- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.001
Yeter o zaman adet bittikten 2 gün sonea başla iştekuzum evde geçen aydan kalan 7-8 tane var inşallah yeter ya almadım da yenisini ama yapıcam karçımak istemiyorum yumurtlamayı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter o zaman adet bittikten 2 gün sonea başla iştekuzum evde geçen aydan kalan 7-8 tane var inşallah yeter ya almadım da yenisini ama yapıcam karçımak istemiyorum yumurtlamayı :)
Bence yapabilirsin gidebilirsin canımOhh ellerine saglikkkk miss gibi temizlik kokusuuu bayilirimmmmmyok ya aşko gerçekten çıkmaya halim yok,eşime ablama söyledim hangi daha çabuk gelirse o alıp getirecek
Adetin ilk günleri çok fazla iş yapamiyorum
Egilip kalkmak bıhtirıci oluyorakintim fazla olduğu için
Yemek bulaşik falan hall ederim
Bi de eşimle konuşmuştuk geçen ay eger hamile olmazsam spora,aerobike gitmek istedigimi söylədim tabii ki dalğa geçti benimlesenin canin tatli yapamazsim filan
Şimdi kararsizim yaa gidemmi gitmeyemmi
Askim bende dun gece oldum regl bugun sokulmeye basladim. 4 bucukta randevum var bende gidicem bugunDemgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
Mucizemmm16 sen ne zaman gideceksin acaba aşkocum
M mucizeOldu sen napıyosun kuzum test yaptın mı bugün tekrar nasılsın
Ben adet oluyorum başladı sanırsam artık gününü bekleyemedi iki gün erken gideyim şu kuzun umutları tükensin artık dedi galiba
R Random3 M Mavimiresl R raainbow
annabelica
iyilikperisi92 siz napıyosunuz canları iyisiniz dimi
![]()
Çok şükür iyiyim canm birazdan kan vermeye gideceğimDemgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
Ben adet oluyorum başladı sanırsam artık gününü bekleyemedi iki gün erken gideyim şu kuzun umutları tükensin artık dedi galiba
annabelica
![]()
Ekşının bol olsun aşkooKız benim de regl bitti bugün 14. Gün yumurtlama akıntım başladı akşam üstü. Ekşınlara başlıcam![]()
Faladdin bile anladı bizim beynimizde olumsuzluklarn volta attığını bi biz anlamadkFaladdin bana benden de size olumlu şeyler![]()
@Mucizemmm16
Demgey3
iyilikperisi92 M mucizeOldu R raainbow R Random3
Lale95
annabelica M Mavimiresl @canancan11
fnd_50
Ayy bebiş heryerden selam veriyor ben burdayım diyoKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptım@canancan11
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 @Veziir R Random3 R raainbow ve diğer aşkolar
Bi giriyoz bi çıkıyorz bizde anlmadkKızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalımBenim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor
Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Demgey3 R Random3
iyilikperisi92
Lale95 M Mavimiresl
Yaa aslnda gelcekse gelsinde bizde bilelim ne oldugunu haklsn umutlanıyoruz biz duramıyoruzDemgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
annabelica
![]()
Amin canim hayirlisi inşaallah,benim 9 yaşında oğlum var 7. Yıla geçti artık 2.cocuk olmuyorMfk öyle bi anlatılıyor ki kullanan herkes hamile kalıyor sanki
İnşallah rabbim çok bekletmeden verir mucizeni
Doktora gittin mi peki Hormon durumu falan nasıl?
Aşkoo bak bu sensin silik çıkan testlere kızıyorsun![]()
_Umutlu_Pozitif_
Hatta hepimiz olabilir ama en baş umutlu aşkomuz
Demgey3
Mucizemmm16
miraclebeyb
fnd_50 M mucizeOldu
annabelica
Lale95 R Random3
iyilikperisi92 B balbadem1 M Mavimiresl
Sorma bebeğim ya yıldım bundan vallaGünaydın baby, şükür iyi gibiyim tam dobarlanamadim yataktan çikamiyorum çakılıp kaldım sanki
Şimdi deniycem kalkmayi
Ahh sana kolay gelsinbenim kaba sakal da seninkiyle aynı,o yüzden çok iyi anliyorum
Nedenini bildiğin için üstüne gitme altdan al surat asmasın3gün nedir yaa onu bile sabr edemiyorlar muayene süresinde bize giren onlara girse onda naparlardi bilemiyorum
Aşko soldakinde hayalet çizgi varKızlareşimin hcg testi ve benim hcg sabah yaptık
Eşim diyor ki tüh be bende çizgi yok![]()
Allah sizi kahretmeyeeeeKızlareşimin hcg testi ve benim hcg sabah yaptık
Eşim diyor ki tüh be bende çizgi yok![]()
Ay fıkra gibiyiz yemin ediyorum yaHahah alt tarafı bi sperm verecekler bi haller bi havalar yaBütün dert kadında her muayne ayrı bi dert adamlar sperm vermeye eriniyorlar. Ben iki kez aşılama oldum rahim ağzında sıkıntı vardı canım çıktı ilkinde ikincide yine canımın yanacağını bildiğim halde gıkımı çıkarmadım
bi de üzerine histereskopi oldum eve geldim adam havam değişsin dedi voleybol oynamaya gitti karakola
Öküz adam düşündükçe delleniyorum
![]()
Evet kuzum. Tutuyor kendini şu ansperm testi mi yapılacak kuzum
Bebeğim iyiyim nolsun. İş güç koşturuyorum işte. Eve geçeceğim şimdi kahvemi alayım da g.tümü devirip yayılacamDemgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
annabelica
![]()
Komple girme de aşko. Arada olur öyle insanız sonuçta. Yeterki gülmeyi unutmayalımBi giriyoz bi çıkıyorz bizde anlmadk
Kız 3 günden nolcak anaa bu erkekler bi tuhaf cidden![]()