- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ben yemekte illa mesaj atsın demedimki o andaki konuyla ilgili baya uzun konuşmuşum oda müsait olduğu an yazıyodu telefonun sesi açıkmı kapalımı onuda bilememYahu adam ailesiyle yemek yiyor. Yarım saat müsaade etseydiniz yemeğini yer geri dönüş yapardı.
Hiç hoşlanmıyorum ben yemek masasımda çat çat mesajlaşmaktan.
Evet eğer evlenirsek daha ne sorunlar olcak kimbilir ama seninle eğlenemiyorum demesi zoruma gittiHaksızsınız. Neden hayatı zulmediyorsunuz böyle yapmayın. Nişanlılık dönemi en keyifli en tadına doyulmaz dönemdir. Yapmayın. Şimdi böyleyse evlenince daha zor geçer zaman
Keşke bana sonra konuşalım deseydi demediki müsait olduğu an yazıyo diye bende konuşuyodumSamimi davranmis aslinda..o sirada bunu icinden de diyebilirdi..ben böyle samimi seylere kizmam mesela..bana daha sicak gelir..
Ben de ailemle birlikteyken mesaj yazmayi sevmem bu arada
Ben yemekte illa mesaj atsın demedimki o andaki konuyla ilgili baya uzun konuşmuşum oda müsait olduğu an yazıyodu telefonun sesi açıkmı kapalımı onuda bilemem
Sıkmayın canınızı. Bakın ben iki buçuk senelik evliyim. 4 ay nişanlılık süreci geçirdim. Eşimi öncesinden iki senedir tanıyordum. Hangi dönem sihirliydi derseniz nişanlılık derim. Farklı oluyor o dönemin tripleri bile güzel oluyor :) Hemen kestirip atmayın atar yapmayın tribin dibine vurun ama bağları koparmadan :)Evet eğer evlenirsek daha ne sorunlar olcak kimbilir ama seninle eğlenemiyorum demesi zoruma gitti
Keşke bana sonra konuşalım deseydi demediki müsait olduğu an yazıyo diye bende konuşuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?