Uyutsanız. Yani sakinleştirici gibi bişey verilmez mi. Yoğun bakım gibi geçirse. Bari acı ağrısını hissetmezDenedim agri kesici şurup vermek istedim ama almıyor ağzına geri veriyor ilacı igne vurdurdum bana mısın demedisanki köpek arabalarini yiyecek alt tarafi 20 dk binecek
Annem yanastirmiyor akşamdan beri astımim var köpeği iyi edicen diye ben mi evlat acısı cekicem diyor ama yarın ben deneyeceğim yeniden icirmeyiCanım benim ki de hastayken öyleydi geri cıkartırdı vetim önerdi yutana kadar ağzını tutun ve boğazını sever gibi hareketlere aşağı yukarı yapın istemese bile yutuyorYarın vetimi arıcamm ordan geldi kadın tanıdık vetleri çok ve çok iyi insanlardı belki yardımı dokunur evinize gelirler.
Annem yanastirmiyor akşamdan beri astımim var köpeği iyi edicen diye ben mi evlat acısı cekicem diyor ama yarın ben deneyeceğim yeniden icirmeyiAllah razı olsun benim yavrum boyle hastalandigindan beri ben kendimi bile unuttum
Dusundum onu ama kliniğe goturmem gerekiyormuş veteriner getirdiginizde burda 6 gün uyutacagiz sonunda uyandığında %20 iyi olur dedi az bir ihtimal ama araba bulup götürmeye çalışıyorum ölürse bile acı içinde ölmesinUyutsanız. Yani sakinleştirici gibi bişey verilmez mi. Yoğun bakım gibi geçirse. Bari acı ağrısını hissetmez
Bekliyorum sizden haber inşallah care buluruz artikyarın dönüş yapıcam size umarım bi yol olur
Biraz daha kalabilirdi aslında ama paraziti görünce korktum. Küçük oğlum var aşıdan sonra parazitler fazla fazla dökülüyor muş. Neyseki güzel haberlerini alıyorum. Çevremde eve sokuyorum diye laf eden oluyor evine gelmeyiz diyen oluyor. Valla diyorum siz bilirsiniz ben şimdi muhtaç bir hayvan bulsam yine alır bakarım. Diğer kediyi de sahiplendirmişrim. Ama ben bakarken ona kedi yavruları için anne sutu almıştım onunla besliyordum alan kişi ne bulursa vermiş. Insan bebek devam sutu icirmis peynir yumurta. Tatile gidecekken sen bakarmısın dedi ve hayvan hastaydı elimde öldu. Buda bana vicdan azabı olarak kaldı. Okadar da tembih etmiştim bak çok araştırdim bu mamayı degistirme diye.Bundan sonra bende alabilecegimi düşünmüyorumöyle buyuk iyilik yapmışsınız ki yavrucaga minnettardir size
Eğer aracınız yok ise sohayko derneğinin telefonunu vereyim belki onlar yardımcı olur size. Nakil için araçları varDusundum onu ama kliniğe goturmem gerekiyormuş veteriner getirdiginizde burda 6 gün uyutacagiz sonunda uyandığında %20 iyi olur dedi az bir ihtimal ama araba bulup götürmeye çalışıyorum ölürse bile acı içinde ölmesin
Insanlar bazen yemek attıklarını hayvanlarin yiyebilcegini saniyor ama aslinda sindirimini bozuyor. Simdi bende acaba yeterince iyi bakamadim mi diye düşünüp vicdan azabi çekiyorumBiraz daha kalabilirdi aslında ama paraziti görünce korktum. Küçük oğlum var aşıdan sonra parazitler fazla fazla dökülüyor muş. Neyseki güzel haberlerini alıyorum. Çevremde eve sokuyorum diye laf eden oluyor evine gelmeyiz diyen oluyor. Valla diyorum siz bilirsiniz ben şimdi muhtaç bir hayvan bulsam yine alır bakarım. Diğer kediyi de sahiplendirmişrim. Ama ben bakarken ona kedi yavruları için anne sutu almıştım onunla besliyordum alan kişi ne bulursa vermiş. Insan bebek devam sutu icirmis peynir yumurta. Tatile gidecekken sen bakarmısın dedi ve hayvan hastaydı elimde öldu. Buda bana vicdan azabı olarak kaldı. Okadar da tembih etmiştim bak çok araştırdim bu mamayı degistirme diye.
Dernek istanbulda hizmet veriyor mu çok iyi olur aslindaEğer aracınız yok ise sohayko derneğinin telefonunu vereyim belki onlar yardımcı olur size. Nakil için araçları var
Evet veriyor. Siz bir şu numarayı arayın bakalım ne diyecekler atıyorumö özeldenDernek istanbulda hizmet veriyor mu çok iyi olur aslinda
Sabah ilk isim aramak olacak insallah sokak hayvani degil diyip reddetmezlerEvet veriyor. Siz bir şu numarayı arayın bakalım ne diyecekler atıyorumö özelden
Daha önce bir üniversite öğrencisine yardım etmiş lerdi. Eğer imkanın varsa derneğe yardımda bulunabilirsin. Ayrıca bu acil durum nunarası sabahı beklemeSabah ilk isim aramak olacak insallah sokak hayvani degil diyip reddetmezler
Annemle abime söyledim bu saatte gelecek olurlarsa veremeyiz sabah arariz hekimlerde orda olur bilincsizce davranma hemen dedi. Tek istegim var bu mübarek günlerde Rabbim acılarını dindirsin sagligina kavustursunDaha önce bir üniversite öğrencisine yardım etmiş lerdi. Eğer imkanın varsa derneğe yardımda bulunabilirsin. Ayrıca bu acil durum nunarası sabahı bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?