Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyor🤷🏼‍♀️ Klomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi 💩 goturuyomus gibi hissediyorum yaa. 🙄
Kıyamam aşko temizse bırak bee zaten bitmiyo ki evin işi 🥺🙄

Hadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyor🤷🏼‍♀️ Klomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi 💩 goturuyomus gibi hissediyorum yaa. 🙄
Amaaan hiç sallamam valla 🤣 ben de belki arkadaşıma giderim çocukları alıp sıkıldım evde yaa

Eki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseee 🥰❤️ Kızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan 🥰❤️ Sizler ne durumdasınız 🤲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 Demgey3 Demgey3 @raainbow @Lale95 @iyilikperisi92 miraclebeyb miraclebeyb @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım🥰
Ayyy kuzum maşallah miniğeeee küçücük yaaa yerim onuuu 😍😍❤️❤️❤️ Kuzum valla cinsiyet konusunda çok bir bilgim yok 🥰 ben yeni uyandım 😍 dün doktordaydım bende tiroid ilacına başladık 🌸 1 ay korunma verdi benim kasımda tatil oldu aralıkta devam inşallah ❤️

Ayyy kuzum maşallah miniğeeee küçücük yaaa yerim onuuu 😍😍❤️❤️❤️ Kuzum valla cinsiyet konusunda çok bir bilgim yok 🥰 ben yeni uyandım 😍 dün doktordaydım bende tiroid ilacına başladık 🌸 1 ay korunma verdi benim kasımda tatil oldu aralıkta devam inşallah ❤️
Günaydın kuzum 😍❤️ Olsun kuzum geç olsun ama hayırlı ve sağlıklı bi şekilde olsunda inşallah gerisi önemli değil ❤️

Ya resmen gebelik testindekiler gibi varla yok arasında çizgi. Yumurta henüz yok hükmünde 🤣🤣 akşama doğru yine yaparım bakalım fark olacak mı

Back
X