Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah Allah iyiliğini versin ya 🤣🤣🤣 aşko sen sabahta yapsan akşam da yapsan maşallah koyulaşıyor ilk zamanları hatırlamıyor musun çok çok silikti 😍 ama senin testlerin valla içime neşe dolduruyor 😍😍
Hatırlamaz mıyım artık o testlerin acısını çıkarıyorum gidip gelip çiş yapyrm 🙈 🤣🤣 ayyy canım benim darısı sana da Olsun hemde enn kısa zamanda 🙏😍❤️

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim 2 aylık evliyim antalyada yaşıyordum ancak evlennce tasınmak zorunda kaldım bılmediğim yerde doktor arayışına girdim vs vs bebek istiyoruz inşALLAH rabbim yardım eder hepimize sağlıklı bebişlerimz olr
40 yasıma girdim elbet değişik enişelerim var ancak doktor muayenede yumurtaların şuan normal dedi ovülasyon testi verdi ve 9. günde başla dedi kafam allak bullak myo insitol verdi ama onu bulamadım ve düzenli ilişki dedi şuan bat dönem,ndeyim inş bir sonrki ay hayırlı haberler alırız

Eklentiler

• AB29F3FC-B51E-4DC9-A6DE-FBB1E1CEE877.webp
    AB29F3FC-B51E-4DC9-A6DE-FBB1E1CEE877.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 44
Tamam aşkım Ayy içiyorum artık yetti canıma 🥲
İç aşko iç inşallah iyi gelir şifa verir ❤️
Hatırlamaz mıyım artık o testlerin acısını çıkarıyorum gidip gelip çiş yapyrm 🙈 🤣🤣 ayyy canım benim darısı sana da Olsun hemde enn kısa zamanda 🙏😍❤️
Ah ah galiba bende öyle yaparım 😍😍❤️ O negatif testlerin acısını çıkartırız 😍😍 amin kuzucum amin hepimize nasip olsun inşallah ❤️😍

Back
X