Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bileyim aşko doktordan değilde ya olmazsa sorunlar çıkarsa diye korktum 😥 ama tabi herşey Allahtan o en iyisini bilir ❤️ Ooo maşallah ne güzel herşeyi yaptırmışsın kafan rahatlamıştır kuzum şimdi daha rahat bir şekilde o bebiş gelecek inşallah 😍 yok yok kontrollere giderim bebeğim doktordan hiç çekinmem ben 🤣🤣
İyi bari doktordan korkmuyorsan halledeesin bak bu güzel bişi
Aynen yaptırıdm vallla cano
Artık ne gelirse yapcam tedavi adına hazır onları yaptırmısken

Kışın sosyal olunmaz otursun evde o niye sosyal biliyormusun iki ay boş ekşın yok yumurtlama umrunda değil ondan😃😃 siz onu aralıkta görün ne evden ne burdan çıkmaz😀😀😀😀 dimi Demgey3 Demgey3

Ahahah aşko daha haftasonu Antep’e geziye gidecektik ay yorgunum dedim gitmeyelim dedim ama her an çıkabiliriz yola 🤣🤣🤣 ama yoruyor aşko ya bu aktiflik 🤣🤣🤣
Bu gezen tavuk aşkısı organik, biz besleme 🤣🤣

Ahahahha çok doğru tespit gel alnından öpcem aşko 🤣🤣 saldım çayıra misali şuan ben 🤣🤣🤣 aşko dondum zaten ya 😤😤
Hııı aralıktada biz seni salıcaz çayıra misali yaparız ödeşiriz aşko🤣🤣🤣🤣 cidden bende dondum kahve sigara içmeye çıktım tam şimdi aşırı üşüyorum dılarda durulmaz hasta olacaksın hepten he🙄🙄🙄🙄

Heee kız ben seni uzun süre kullanıyorsun sandım bizim üçüncü ay bitmek üzere biraz artıyor artsın gebeyken kullancam😀😀😀
Hee fiyat mı artıyor demek istedin sorma bizde pahalı zamanına demk geldik
Abi paneace bile ne kadar pahalı asko ben ekstra athena ve advictor de kullanıyorum

Hııı aralıktada biz seni salıcaz çayıra misali yaparız ödeşiriz aşko🤣🤣🤣🤣 cidden bende dondum kahve sigara içmeye çıktım tam şimdi aşırı üşüyorum dılarda durulmaz hasta olacaksın hepten he🙄🙄🙄🙄
Ahahahha yok aşko sizi değilllll bebe düşüncesini saldım çayıra 🤣🤣🤣 sizi salar mıyım bebeklerim benim 😍😍 aşırı soğuk valla hepimiz dikkat edelim üşütmeyelim aşkım ❤️❤️

Hee fiyat mı artıyor demek istedin sorma bizde pahalı zamanına demk geldik
Abi paneace bile ne kadar pahalı asko ben ekstra athena ve advictor de kullanıyorum
Yok aşko yani şöyle takviyelerden artıyor kalıyor yani elimde 60 kapsül ya bir kutuda ben hepsini günde bir içiyorum vitaminlerim çok yüksek diye kalanıda gebeyken kullanıcam diyorum😂😂😂

Back
X