Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diye🤣 Çok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum 🙈🙈 Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün 😍😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 @000umutlu000 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mucizeOldu @fnd_50 @Mavimiresl @iyilikperisi92 @Lale95 ❤️
Ayy kuzummm eee güzel haberler duymuşsun için içine sığmamış tabi😍😍 çook sevindim yaa detayları sabırsızlıkla bekliyoruuuzz herşey güzel olcaak tamam mııı baaak doktor bile söylemiş😍😍😍

Canım ben çoktan geciktim iki hafta filan :oops:

Evet haklısın iste bende onun için bir şey diyemem ama.gebelik belirtilerim var daha oncekinden bildiğim.. zaten adet olursam bilcemki.kimyasal oldu
Aşkın o kadar geçtiyse bence bi kan ver muayne ol kist falan olabilir. Kontrole falan gittin mi

Aşko havalar bi sıcak bi soğuk ya birde hava kapalı olunca içimizde karardı havayla birlikte 🥺 hepimizde var neredeyse 😫 ama modumuzu düzeltemeye çalışmamız lazım kuzum sana iyi gelen şeyleri yapmanı öneririm kitap oku komik videolar izle el işi yap bunlar mutlu eder ve zaman geçirmene yardımcı olur 😘 çok kafaya takıyoruz maalesef elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca karalar bağlıyoruz akışına bıraksak aaslında herşey daha kolay olacak ama işte hiç birimiz yapamıyoruz 🤷🏻‍♀️😢
Ahh ahh bi yanımız bırakıyor bi yanımız düşünüyor işte evet oyalancak birşeyler bulmam lazım ama zaten bi boşvermişlik var bebiş konusunda bende😂 sen neler yaptın

İyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptim🤣 yumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 @000umutlu000 ve diğer cankuşlar
Ahh kuzum ben kimyasal yaşadıgımda hissettiğim şey aynıydı biliyormusun kasıgımda bi tarafta bi his olmuştu 😍 ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır bebiştir ve inşalaaaahh inşalllaaaaahh sağlıklıdır amiiinn🙏🙏🙏🙏 bidaha test yapcakmısın kan vs ne düşünüyorsun

Yaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi

Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim

@partalina_ @Random3 @Lale95 Demgey3 Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys @000umutlu000 @iyilikperisi92
Sanki kuruma çizgisi gibi geldi son fotodaki beyaz çizgi bölümünden dolayı ama sen görüyorsan vardır ama doktora gitmelisin bence

Aaa bu kimmiş bakıyım ben 😂😂😂 resmen ben bu niye olmuyor ya😂😂
Düşünmemek sadece çok uzulmeyi engelliyor takmıyorsun
Aa adet oldum deyip geçiyorsun
Gördüğüm tek faydası bu oldu valla
Zaten daha hamile kalmadan kafaları yiyoruz bebe de kalan iki gram aklı alıyor 😅

Kuzumm geç döllenmeden şüpheleniyorum ben gercekten öyle de hissediyorum nedense birde duymuştum pco olanlar geç döllenme çok oluyor.. son gebeliğimde geç döllenme idi ama sağlıksız di düştü..

O zaman da tetslerde bu çizgi bile çıkmıyordu şimdi çıkıyor da İst neden hemen değil çok çok yeniyse demekki bilmem ama.yakinda çıkacak kokusu
Anladım kuzum bence bir doktora git bebeğim daha kesin olur kafandaki şüphelerden de kurtulursun valla bende merak ettim 🤔🤔🌸

İyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptim🤣 yumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 @000umutlu000 ve diğer cankuşlar
Ay ay ayyyyy çok güzel bir silik çizgi buuuu ❤️ Ay aşko inşallah vardır yaaa ❤️ Demek ki sabah ilk idrarla yapsaydın daha koyu çıkabilirdi 😍

Evet innovitanın canım inşallah yanıltmaz bu sefer bu testler yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım daha koyu bir çizgi görürde tamam beee derim 😀 bat bugündü gelen kanamada bugün kesildi inşallah devamıda gelmezde yarın güzel bir test görürüm
Ay kuzum inşallah vardır 🤲🏻❤️ Bence yarın sabah test yapsan da yapmasan da kan vermelisin çünkü git gide çizgiler koyulaşmaya başlamış 😍

İçme aşko başı boşver yumurtlamadandır o ekşın lazımdır ahahaha🤣🤣 of evet ya misafir severim ama modum yokken ben kendimle bile görüşmek istemiyorum Hahahah🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 ekşın olmasa daha iyi benim için aşko yarın doktora gidicem ya 😒 ayy bak şimdi o zaman ben kendimle hiç görüşmek istemiyorum durumumuz vahim🤣🤣🤣

Ahh ahh bi yanımız bırakıyor bi yanımız düşünüyor işte evet oyalancak birşeyler bulmam lazım ama zaten bi boşvermişlik var bebiş konusunda bende😂 sen neler yaptın
Aşko o boşvermişlik bende de çok fazla ya ne olacak bu halimiz 🥹🤔🤔 ne yapayım aşkım çok yoğun bir haftasonu geçirdim bugün dinlenebildim sizinle olabildim 😍 bu ay tatildik işte kafam çok çok rahat 😌 çarşamba günü de doktor kontrolüm var değerlerime baktırcam dahiliyeye gidiyorum kuzum öyle yani 😘😘😍

Ohh yalnız olmadıgıma sevindim aşko😂😂😂
Ben o güneşe bi tutulcam tam olcak artk yetti heeee 😂
Oohhh ne güzel yapmışsın keşke bende yapsaydn ama kendimizede bakmamz lazım sonuçtaaaa
Birlikte tutuşalım güneşe aşko bencede yetti🤣
Nesi güzel başka bir sürü işim vardı aşko 🤣🤣🤣 oturdum oje de sürdüm mor mor🤣🤣🤣 başımda ağrıyoring🤣🤣🤣 yarında sen yap aşkoşum 🤭🤭

Back
X