek yapamıycaz bebeğimizi çok kötü oldum. Eşimin yüzüne her baktığımda ağladım. O da perişan oldu. Kendini sorumlu görüyor. Keşke başkasıyla evli olsaydın ya benim yüzümden anne olamazsan falan dedi. Çok daha perişan etti beni. Ona yansıtmadan ağlamaya çalışsam da yapamadım. Çok aşığım hiç dayanamıyorum onun da üzülmesine. Size de böyle içimi döktüm ama merak etmeyin toparlanıcam. Sizi çok seviyorum![]()
Vuhuu harikasınız ❤Bu gün kü ekşın görevini tamamladık aşkombu sefer üst üste her gün yapıcam bide böyle deniyek
Kuzummm evet üzülebilirsin ama toparlan hemen_Umutlu_Pozitif_ var kuzum bebişin yarın kan verecek misin emin olalım artık
M mucizeOldu sende de görür gibiyim kuzum ama yanlış da yönlendirme yapmayalım dediğin gibi testin hassasiyeti iyi değil. Yarın diğer testle bi yap bakalım görürüz inşallah
❤
Kızlar benim adetim bir gün erken başladı bugün. 3. Güne de randevu almıştım hormonlar için. Şimdi başka randevu bulamıyorum. Bu testler 4. Gün de yapılsa olur mu. Benim 4. Gün adetim yok gibi bişey oluyor amaR Random3
Mucizemmm16
Demgey3
partalina_ M Mavimiresl
Lale95 R raainbow
Dün çok duygusallaştım kızlar. Reglin de etkisi olabilir tabi. Ovülasyon testlerime bakıp ağladım yatağımıza bakıp ağladım. Sevişerek yapamıycaz bebeğimizi çok kötü oldum. Eşimin yüzüne her baktığımda ağladım. O da perişan oldu. Kendini sorumlu görüyor. Keşke başkasıyla evli olsaydın ya benim yüzümden anne olamazsan falan dedi. Çok daha perişan etti beni. Ona yansıtmadan ağlamaya çalışsam da yapamadım. Çok aşığım hiç dayanamıyorum onun da üzülmesine. Size de böyle içimi döktüm ama merak etmeyin toparlanıcam. Sizi çok seviyorum![]()
Kuzum 4.gün akşama benimki tamamen bitmiş oluyor. Son günüm olacağı için bilemedim. Yarın doktora gittiğimizde onu da sorar bi rica ederim belki bişey yapar. Genetikçi hormon tahlili isteyebilir mi bilmiyorum ama en azından randevu almamda yardımcı olurKuzum seni cok iyi anlıyorumama bunu kendine yapma olur mu sonuçta bi yolu var bi çözümü var üzülme eşinde yanında sana destek ama kendini de onu da yıpratma ne sen ne o bilemezdi böyle bişeyi her şerde bi hayır vardır şuan göremesekte şimdi kendini toparla bakalım seni çok seviyorum aşkım ❤❤ bebeğim 4. Günü de yapılır testler bildiğim kadarıyla randevu almışsın sonuçta ilk yaptırdığımda 4. Gündeydim 3. Gün dedim
![]()
Canım benim bu süreçte olabilir böyle şeyler ama dik dur eşinede destek ol tedaviylede anne baba olamayanlar var Rabbim nasip ettiyse olur önce bunu bilmek gerekir eşin suçlu hissediyor kıyamam sarıl ona o nebiçim söz öyle de ben çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim seninle de olursa Allahtan olmazsada Allahtan bunu takıp hayatımızı etkilemeyelim ben razıyım seninle olacak herşeye bu hayata bir daha gelmeyeceğiz de çabalarız Allah’a bırakırız biz hayatımıza bakalım de böyle konuşup düşünüp benide kendinide üzme de çok şükür iyiyiz sağlıklıyız hayattayız beraberiz önemli olan ilk önce bu de ve bunları önce kendinede inanarak söyle kuzum yıpratmayın kendinizi herşey Allahtan belki hemen olacak düşünmeyin oralarını_Umutlu_Pozitif_ var kuzum bebişin yarın kan verecek misin emin olalım artık
❤
Mucizemmm16
Demgey3
partalina_ M Mavimiresl
Lale95 R raainbow
Kuzum sağlığımla ilgili bi problem yok çok şükür. Eşimin genetik tarama sonucunda bi problem geldi. PGT yaptırmak zorundayız. Biraz karışık meseleler var dobarlanıcam hiç merak etmeKuzummm evet üzülebilirsin ama toparlan hemenNeden öyle düşünüyorsunuz aşılama mı yaptıracaksınız peki daha önceden gittin mi doktora bakıldı mı hormonlara anladığım kadarıyla daha yeni gideceksin lütfen ümitsiz olma seni anlıyorum ama hemen toparlan ben inanıyorum ki her geçen ay daha bilgili ve daha çok yaklaşıyoruz bebişlerimize bak doktorun ne diyecek bakalım ondan sonra burda destekleşelim mesela bana hiç vitamine başla demedi ama kendim de ve arkadaşlar da da baktım içiyorlar başladım hayıt tohumu ilacı aldım inan kendimi bi adım daha yaklaşmış hissediyorum lütfen kuzum
_Umutlu_Pozitif_ gel kız bi dobaaarlaannınn de bize
güzelce dinlen sonra gözlerim seni arar bak
![]()