• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim birşey yok bir iki saat sonra tekrar gittiğimde peçeteye açık pembe ve bolca akıntı geldi bu saat oldu hala regl olmadım ben kızlar bu neeeyy ilk defa yaşıyorum bunu... Kafam karıştı
Günün yakın mı canım yada çatlama üzerinden kaç gün geçti

Ya geçen ay ben de mi böyle oldum acaba diyorum kendime yaaaa çünkü aynı test hatta daha da koyuydu bundan ama adet olmuştum kimyasal mı oldu ki diyorum artık kendi kendime
Canım bence sen kesin kimyasal oldun

Alıştık senin bu kaçak hallerine artık, bu sefer dövmeyeceğiz 🤣 beklemedeyiz çoğumuz bebeğim sen nasılsın?
Ay işe başlıyım dedim bünyem hazır değilmiş demek adapte olamadm bıraktm döndüm aranıza😍😍 bende ekşınlarımı bitirdim beklemedeyim😍

@Fang bitliKedi bitliKedi @Random3 @partalina_ @Mavimiresl kızçeler nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Var mı bana vereceğiniz güzel haberleriniz? Sizleri merak ettim bir ne yaptınız sorayım dedim.
Canımmm ben bu ay bir şeyler yaşadık ama anlamadım ovulasyon döneminde birliktelik olmadı tek korunmasız ilişki 17. Günde oldu. Adetim gecikti erken gebelik testi aldım çok silik çıktı. Ardından kana gittim 2,39 çıktı değer sonra gecikmenin 3. Günü adet oldum.
Niyetim aralık ayı hayırlısıyla inşallah 🤲🏻
Bende pıhtılaşma çıktı konuştuk mu bu konuyu hatırlamıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyorum gebe kalınca da iğneye başlayacağız. Bende durumlar buuu 😍 sen nasılsın? Güzel kuzun nasıl kaç haftalık oldunuz?

Yaaa iyiyiz aşkom sen nasılsın neler yapıyorsun❤️❤️ bende pek aktif olamadım açıkçası dün yumurta takibine gittim geçen hafta Klomen kullanmıştım bu gün çatlatma iğnesi oldum 😍😍😍
Napıyım garip bi sersemlk vardı üstümde özlemişim sizi 😍 yaaa çatlama iğnesi demek bebiş geliyor deseneee 😍😍 çook sevindimmm ayy buralar pozitif dolcak 😍
Benim dün bat günümdü 3 gündür kasık ağrım var ama gelen giden yok çok şükür test de yapmadım hâlâ negatif cikacak biliyorum gebe hissetmiyorum kendimi o yüzden kırmızıları bekliyorum 😊 yillik izindeyiz fink fink geziyoruz o yüzden gecikmis olabilir
Yaa hemen neden olumsuz düşünüyorsun belki var bebiş yine tabi yine sen hemen yapma test bence bekle ama ağrılara aldanma ben kimyasal yaşadgm ay hep söylüyorum pedle geziyodm adet oldm olcak diyodm mesela

Hoşgeldin canım nerdeydin ki sen Ya iyi misin ekşınlar oldu mu 😅 güzel gidiyor galiba hamiş miyim çok ta belli değil 😅😅😅 öyle ayılıp bayılma kusma falan yok filmlerdeki gibi değil yani😅😅😅🙈 yeni hamiş M melek076 olabilir 😍@veziir olabilir @Cgh olabilir
İyiimm iyimn kuzum hayatmda bi doluluk vardı anlamadm gitti giremedm😂😂 yaa ne güzel hamişsin işte bebiş seni yormuyor 😍 aman sağlıkla ilerlesin kalp atışı falan duyuldumu hangi aşamadasn 😊 ben ekşnlarımyaptm bekliyorum😂 hamişlermş çoğalıyor Allahım ne kadar güzel bir ay bu😍😍😍

Hoşgeldin canım bende durumlar karışık ya
23 Ekim pik 24 Ekim çatlama oldu
1 kasımda test yaptım varla yok gibi bişey vardı çoğu arkadaşlar göremedi bile
Sonra 3 kasımda tekrarladım bayağı gözüken bi çizgi çıktı ay ben bi heyecan bi heyecan 🤣🤣🤣
5 kasımda tekrarladım hiç bişey çıkmadı yine fos çıktı bu ay 6 Kasım bat günümdü regl olmayınca dün bidaha test yaptım yine varla yok arası bi çizgi var gibi ama artık güvenmiyorum. Ovulasyon da yaptım biraz koyuydu. Ama Lh hormonu dalgalanan bir hormon zaten ona da güven olmaz. İşte regl bekliyorum. Regl öncesi Lekelenmem olurdu oda yok henüz herşey muallakta🤣🤣
Ay cidden nasl muallakta bırakmış öyle 😂😂 ama şüphelendirmeyede çok açık durumlar bunlar 😍 İnşallah bebektir be kuzummm sende gebeyiiimm diye yazsan buraya😍

Canım burda benim son durum dün yazdım seni etiketleyemedim bir türlü ..
Ay okudum kuzum şimdi yani çok üzücü bie durum anlayabiliyorum umutlanıyoruz oldu diyoruz ve gidiyor yıkılıyoruz bu duyguları yaşaman çok normal bende yaşadım ama şükürki daha kötü birşey yok en azından korktuğun olmamış inşallah bebek sağlıkla gelicek🙏 var zamanı demekki biz çok sabırsızız sadece sen kontrollerini aksatma bizede mutlaka gelişmelerden haberdar et çook geçmiş olsun kuzumm üzüldün bitti toparladın demi şimdi biraz daha

M melek076 aşkoooom sen hamilemisin benim gözlerim yanlış okumadı yanlış görmedi demii😍😍😍😍 ay nasıl sevindimmmm bat ne zamandı ne zaman kan vericeksin 😍😍 ayy ne güzel bir ay bu 😍

Ya canımsınız
Ben hala testin yanlış olduğuna inansam da artık adetin gelmemesini bekleyeceğim 🥹
Aşkım test yanlış değil bence evet çok fazla umutlanmayalım ama gün gün belli edecek kendini minik 🥰🥰❤️ Ay çok sevindim kuzum ya gerçekten ❤️ sen geçen ay olarak hissediyordun kendini ama bak bu ay oldu Allah’ın izniyle 😍😍❤️
Bende bugün buraya test attım
Çoğumuz gebeyim dedi de
Ben test azizligine ugramaktan korkuyorum
Oy kuzum benim yerim seni anlıyorum seni ama bebiş seninle annesi ❤️❤️

Back
X