- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.161
Bat ne zaman bence hiç korkma hamilesin işteKızlar iyi geceler test atmıştım pozitif bugün ilk tahlilimi verdim 550 çıktı ama daha adet günüm bile gelmedi çok mu yüksek bir anormallik yoktur değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zaman bence hiç korkma hamilesin işteKızlar iyi geceler test atmıştım pozitif bugün ilk tahlilimi verdim 550 çıktı ama daha adet günüm bile gelmedi çok mu yüksek bir anormallik yoktur değil mi
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canımkaç gün var bata. Hiç korkma çoğul gebelik mi ki
![]()
Nasılsın aşko ve diğer aşkolarDemgey3 @Random3
Childdevelopment @Veziir
bitliKedi @Mavimiresl
Mucizemmm16
annabelica R raainbow @ucge
miraclebeyb napiyosunuz?
Bat pazar günü ay inşallah ya rabbim isteyen herkese güzelliklerle nasip etsinBat ne zaman bence hiç korkma hamilesin iştehayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
![]()
Benimde 4 gün geçti ama kasık ağrım var cok erken başladık biz belirtilere yahuYumurtlamadan üzerinden yarın 6 gün olacak kasıklarım çok ağrıyor karnım davul gibi olmuş ay bı de göğüs ucum açıyor ama korkuyorummmm![]()
Sağlıkla al kucağına inşallahÇok teşekkür ederim2 gün var çoğul için daha yüksek sonuçlar olur yazıyordu nette ama bilemedim
İkinci kez yumurtlama mi olacak bilmem ki benimBenimde 4 gün geçti ama kasık ağrım var cok erken başladık biz belirtilere yahu![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederimSağlıkla al kucağına inşallah![]()
Ayyyy çok tebrik ederimKızlar iyi geceler test atmıştım pozitif bugün ilk tahlilimi verdim 550 çıktı ama daha adet günüm bile gelmedi çok mu yüksek bir anormallik yoktur değil mi
Çok teşekkür ederimAyyyy çok tebrik ederimyükseklik niye anormal olsun kuzum erken yumurtlama olmuştur belki ikiz de olabilir yüksekliğin herhangi bir sorun olduğunu henüz görmedim aksine mis gibi sapasağlam tutunmuş hcg yi arttırıyor
![]()
Sakın test yapma aşko bırak ağrısın kendine beslenmene dikkat et gerisini düşünme bak benimde öyleydi yumurtlamadan hemen sonra ağrılar başladı kasıkta çok umutlandım falan filan biliyorsun oyüzden inşallah düşündüğün gibidir ama bekle kuzumAy ben hic iyi değilim daha yumurtlamadan 4 gün geçti simdiden kasık ağrım var gebelik mi diye şüphelerim basladi strese başladım bile
Gönlünden geçtiği gibi olsun hayırlısıyla sağlıklısıyla canımÇok teşekkür ederiminşallah ikizdir çok isterim
![]()
Bir gün sonra cvp verince geçerli oluyor mu Balam? Benim günler çok yoğun geçiyor ya sizi takip edemiyorumNasılsın aşko ve diğer aşkolarDemgey3 @Random3
Childdevelopment @Veziir
bitliKedi @Mavimiresl
Mucizemmm16
annabelica R raainbow @ucge
miraclebeyb napiyosunuz?
Sana her türlü kabulümüz aşkısıBir gün sonra cvp verince geçerli oluyor mu Balam? Benim günler çok yoğun geçiyor ya sizi takip edemiyorum![]()
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla darısı tüm isteyenlerin başınaGönlünden geçtiği gibi olsun hayırlısıyla sağlıklısıyla canım❤
Valla 2 ay oldu içiyoruzHapı napacan doğal şeyler yap yap içben haplara biraz karşıyım ya.. muaaahhh
V
Aşko sabah erkenden hastaneye gittik ya bende yorgun ve uykusuzum uyumaya çalışıyorum olmuyor aynı durumlar inanki sersem gibiyimDemgey3
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Lale95
annabelica aşkolar bugün hepimizin pili bitik galiba güneş tutulması fazla çarptı sanırsam
gözlerim uykusuzluktan kapanacak ama bi yandan da uyumak istemiyoring
![]()
Aşko aslan yattığı yerden belli olurmuş benim içime erkek doğdu neden bilmem ama önce sağlıcakla gelsin inşallahEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan
Sizler ne durumdasınız
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 R raainbow
Lale95
iyilikperisi92
miraclebeyb
Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
![]()