Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Almıyoring🤣🤣🤣 aşkım ben evdeyim hep zaten cıkınca da olanları giyiniyorum idare ediyoz yani🤣🤣
Yaa kıyamam sen iste ben sana paket alayım aşkım ♥️ üzüldüm bak simdi🥺
Almaya kalksan bulamazsn zaten aşkoo zor. Ayy kuzuumm düşünmen yeteerr şurda rejimden kalma tarhana cipsi vardı tatsız tuzsuz onu kemirem bende😂😂😂

Biz iyiiyiizz sen naslsn😂

Yok ben bitane siyah üstü taşlı tuşlu bişeye göz diktim😂😂😂ışıldıyım azck ayool😂😂

Yok aşkoom yasak ban yersin banlanırız
Onun bende taşsız olanı var. Siyah olani diyosun benimde cok hosuma gitti ama tassizi var o yuzden almadim. Kirmizi istiyodum aldim😈

Evet siyah 😂 kız sen baya giyiyorsn belliki anaa 😂😂 kocanda seviyosa demek

Aman tarhana cipsi görürsen alma😂😂 diyetteyken aldydm tatsız tuzsuz bişi 😂😂
Kuzum ben severim ya surekli giymesemde bazen özel gece yaparim yani. Benim esimin hoşuna gider. Beni bakımlı gormekte hosuna gidiyor onun. Mesela pijama takimiyla yatayim onu bile sever. Yani salmış bi sekilde gece yatmayi bile cok seven biri degilim.

Kuzum ben severim ya surekli giymesemde bazen özel gece yaparim yani. Benim esimin hoşuna gider. Beni bakımlı gormekte hosuna gidiyor onun. Mesela pijama takimiyla yatayim onu bile sever. Yani salmış bi sekilde gece yatmayi bile cok seven biri degilim.
Bende iç çamaşrla özel geceler yapıyormda ay neler konusuyoz neyse😂😂 çoraplar aklıma gelmediydi 😂 bide bunu deniyim 😂 bende pijama takımlaryla yatarm ya öyle evde eski püskü şeylerlese dolaşmam

Back
X