Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum🤕😓 @000umutlu000 @Demgey3 @Random3 annabelica annabelica Lale95 Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar ♥️ aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum 🤦🏻‍♀️
Ay kuzum bende öyleyim hala geçmedi çıldırcam yatıyom geçmiyo kalmıyom geçmiyo çözüm buldun mu😔

Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko başın nasıl oldu. Bi de okul kantin falan bişeyler demişsin anlayamadım ben onu çocuğa mı bişey olmuş
Başım aha da böyle aşko 💩
Sen nasılsın?
Ay evet aşkım kantinde koluna kahve dökülmüş kızlardan biri çarpmış nasıl gittim bilemedim ama iyi şükür cok fazla yanma yok bebeğim

Amin aşkım inşallah yaa🤲♥️🥰

Ayy yok geçmedi aşkı sigara da içemiyorum midem de bulanmaya başladı ağrıdan 🤕🤢

Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınız 😂😂 ayy espiri yapamıyoring başım ağrıyo gidemedim yavru kuşum enişten geç geldi
Ahh eniştee yaa zaten zor randevu bulduydum😒 hediye ne almş aşko enişte sana ben orayı bulamadm 😂😂
Yok yok geçmiyo aşko ölüyoring
Bende öyleyim migrenm var bide gözlerim çıkacak 👀

Ahh eniştee yaa zaten zor randevu bulduydum😒 hediye ne almş aşko enişte sana ben orayı bulamadm 😂😂

Bende öyleyim migrenm var bide gözlerim çıkacak 👀
Telefon aşkım ♥️ redmi s11 almış ❤️
Yasa benimde öyle bu migren mi aşko başımın arkasından gözlerime vuruyo sigara bile içemiyorum ağrıdan

Back
X