Canım köpeğimm :(

Denedim agri kesici şurup vermek istedim ama almıyor ağzına geri veriyor ilacı igne vurdurdum bana mısın demedi sanki köpek arabalarini yiyecek alt tarafi 20 dk binecek
Uyutsanız. Yani sakinleştirici gibi bişey verilmez mi. Yoğun bakım gibi geçirse. Bari acı ağrısını hissetmez

Annem yanastirmiyor akşamdan beri astımim var köpeği iyi edicen diye ben mi evlat acısı cekicem diyor ama yarın ben deneyeceğim yeniden icirmeyi Allah razı olsun benim yavrum boyle hastalandigindan beri ben kendimi bile unuttum

yarın dönüş yapıcam size umarım bi yol olur

Uyutsanız. Yani sakinleştirici gibi bişey verilmez mi. Yoğun bakım gibi geçirse. Bari acı ağrısını hissetmez
Dusundum onu ama kliniğe goturmem gerekiyormuş veteriner getirdiginizde burda 6 gün uyutacagiz sonunda uyandığında %20 iyi olur dedi az bir ihtimal ama araba bulup götürmeye çalışıyorum ölürse bile acı içinde ölmesin

Bundan sonra bende alabilecegimi düşünmüyorum öyle buyuk iyilik yapmışsınız ki yavrucaga minnettardir size
Biraz daha kalabilirdi aslında ama paraziti görünce korktum. Küçük oğlum var aşıdan sonra parazitler fazla fazla dökülüyor muş. Neyseki güzel haberlerini alıyorum. Çevremde eve sokuyorum diye laf eden oluyor evine gelmeyiz diyen oluyor. Valla diyorum siz bilirsiniz ben şimdi muhtaç bir hayvan bulsam yine alır bakarım. Diğer kediyi de sahiplendirmişrim. Ama ben bakarken ona kedi yavruları için anne sutu almıştım onunla besliyordum alan kişi ne bulursa vermiş. Insan bebek devam sutu icirmis peynir yumurta. Tatile gidecekken sen bakarmısın dedi ve hayvan hastaydı elimde öldu. Buda bana vicdan azabı olarak kaldı. Okadar da tembih etmiştim bak çok araştırdim bu mamayı degistirme diye.

Eğer aracınız yok ise sohayko derneğinin telefonunu vereyim belki onlar yardımcı olur size. Nakil için araçları var

Insanlar bazen yemek attıklarını hayvanlarin yiyebilcegini saniyor ama aslinda sindirimini bozuyor. Simdi bende acaba yeterince iyi bakamadim mi diye düşünüp vicdan azabi çekiyorum

Daha önce bir üniversite öğrencisine yardım etmiş lerdi. Eğer imkanın varsa derneğe yardımda bulunabilirsin. Ayrıca bu acil durum nunarası sabahı bekleme
Annemle abime söyledim bu saatte gelecek olurlarsa veremeyiz sabah arariz hekimlerde orda olur bilincsizce davranma hemen dedi. Tek istegim var bu mübarek günlerde Rabbim acılarını dindirsin sagligina kavustursun

Çok üzüldüm inanın nasıl yenilir hiç bilemiyorum. Bir yas yaşanacaktır mutlaka ama inşallah bir mucize olur da ayağa kalkar. Ben de hayvan sahibiyim, kedim de evladım benim. Daha geldiği gün dedim kaybedersem ne yaparım ben diye... Her geçen gün de insan daha da bağlanıyor. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Ama hayvan sahibi olmak böyle bir şey işte keşke daha uzun olsa ömürleri

Siz yine de hayatta olduğu müdetçe ümidi kesmeyin. Bana 12 yaş biraz erken geldi bilmiyorum türe mi özgü, sanki 14-15 e kadar yaşıyorlar diye biliyorum hiç değilse, dilerseniz başka bir vet görüşü de alın kuzunuzu çok yormadan ve siz de çok fazla umutlanmadan. Ama bir şeyler de gözden kaçıyor olmasın...
Acil şifalar dilerim tekrar, kesmeyin hemen umudunuzu.. umarım iyileşir evladınız

Son düzenleme:
Ahh seni çok iyi anlıyorum benimde köpeğim var uzak bi yere gidince resmine bakıyorum her gece aşıklar gibi..Ne desem ki sana keşke birşey diyebilsem

bulundugunuz yerdeki üninin hayvan hastanesine götürün orada ameliyathane yogun bakım acil bakım üniteleri var cok daha iyi anlarlar

İşte hayvan beslemenin ona alışmanın en kötü yönü onu bir gün kaybedecek olmak hemde kısa bir sürede... Umarım güzel haberleri alırız ve bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…