- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #27.341
Evet Allahım sıradaki hamiş sen Ol canımmYaaaa yicemmmm gebesin gebesin gebesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Allahım sıradaki hamiş sen Ol canımmYaaaa yicemmmm gebesin gebesin gebesin![]()
Bebeğim benden güzel haber almak istiyorsunuz biliyorum hepberaber heyecanlandık sevindik benim testlere inanmak zor herşey uyumluydu testler lekeler evet güzel gidiyordu ama kabul edelim çakıldımBenimde normalde akıntım olur ama ne zamandır çok az geçen sarımsı idi krem kıvamında halada sarımsı ama minnacuk geliyor. Lütfen pozitif ol kız hadi evrene güzel mesaj gönder tam da saatisenle ay I anda çatladık ve aynı ilişki yaptık 3 gün ben 5. Gün pembe lekelenme gördüm ama ilişki den mi diye şüpheliydim hep ama sen kahverengi leken beni daha çok umutlandırmıştı valla sen yapıp çizgiler görünce bende yapaym dedim ama benimkiler seninki gibi bile değildi düşün
Lütfen aşkooo doooobaaaarlannn![]()
Bına şüphem yoktu
Aminn İnshaAllah hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzuşummmBebeğim benden güzel haber almak istiyorsunuz biliyorum hepberaber heyecanlandık sevindik benim testlere inanmak zor herşey uyumluydu testler lekeler evet güzel gidiyordu ama kabul edelim çakıldımsizin hatrınıza test alıp yapcam yarın söz hepimizin şüphelerimiz gitsin diye ve gidecek
he inşallah çıksada çıksa pozitif görsek
![]()
Aman canım ama Kız bişey yok sırf soru işaretleri gitsin diyeAminn İnshaAllah hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzuşummm
TişikkirlerBına şüphem yoktu![]()
Aşko bak yapmaAhaa bakın biri zamanında konu bile açmış
Hamilelikte sivrisinek ısırması
Merhaba kızlar;evelsi akşam bi kaç yerimden aivrinek ısırmış;bugün kıxardı ve sanki morarmaya başladılar.Önce ısırık olduğunu unuttum;kızamık sandım ama test yaptırmıştım.sorun yoktu.ısırıkların bu kadar kızarması normal mi?Sıkıntı olur mu sizce?:skandal:www.kadinlarkulubu.com
Yaaa aşko ne münasebet AhahahaTişikkirlermazallah şüphe falan duyarsın diye söylemek istedim aşko
![]()
Tamam sende sineklikle çık en azından geldiklerini duyarsınAşko bak yapmabeni normalde asla sivrisinek ısırmaz çok nadirdir yani şimdi enerji alanlarına girip çağırcam habire ısırcaklar uğraş dur
![]()
Iyi geceler kuzucummYaaa aşko ne münasebet Ahahaha
Benim uykum geliyor aşkolar uyuyayım yarın testi atarım size öpüyorum çok iyi geceler![]()
Tamam aşkoTamam sende sineklikle çık en azından geldiklerini duyarsın![]()
İyi geceler aşkısıYaaa aşko ne münasebet Ahahaha
Benim uykum geliyor aşkolar uyuyayım yarın testi atarım size öpüyorum çok iyi geceler![]()
Nerde bizim M mucizeOldu Aşko kadının hamile olduğu ilk kocasından mı belli oluyoduTamam sende sineklikle çık en azından geldiklerini duyarsın![]()
HahahahaNerde bizim M mucizeOldu Aşko kadının hamile olduğu ilk kocasından mı belli oluyoduresmen adama aşerdirttim zihnimde düşünüp
![]()
Evet kuzum ama benim koca hep aşerdiği için ben hiç onu baz almadımNerde bizim M mucizeOldu Aşko kadının hamile olduğu ilk kocasından mı belli oluyoduresmen adama aşerdirttim zihnimde düşünüp
![]()
Ben yapmadım aşko şaka yapıyorumEvet kuzum ama benim koca hep aşerdiği için ben hiç onu baz almadımnasıl yaptın kız onu