Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler test atmıştım pozitif bugün ilk tahlilimi verdim 550 çıktı ama daha adet günüm bile gelmedi çok mu yüksek bir anormallik yoktur değil mi
Ayyyy çok tebrik ederim😍😍🥰🥰 yükseklik niye anormal olsun kuzum erken yumurtlama olmuştur belki ikiz de olabilir yüksekliğin herhangi bir sorun olduğunu henüz görmedim aksine mis gibi sapasağlam tutunmuş hcg yi arttırıyor🥰🌸

Ay ben hic iyi değilim daha yumurtlamadan 4 gün geçti simdiden kasık ağrım var gebelik mi diye şüphelerim basladi strese başladım bile
Sakın test yapma aşko bırak ağrısın kendine beslenmene dikkat et gerisini düşünme bak benimde öyleydi yumurtlamadan hemen sonra ağrılar başladı kasıkta çok umutlandım falan filan biliyorsun oyüzden inşallah düşündüğün gibidir ama bekle kuzum ❤️

35D51208-7CB9-4A5B-BE3F-89259D792721.jpeg
DF61600E-3193-4E9C-B546-4D932BD2128F.jpeg

Teyzelerim merhabalar herkeseee 🥰❤️ Kızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan 🥰❤️ Sizler ne durumdasınız 🤲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R raainbow Lale95 Lale95 iyilikperisi92 iyilikperisi92 miraclebeyb miraclebeyb Ginnys Ginnys diğer unuttuğum kızlarım🥰

Back
X