- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.141
Ben de çok inanıyorumGönlümüzce olsun herşey inşallah kuzum olacak inanıyorum ben buna
Evet nazlılar annesi nazlılar
Gerçekten öyle iyikide öyle hep dualarımızdayız nede olsa birbirimizin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok inanıyorumGönlümüzce olsun herşey inşallah kuzum olacak inanıyorum ben buna
Evet nazlılar annesi nazlılar
Gerçekten öyle iyikide öyle hep dualarımızdayız nede olsa birbirimizin![]()
TabiğğsiiEvet artık ölümüne kankayııık![]()
Bende bu günü bekliyodm gidelim tabiiŞimdi eşime adet olduğumu söyledim üzüldü ve kendisi dedi bi doktora gidelim mi diye ben de hemen yarın gitmeliyiz dedim yapacaklarımızı anlattım nasıl vercem ben onu ya evde yapıp götürsek dedi saçmalama olmuyor öyle dedim ahahahaha![]()
Abooo g.tü başı bi tarafa gidecek bunlarınKalıyo aşko napayım yaYaptım bişeyler yalnız yalnız yicem şimdi eşim 10da gelecek. O da gelince yer artık. Nasıl da acıktım
![]()
Ay bana yemek yapmak değilde yemeğin adını bulmak zor geliyor çok severim mutfağı falan ama adını koymak dert be aşkoYemek yapmak çooook zor geliyooo saat ne zaman bu kadar geç oldu yaaa sabahtan beri telefondayım beynim vıcık vıcık oldu@Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Demgey3 R Random3
iyilikperisi92
Lale95 M Mavimiresl
Veziir
Kesinlikle katılıyorum ya. Zora geldimi hemen topukAy fıkra gibiyiz yemin ediyorum yaBi de erkekler daha güçlü derler. Yemesinler bizi. Kadındaki gücün zerresi yok bunlarda 5 yaş çocuk düzeyindeler
![]()
Ay aşko ben sabah erken kalkmıştım gündüz 3de yattım saati kurdum 16.30 a ay bi kalktım saat 18 olmuş. Zaten eşim 18.10 gibi evde oluyor.Yemek yapmak çooook zor geliyooo saat ne zaman bu kadar geç oldu yaaa sabahtan beri telefondayım beynim vıcık vıcık oldu@Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Demgey3 R Random3
iyilikperisi92
Lale95 M Mavimiresl
Veziir
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzucum yaKizlar letu canini sevdigim hayatim askim insallah hapımla basliyorum yarincok severim kendisini iltifatim ondan
Sonrasinda 2 tane yumurta gelistiriciymis ardindan asilama. Erken yumurtlama gordugum icin kontroldede asilama olabilir dedi. Catlatma ignesi falan bisey demedi. Migren icinde ilac verdi cok iyi oldu yoksa hastaneden eve gelecek durumda degildim 15 dkkada rahatliycaksin dedi ışıklarda kendime geldim. Ama bi ara resmen gözüm görmüyordu
Karin usg bakti muhteşimmm dedi hiic bi sknti yokmus cok şükür. Letum vardi evde gonalf igneyi siparis verdim. Zor bulunuyomus ama buluruz dediler 600 lira gibi bi fiyati var 2 tanesinin aklinizda olsun devlet karsilamiyomus
Evet kesinlikle haklısın. Bizim gibi kolayca duygularını ifade edemiyorlar genetik kodlarına tükürdüklerimKizlar eşler olmadigini gorunce bizimde emeklerimizi uzuntulerimizi goruyorlar o yuzden kendileride artik sonuc arıyorlar. Benim eşimde o sekilde hatta bana direk tüp bebek demisti doktor yapisiklik varsa ameliyat etmiycem tüp bebek demisti. Allah tan yapisiklik cikmadi. Eşim de ozaman tamam dedi hatta arastirmistik bikac hastane. Yani bizi kizdirsalarda aradayine bizi düşünüyolar. R Random3
Oohh hiç birşeyin yokmuş çok sevindimKizlar letu canini sevdigim hayatim askim insallah hapımla basliyorum yarincok severim kendisini iltifatim ondan
Sonrasinda 2 tane yumurta gelistiriciymis ardindan asilama. Erken yumurtlama gordugum icin kontroldede asilama olabilir dedi. Catlatma ignesi falan bisey demedi. Migren icinde ilac verdi cok iyi oldu yoksa hastaneden eve gelecek durumda degildim 15 dkkada rahatliycaksin dedi ışıklarda kendime geldim. Ama bi ara resmen gözüm görmüyordu
Karin usg bakti muhteşimmm dedi hiic bi sknti yokmus cok şükür. Letum vardi evde gonalf igneyi siparis verdim. Zor bulunuyomus ama buluruz dediler 600 lira gibi bi fiyati var 2 tanesinin aklinizda olsun devlet karsilamiyomus
Fenerin maçı var aşko dalmışım. Aşkım gonalf kalem mi?Veziir nerdesin askim
Canımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar keseCanlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verditarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi
kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili )
Ginnys
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 R raainbow
annabelica
My_Moonlight06
Demgey3 ve diğer güzel Annelerim
![]()
Kız biz yanlarındayken nasıl yapacak adamlar Toto isterimValla ne güzel mutfağımız var dimi ama mis gibi oh. Kendi yemeklerimi bırakıp bi Adana sipariş verecesim geldi
İğneler kafa yaptı onda gelemiyoriyilikperisi92
Uğraşsınlar biraz hiç acımıyorum benBen de yanında olsam ben de gülerim o yüzden yanlarına giremiyoruz sanırım
R Random3
Aşkom ne videosu hayırdırBenim beynimde hala vıcık vıcık aşko ağrıyo ve hiç yemek yapacak halim yokbide bir videoya denk geldim aşırı canım sıkıldı
Evet iştee bende bu kafadym benm kocam çok yemek ayırıyor amaa ne çook adını bulsam yapması kolayYemek yapmak kolay beybi zor olan ne yapacagini bulmakoğlum her yemeyi sevmiyor yemiyor çok zorlaniyorum seçim yaparken
kaç gündür suşi istiyorum bi türlü yiyemedim
![]()
Bebeğim çok hafif bir gölge var ama bunlardan umutlanmayalım artıkCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık tat yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepimiz birden etiketleyimde
Mucizemmm16
partalina_ R Random3
Lale95
fnd_50
iyilikperisi92
Demgey3
annabelica M Mavimiresl
Veziir
Ginnys
_Umutlu_Pozitif_
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
Ben hiç suşi yemedim aşko ne artizsin kızValla deneyeyim diyorum da kebap lahmacun dururken suşi yiyemiyorum
![]()
Kız sushi güzeldiiirr aaaaa siz gelinKız buLale95 ne diyon bacım sen suşi falan filan. Adana, urfa, cağ kebabi, iskender dururken suşi nedir gıı
![]()
Kız ne sporuu anaaa vakit bulmuşlar bide spora gitmişler size helal olsunAbooo g.tü başı bi tarafa gidecek bunlarınbiz 5 te kapatıyoruz yemek faslını. Şimdi spordan geldik. Çok sıkı hazırlanıyoruz aşkooo
![]()
Bayılıyorum aşkım enerjine ya harikasınAbooo g.tü başı bi tarafa gidecek bunlarınbiz 5 te kapatıyoruz yemek faslını. Şimdi spordan geldik. Çok sıkı hazırlanıyoruz aşkooo
![]()
Evet onlar ama adetten önce yaptılar testi ben birde geciktim nerdeyse yeni bat tarihim geldi..Bebeğim çok hafif bir gölge var ama bunlardan umutlanmayalım artıkinşallah olur bebeğim
ama hiç kaptırma kendini bu ay çok tosladık bu gölgeler yüzünden
Ahh kuzum emin olamadım ben ya ama gölgelere kanmayalm bu ay çok yanıldık bu yüzden bat tarihin ne zamandı seninCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16
partalina_ R Random3
Lale95
fnd_50
iyilikperisi92
Demgey3
annabelica M Mavimiresl
Veziir
Ginnys
_Umutlu_Pozitif_
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
Bulduğunu yesin hiç şımartma aşkoKesinlikle katılıyorum ya. Zora geldimi hemen topuk
Ay aşko ben sabah erken kalkmıştım gündüz 3de yattım saati kurdum 16.30 a ay bi kalktım saat 18 olmuş. Zaten eşim 18.10 gibi evde oluyor.Dün akşamdan çorba ve Bulgur pilavı vardı beğenmezsen dışarıdan söyleyelim dedim.
Kuzum ben geciktim diğer bat heliyor bileAhh kuzum emin olamadım ben ya ama gölgelere kanmayalm bu ay çok yanıldık bu yüzden bat tarihin ne zamandı senin
Ama beni yine ağlatacaksınız ben bugünü ağlamadan kapatırım diyordumEvet kesinlikle haklısın. Bizim gibi kolayca duygularını ifade edemiyorlar genetik kodlarına tükürdüklerimbenim eşim de acayip gamsız görünür her durumda sakindir ama bi anda patlayıp alakasız bi zamanda ağlayabilir. Düşüklerde o da çok ağladı kuzum benim. Bak aşka geldim yine eniştelere laf yok
![]()