- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.221
Dalgalanmalar olabilirAma cok koyu çıkmış sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalgalanmalar olabilirAma cok koyu çıkmış sanki
Sigara içiyor musun hala merak ettim naptınÇok sağol kuzum![]()
Kıyamam aşko temizse bırak bee zaten bitmiyo ki evin işiHadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyorKlomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi
goturuyomus gibi hissediyorum yaa.
![]()
İçiyorum valla ne yalan söyliyim ama eskisi gibi değil tabiki doktorada söyledim sabah öğle akşam içiyorum 3 tanecikSigara içiyor musun hala merak ettim naptın![]()
Amin bebeğim inşallahAynen öyle kuzum önce sağlıklı olsun inşallah![]()
Amaaan hiç sallamam vallaHadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyorKlomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi
![]()
1 olsun senin olsun aşkısı yaa üzülme, dua edelim gelişsin minnoşKızlar haberler çok iyi değil yumurtlardan sadece 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ama sadece 1 tanesi döllenmiş onun gelişimini takip edeceklermiş.R Random3 M Mavimiresl
He iyi bari baya azaltmissinİçiyorum valla ne yalan söyliyim ama eskisi gibi değil tabiki doktorada söyledim sabah öğle akşam içiyorum 3 tanecik![]()
İnsallah kuzum1 olsun senin olsun aşkısı yaa üzülme, dua edelim gelişsin minnoş![]()
Ayyy kuzum maşallah miniğeeee küçücük yaaa yerim onuuuEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan
Sizler ne durumdasınız
![]()
Mucizemmm16 @000umutlu000
Demgey3 @raainbow @Lale95 @iyilikperisi92
miraclebeyb @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
![]()
Evet kuzum direk kesemezdim zaten anca böyle idare ediyorumHe iyi bari baya azaltmissin![]()
Günaydın aşkımGünaydın kızlarHaftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim
Önemli konularda etiket please
![]()
Mucizemmm16 @000umutlu000 @raainbow
Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir
miraclebeyb @Evimmis
Günaydın kuzumAyyy kuzum maşallah miniğeeee küçücük yaaa yerim onuuuKuzum valla cinsiyet konusunda çok bir bilgim yok
ben yeni uyandım
dün doktordaydım bende tiroid ilacına başladık
1 ay korunma verdi benim kasımda tatil oldu aralıkta devam inşallah
![]()
Ya resmen gebelik testindekiler gibi varla yok arasında çizgi. Yumurta henüz yok hükmündeHadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyorKlomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi
![]()
Askim sonucta bir tanede olsa döllenmis bakalim bize bitane olsada yeterliydi ve olmus insallah sonuda guzel olurKızlar haberler çok iyi değil yumurtlardan sadece 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ama sadece 1 tanesi döllenmiş onun gelişimini takip edeceklermiş.R Random3 M Mavimiresl
Ay çok zor yaEvet kuzum direk kesemezdim zaten anca böyle idare ediyorum![]()
İnşaallah 5. Güne gelebilir oda yaAskim sonucta bir tanede olsa döllenmis bakalim bize bitane olsada yeterliydi ve olmus insallah sonuda guzel olur
İnsallah gelecek kafani takma sakın. Umudunu kaybetme yüzüp kuyruguna gelmissin bundan sonrasida daha güzel olacakİnşaallah 5. Güne gelebilir oda ya
Amin bebeğim inşallahGünaydın kuzumOlsun kuzum geç olsun ama hayırlı ve sağlıklı bi şekilde olsunda inşallah gerisi önemli değil
![]()