Canım oğlum

Olmus mu bebek?ay yavrum benim ya.daha dun konu acmistim kadinlar kulubunun hayatini kaybeden uyesi icime dert oldu diye ama uyeler ile ilgili konu acmak yasakmis konu mesaja kapatildi.orada arkadaslar en son bebegin durumunun iyi oldugunu vw taburcu edildigini soylemislerdi ya

Olmus mu bebek?ay yavrum benim ya.daha dun konu acmistim kadinlar kulubunun hayatini kaybeden uyesi icime dert oldu diye ama uyeler ile ilgili konu acmak yasakmis konu mesaja kapatildi.orada arkadaslar en son bebegin durumunun iyi oldugunu vw taburcu edildigini soylemislerdi ya
Felç geçirmiş canım nete kaan bebek felç geçirdi bursa yaz detaylari ordan okuyabilirsin okadar kötu oldumki dünkü konunuda yakından takip ediyordum kapatıldı dediğin gibi içim parçalandı benimde

Çok teşekkür ederim bu güzel cümlelerin için kendi kendimi teselli ediyorum işte bazen diyorum Rabbim rizkimi kesse zaten canımı alırdı o yüzden belki sınavım büyük ama inşallah bunuda atlatacagim

konuyu hortlatcam ama çok etkilendim yazmadan geçemedim.. belki tekrar hatırlanır dualara vesile olurum ruhuna..

bu mesajı yazdıktan 2 ay sonra vefat etmiş..
rabbim rızkını kesmiş be ablacım..
boğazım düğümlendi.. açtım haberlerini okudum..
çocuğuna kavuşamaman..
çok kötü oldum çok..

Bildirim geldi konuyu anlayinca içim acıdı resmen, o güne gittim bu kadin cok cile çekti keske mutlu olabilseydi pislik adam , insan gibi davranmadi . Inşallah yattığın yerde mutlusundur rabbim senin hakkina giren o adama gün yüzü göstermesin. Çok. Üzgünüm cok

of icim sizladi. iki gündür ölen üyelerin lafi geciyor. okudukca cok kötü oluyorum.

Allah rahmet eylesin. ailesine sabir versin. insAllah gittigi yerde cennetin en güzel kösesi nasip olur olur.

kaan bebek simdi nasil bir haberiniz varmi? büyüdügünde annesinin yazisi ona ulassa keske. ne zorlukta olsada bir umut varmis yinede oglununun kokusunu duyamamis bile

Şimdi haberine baktım çok kötü bir durum. Allah'ım.. çok zor. Allah rahmet eylesin taksiratini affetsin..

Konu sahibine Allah rahmet eylesin.😔😔😔
Ama bir şey dikkatimi çekti, hiç kimse konu sahibini suçlayıcı bir yorum yapmamış, herkes destek olmuş. Dua etmiş.
Buraya konu açarları gömmek için yorum yapıyor bazıları. Yapmayın lütfen. Sizin yaptığınız bir yorum yüzünden kendine zarar verebilir, intihar edebilir, hamileyse çocuğunu düşürebilir... Eğer bu konuya kırıcı yorum yapan biri olsaydı, konuyu tekrar okuyunca vicdan azabı duymayacak mıydı?
Rabbim bebeğe de acil şifalar versin eğer yaşıyorsa, vefat ettiyse de annesiyle buluştursun 🤲🤲🤲

Back
X