Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde normalde akıntım olur ama ne zamandır çok az geçen sarımsı idi krem kıvamında halada sarımsı ama minnacuk geliyor. Lütfen pozitif ol kız hadi evrene güzel mesaj gönder tam da saati 😍 senle ay I anda çatladık ve aynı ilişki yaptık 3 gün ben 5. Gün pembe lekelenme gördüm ama ilişki den mi diye şüpheliydim hep ama sen kahverengi leken beni daha çok umutlandırmıştı valla sen yapıp çizgiler görünce bende yapaym dedim ama benimkiler seninki gibi bile değildi düşün
Lütfen aşkooo doooobaaaarlannn😍😍😍🤩
Bebeğim benden güzel haber almak istiyorsunuz biliyorum hepberaber heyecanlandık sevindik benim testlere inanmak zor herşey uyumluydu testler lekeler evet güzel gidiyordu ama kabul edelim çakıldım😃😃😃 sizin hatrınıza test alıp yapcam yarın söz hepimizin şüphelerimiz gitsin diye ve gidecek😁 he inşallah çıksada çıksa pozitif görsek🤲🏻

Ahaa bakın biri zamanında konu bile açmış 🤣🤣🤣🤣

Bebeğim benden güzel haber almak istiyorsunuz biliyorum hepberaber heyecanlandık sevindik benim testlere inanmak zor herşey uyumluydu testler lekeler evet güzel gidiyordu ama kabul edelim çakıldım😃😃😃 sizin hatrınıza test alıp yapcam yarın söz hepimizin şüphelerimiz gitsin diye ve gidecek😁 he inşallah çıksada çıksa pozitif görsek🤲🏻
Aminn İnshaAllah hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzuşummm

Ahaa bakın biri zamanında konu bile açmış 🤣🤣🤣🤣

Aşko bak yapma 🤣🤣🤣🤣 beni normalde asla sivrisinek ısırmaz çok nadirdir yani şimdi enerji alanlarına girip çağırcam habire ısırcaklar uğraş dur🤣🤣🤣🤣

Evet kuzum ama benim koca hep aşerdiği için ben hiç onu baz almadım 🤣🤣🤣🤣🤣 nasıl yaptın kız onu
Ben yapmadım aşko şaka yapıyorum 🤣🤣🤣 oda normalde aşerir de ara ara bugünde aşerdi markete gittik ya ne istediğini bilemedi tatlılara baktı çıkarken turşu suyu dedi falan 🤣🤣🤣 sonra da elmalı kurabiye istedi arıza ya🤣🤣 tam parayı verdik kapıda bekliyodu motoru kapıda duruyo diye ayy ama sen parayı verdin dimi elmalar da çok güzelmiş diyo🤣🤣🤣 dedim alalım istiyosan malzeme varmıydı dedi var var elma alalım dedim🤣🤣🤣 ay biraz daha konuşursam sende aşercen🤣🤣🤣

Back
X