- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.081
Ayy pek güzelmişsin tüü tüüütüütüüü
Maşallaah maşallaaah o çocuk gelecek buraya bu ay belli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy pek güzelmişsin tüü tüüütüütüüü
Maşallaah maşallaaah o çocuk gelecek buraya bu ay belli![]()
Ayyy sıcak su torbası eline nutellayı ver reglisini yaşasın aşkoSizinle çok vakit geçiriyormuşum ve onunla az ilgilenmeye başlamışım aşkoadet zamanı geldi galiba triplerde
valla dayak istiyorlar bizi bizimle bırakmıyorlar
![]()
He tamam su an o zaman içebilirim ne diyosjnAsko hayıt tohumu yumurtlama gördüğün an bırakacaksın
Ahahah aşko daha haftasonu Antep’e geziye gidecektik ay yorgunum dedim gitmeyelim dedim ama her an çıkabiliriz yola
Bizim bu 2 ci ay kuzum bu ay da devam edicem elimdekileri bitirmek içinKuzum sen mfk kaç ay kullandın bak üç ay sonra bıraktırıyor kullandırtmıyor üç ay ara verdirtiyor ya
Maşallah süper süper![]()
Ay bende bende yaaaa siz yazdıkça bu aklıma geliyor öyle okuyorum yazılarınızıAhahaha bayılıyorum şu sen nirdeğsiiiğne![]()
İyi bari doktordan korkmuyorsan halledeesin bak bu güzel bişiAy ne bileyim aşko doktordan değilde ya olmazsa sorunlar çıkarsa diye korktumama tabi herşey Allahtan o en iyisini bilir
Ooo maşallah ne güzel herşeyi yaptırmışsın kafan rahatlamıştır kuzum şimdi daha rahat bir şekilde o bebiş gelecek inşallah
yok yok kontrollere giderim bebeğim doktordan hiç çekinmem ben
![]()
Heee kız ben seni uzun süre kullanıyorsun sandım bizim üçüncü ay bitmek üzere biraz artıyor artsın gebeyken kullancamBizim bu 2 ci ay kuzum bu ay da devam edicem elimdekileri bitirmek için![]()
Ahahahha çok doğru tespit gel alnından öpcem aşkoKışın sosyal olunmaz otursun evde o niye sosyal biliyormusun iki ay boş ekşın yok yumurtlama umrunda değil ondansiz onu aralıkta görün ne evden ne burdan çıkmaz
dimi
Demgey3
Kışın sosyal olunmaz otursun evde o niye sosyal biliyormusun iki ay boş ekşın yok yumurtlama umrunda değil ondansiz onu aralıkta görün ne evden ne burdan çıkmaz
dimi
Demgey3
Bu gezen tavuk aşkısı organik, biz beslemeAhahah aşko daha haftasonu Antep’e geziye gidecektik ay yorgunum dedim gitmeyelim dedim ama her an çıkabiliriz yolaama yoruyor aşko ya bu aktiflik
![]()
Burdayım bebeğim bulaşık yıkadım birşeyler hazırladım acıkmışlar bizimkiler
Ahahahah aşko keşke sadece o kadar olsa demiiii bizim ağrılarımızı çekseler birde valla ne rahatlarımAyyy sıcak su torbası eline nutellayı ver reglisini yaşasın aşko![]()
Hııı aralıktada biz seni salıcaz çayıra misali yaparız ödeşiriz aşkoAhahahha çok doğru tespit gel alnından öpcem aşkosaldım çayıra misali şuan ben
aşko dondum zaten ya
![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğimİyi bari doktordan korkmuyorsan halledeesin bak bu güzel bişi
Aynen yaptırıdm vallla cano
Artık ne gelirse yapcam tedavi adına hazır onları yaptırmısken
Hee fiyat mı artıyor demek istedin sorma bizde pahalı zamanına demk geldikHeee kız ben seni uzun süre kullanıyorsun sandım bizim üçüncü ay bitmek üzere biraz artıyor artsın gebeyken kullancam![]()
Ohh hamarat hanımBurdayım bebeğim bulaşık yıkadım birşeyler hazırladım acıkmışlar bizimkiler![]()
Ahaha çok güldüm yaaaaa ahahahahBu gezen tavuk aşkısı organik, biz besleme![]()
Amin ins kuzumm insssssİnşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğim![]()
Ahahahha yok aşko sizi değilllll bebe düşüncesini saldım çayıraHııı aralıktada biz seni salıcaz çayıra misali yaparız ödeşiriz aşkocidden bende dondum kahve sigara içmeye çıktım tam şimdi aşırı üşüyorum dılarda durulmaz hasta olacaksın hepten he
![]()
Yok aşko yani şöyle takviyelerden artıyor kalıyor yani elimde 60 kapsül ya bir kutuda ben hepsini günde bir içiyorum vitaminlerim çok yüksek diye kalanıda gebeyken kullanıcam diyorumHee fiyat mı artıyor demek istedin sorma bizde pahalı zamanına demk geldik
Abi paneace bile ne kadar pahalı asko ben ekstra athena ve advictor de kullanıyorum