Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko o boşvermişlik bende de çok fazla ya ne olacak bu halimiz 🥹🤔🤔 ne yapayım aşkım çok yoğun bir haftasonu geçirdim bugün dinlenebildim sizinle olabildim 😍 bu ay tatildik işte kafam çok çok rahat 😌 çarşamba günü de doktor kontrolüm var değerlerime baktırcam dahiliyeye gidiyorum kuzum öyle yani 😘😘😍
Hiç bilmiyorum ah bi bilsem sıkıldm herhalde uğraş dene bekle kırmızılar gelsin bu döngüden😒 yaa iyi gelmiştir ama ara vermek gibi olmuştur beynin bi rahatlamıştır 😍😍 inşallah güzel çıkar kuzum değerler 😍

Birlikte tutuşalım güneşe aşko bencede yetti🤣
Nesi güzel başka bir sürü işim vardı aşko 🤣🤣🤣 oturdum oje de sürdüm mor mor🤣🤣🤣 başımda ağrıyoring🤣🤣🤣 yarında sen yap aşkoşum 🤭🤭
Gel tutuşalm cidden hayır tutulcaksan git ötede tutul zaten derdimiz var bide bunun tutulurken bize yansıttıgı etkisiyle uğraşıyoruz bugünde buna sinirlencem hadi bakalm😂😂 amaan bazen o birsürü işi bırakıp görmezden gelmek gerekiyor en iyisini yapmışsın 😅 yok yapmıcam canım onuda çekmiyor kız acaba depresyonamı giriyorum ben 😂😂😂

Gel tutuşalm cidden hayır tutulcaksan git ötede tutul zaten derdimiz var bide bunun tutulurken bize yansıttıgı etkisiyle uğraşıyoruz bugünde buna sinirlencem hadi bakalm😂😂 amaan bazen o birsürü işi bırakıp görmezden gelmek gerekiyor en iyisini yapmışsın 😅 yok yapmıcam canım onuda çekmiyor kız acaba depresyonamı giriyorum ben 😂😂😂
Valla yaaa 🙄🤣 Bende giriyoring aşko depresyona aşko gel tut elimi gidelim🤣🤣🤣🤣 ooff çok sıkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyoring 😒 tembelliğimden oturup kaş bıyık aldım aşko hiç bişey yapasım yok belki biraz iyi gelir diye ulan yine gidiyorum aynaya bakıyorum yine kötü gözüküyorum muşmula gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Valla yaaa 🙄🤣 Bende giriyoring aşko depresyona aşko gel tut elimi gidelim🤣🤣🤣🤣 ooff çok sıkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyoring 😒 tembelliğimden oturup kaş bıyık aldım aşko hiç bişey yapasım yok belki biraz iyi gelir diye ulan yine gidiyorum aynaya bakıyorum yine kötü gözüküyorum muşmula gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tamam tutuşalm el ele gidelim yalnız çekilmez oralarda😂 aynıı beeen işte sürekli yatayım uyuyayım 😒🤦🏻‍♀️ bi işin ucundan tutasm yok bişey yapasm yok hep popişi devirip yatasım var 😂 ahahahaha bende öyle aynaya bakıyom diyom yine bugünde çirkinliğim üstümde ay noluyo kıızzz
İşte aşko en başta yolu kaybetmiş onlar 🤣🤣🤣
Ben dedim harita tutuşturalm ellerne birertame diye😂😂

Ahh kuzum ben kimyasal yaşadıgımda hissettiğim şey aynıydı biliyormusun kasıgımda bi tarafta bi his olmuştu 😍 ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır bebiştir ve inşalaaaahh inşalllaaaaahh sağlıklıdır amiiinn🙏🙏🙏🙏 bidaha test yapcakmısın kan vs ne düşünüyorsun
İnşaallah canim ya🤲🏻😍evet hiç öyle bişey yaşamadim, dün çok geç uyudum, yer yatağı yapmiştik uzandim biraz geçmişti o hissi yaşadım 5-10dakika sürdü
Kan tahlili imkansiz))ama test yapicam Çarşamba günü

Tamam tutuşalm el ele gidelim yalnız çekilmez oralarda😂 aynıı beeen işte sürekli yatayım uyuyayım 😒🤦🏻‍♀️ bi işin ucundan tutasm yok bişey yapasm yok hep popişi devirip yatasım var 😂 ahahahaha bende öyle aynaya bakıyom diyom yine bugünde çirkinliğim üstümde ay noluyo kıızzz

Depresyon geliyoring 🤣🤣🤣🤣 valla aşko ya noluyo bilmiyorum bende ama yakın zaman da ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatışım olucak gibi 🤣🤣🤣🤣

Ya bırak aşko ya harita versem ellerine yolu kendinde çizsen götürüp zorla birleştirmeye çalışsan da olmuyo kabul etmiyo yumurta işte 🤣🤣🤣🤣🤣 bizim gibi küsmüşler sanırım🤣🤣🤣🤣

İnşaallah canim ya🤲🏻😍evet hiç öyle bişey yaşamadim, dün çok geç uyudum, yer yatağı yapmiştik uzandim biraz geçmişti o hissi yaşadım 5-10dakika sürdü
Kan tahlili imkansiz))ama test yapicam Çarşamba günü
Ayy nasıl beklicez çarşambaya kadar😍 inşallah koyulaşcak o çizgi 😍🙏🙏🙏

Depresyon geliyoring 🤣🤣🤣🤣 valla aşko ya noluyo bilmiyorum bende ama yakın zaman da ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatışım olucak gibi 🤣🤣🤣🤣
Söyle yan odayıda bana rezerve etsinler bende geliyoriinnggg böyle olmayacak😂😂 bu bebe benim gelmemekle ruh sağlıgımı aldı elimden😂
Ya bırak aşko ya harita versem ellerine yolu kendinde çizsen götürüp zorla birleştirmeye çalışsan da olmuyo kabul etmiyo yumurta işte 🤣🤣🤣🤣🤣 bizim gibi küsmüşler sanırım🤣🤣🤣🤣
Ay o kadar haklısınki bizimkiler tripli çıktı birbirlerine trip atıyorlar herhalde çünkü küscek başka zaman bulamadılar 😂😂 naparlarsa yapsnlar yesinler birbirlerini hadi bakiiimm 😂😂

Günaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü😜
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 @mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Veziir @Random3 R raainbow M melek076 @fnd_50 @canancan11 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size ☺️
Kan ver ben e

iyilikperisi92 iyilikperisi92 kuzum yazdım mı bilemiyorum kafam dalgın kusura bakma çok sevindim inşallah bu ay bu iş olacak hadi bakalım bebeğim besmeleyle vurun iğneleri olumlu güzel dualarla 🥰🥰🤲🏻🤲🏻😍😍

Söyle yan odayıda bana rezerve etsinler bende geliyoriinnggg böyle olmayacak😂😂 bu bebe benim gelmemekle ruh sağlıgımı aldı elimden😂

Ay o kadar haklısınki bizimkiler tripli çıktı birbirlerine trip atıyorlar herhalde çünkü küscek başka zaman bulamadılar 😂😂 naparlarsa yapsnlar yesinler birbirlerini hadi bakiiimm 😂😂
Hemen aşko yalnız kalamam zaten duvardan duvara konuşuruz 🤣🤣🤣🤣
Benimkini de el birliğiyle delirttiler beni aşko🤣🤣🤣
Bundan sonra tribi ben yapıyorum aşko ekşından sonra kavuşmalarını beklemeden ayağa kalkıp tuvalete koşuyorum hadi bakalım kavuşsunlar da göreyim🤣🤣🤣🤣

Hemen aşko yalnız kalamam zaten duvardan duvara konuşuruz 🤣🤣🤣🤣
Benimkini de el birliğiyle delirttiler beni aşko🤣🤣🤣
Bundan sonra tribi ben yapıyorum aşko ekşından sonra kavuşmalarını beklemeden ayağa kalkıp tuvalete koşuyorum hadi bakalım kavuşsunlar da göreyim🤣🤣🤣🤣
Konuşurz tabi ben gizli ufak bi can açarm duvardan bize 😂😂 Bende öyle yapıyorum artk tripse trip hadi bakiiim😂😂 millet ay kaçtımı acabalarla hamile kalıyor biz yok yatalm kalkmayalm yok ayakları dikelim yok şu kadar zaman duşa girmeyelm biz fazla totolarını kaldırdık bunların bundan sonra yok pohpohlamak😂

Back
X