Canım oğlum

çok isterdim annesin yazdığı bu yazıların kağanın tarafından okunmasını saklanmasını hiç mi bişey yapmayz bi yakınına ulaşsak bilgi versek böle çaresizce üzülmekmi tek elimizden gelen

çok isterdim annesin yazdığı bu yazıların kağanın tarafından okunmasını saklanmasını hiç mi bişey yapmayz bi yakınına ulaşsak bilgi versek böle çaresizce üzülmekmi tek elimizden gelen
Belki bir yakını görür bu yazılanları

Ablasi; yumusak g harfini sevmezdi buyuzden KAAN koyduk adini demis
Sen yazinca aklima geldi :KK61:

Haberi daha once gormustum icim gitti tugbaya, bebegine. Gozu arkada kalmistir kiyamam. Allahim ne olur bebek icin en guzel sekilde olsun her sey.

normalde bebeklerin aileyle kalmasını isterim. ama bu durumda kaan bebeğin babasında kalmasını istemiyorum. o adam güzel bakamaz diye düşünüyorum. önceki konuları okuduk adamın neler yaptığını biliyoruz. ikinci olarak hamile kadını öldüren sürücü nasıl serbest bırakılır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çokk Çokk Üzgünüm keşke yapabilecek birşeyler olsa,Rabbim mekanın cennet eylesin inşallah. .cennet kokulu yavrusuna uzun ömürler sağlıklı mutlu hayat versin.

İçim parcalandı bu melek anneye. Allah yavrusuna saglıklı ömürler versin. Gözlerim doldu sürücünün en agır ceza almasını isterim. Annesinin kokusundan mahrum bırakıldı bu sebi. Allah mekanı cennet etsin mwlek anne

çoook üzüldüm anneye bebeğine... Allah rahmet eylesin merhametiyle muamele etsin Rabbim.Kaan'nın da yar ve yardımcısı olsun Allahım inşallah hiç üzülmesin bu hayatta

Bence burda kaanin yazilanlari okuması gerektiğini düşünenler var belki annesinin guzel duygularini elbette bilmeli ama babasinin istemediğini ve annesini dövdüğünü bilmemeli babasi büyütülecekse hem annesini kaybetmiş bir bebek ve babasının istemediği gerçeği büyük travma yasayabilir... eger kaana teyzeleri annelerine sirt çevirdiği gibi yapmazlarsa ne mutlu ama sanirim anlasmislar babaya verilmesi üzerine, tek dileğim o baba yaptığı herseyden pisman olmuştur kaybettiği insandan sonra ben ne yaptım diyebilmistir... insallah bahtı güzel olur kaanin

Allah rahmet eylesin tubaya, o baba müsvettesini bildiği gibi yapsın gün yüzü görmesin, kaanımızın yolu da açık olsun inşallah:cry:

Dün tesadüfen okudum burayı,haberi zaten duymuştum ve çok üzülmüştüm bu nasıl bir kader diye... Hele rahmetlinin yazdıklarını okuyunca dünden beri aklımdan çıkmıyor. Her aklıma geldiğinde Fatiha okuyorum,bari ruhu huzura ersin. Umarım minik oğlunun bahtı çok güzel olur ve umarım büyüyünce annesinin onu ne kadar çok sevdiğini öğrenir. Ne kadar küçük şeyleri dert edip takıntı yapıyoruz, hayatın değerini anlayacak kadar zamanımız olur inşAllah.

Offf Allahım neler yaşadı ne acılar . bundan sonra huzr içinde uyursun inşallah . Minik yavrunda o minicik elleri ile hayata tutunur inşallah . Allahım rahmet eylesin . Huzur içinde uyu ...

güncelleme yapmak istedim,malesef kaan bebeğin beyin felci gerçekleşmiş,
görme,yürüme,konuşma yetilerini kaybetmiş..
çok çok üzgünüm..

oooof çok kötü oldum bak Allahım yazcak bişey bulamıyorum butun dermanım kesildi

güncelleme yapmak istedim,malesef kaan bebeğin beyin felci gerçekleşmiş,
görme,yürüme,konuşma yetilerini kaybetmiş..
çok çok üzgünüm..

Bebek başta sağlıklı mıydı bir anda nasıl böyle bir şey olmuş? Allah rahmet eylesin annesine yeni okudum bu konuyu haberi hiç duymamıştım. Bebek için çok üzüldüm 8 aylık doğanlar büyük oranda sıkıntısız yaşıyor ama kazadan dolayı mı böyle oldu ki yazık canım ya

Bebek başta sağlıklı mıydı bir anda nasıl böyle bir şey olmuş? Allah rahmet eylesin annesine yeni okudum bu konuyu haberi hiç duymamıştım. Bebek için çok üzüldüm 8 aylık doğanlar büyük oranda sıkıntısız yaşıyor ama kazadan dolayı mı böyle oldu ki yazık canım ya

evet canım malesef kazadan dolayı bebekte anne karnında zarar görmüştü ancak yogun bakımda tedavisi devam ediyordu.
takip ettiğim bir konuydu ve bugün malesef gazetede gördüm haberini..
yavrum kaç sıfır yenik başladı hayata..allahım sen yardım et

evet canım malesef kazadan dolayı bebekte anne karnında zarar görmüştü ancak yogun bakımda tedavisi devam ediyordu.
takip ettiğim bir konuydu ve bugün malesef gazetede gördüm haberini..
yavrum kaç sıfır yenik başladı hayata..allahım sen yardım et

Allah yardımcısı olsun bebeğin cidden içim parçalandı yavrucağa

Back
X