Canım sıkıldı akşam akşam..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Akşam nişanlımla mesajlaşıyoduk onlar yemek yiyodu haliyle hemen yazamıyodu neyse konuşurken whatsapta ben yaklaşık bi 15-20 mesaj atmışım, hepsinede ayrı ayrı ses çıkmış tabi, bi dur ya dan dan mesaj sesi geliyo sürekli dedi sonunada gülücük eklemiş ben gördüm mesajı cevap vermedim sonrada neden yazmıyosun diyip durdu rahatsızlık verdiğim yere niye yazayım dedim,homeostas seninle eğlenemiyorum böyle olmaz hiç şaka yapamıyorum mutlaka alıncak bişey buluyosun dedi bende git o zaman konuş ailenle eğlenemediğini anlat sonrada eğlencek bi kız bul kendine dedim çocuk gibi davranma lütfen dedi bende cevap vermedim benimle eğlenemeyen insanı niye istiyimki haksızmıyım

Yahu adam ailesiyle yemek yiyor. Yarım saat müsaade etseydiniz yemeğini yer geri dönüş yapardı.
Hiç hoşlanmıyorum ben yemek masasımda çat çat mesajlaşmaktan.
Ben yemekte illa mesaj atsın demedimki o andaki konuyla ilgili baya uzun konuşmuşum oda müsait olduğu an yazıyodu telefonun sesi açıkmı kapalımı onuda bilemem

Haksızsınız. Neden hayatı zulmediyorsunuz böyle yapmayın. Nişanlılık dönemi en keyifli en tadına doyulmaz dönemdir. Yapmayın. Şimdi böyleyse evlenince daha zor geçer zaman
Evet eğer evlenirsek daha ne sorunlar olcak kimbilir ama seninle eğlenemiyorum demesi zoruma gitti

Ben yemekte illa mesaj atsın demedimki o andaki konuyla ilgili baya uzun konuşmuşum oda müsait olduğu an yazıyodu telefonun sesi açıkmı kapalımı onuda bilemem

Bilemezsiniz ama tahmin edebilirsiniz.
Yemeğini ye sonra konuşalım diyebilirdiniz bu kadar basit.

Bence sen haksızsın. Şaka yapmış, samimi davranmış ne var bunda bu kadar abartıp alınacak. Git eğlendirecek kız bulsunlar falan çok çocukça tripler kusura bakma.
Ayrıca yemek yerken mesaj yazmayı bende sevmem. Yemeğini ye sonra konuşalım, afiyet olsun yazsaydınız keşke.

Haksizsin. Yemek yiyen insana niye msj. Atiyorsun ki.. Bi yarım saat sonra karşılıklı yazişirsiniz. Biraz anlayış..daha az trip..sıkıcı olmamak lazım..

Ben erkek arkadaşım yemek yiyeceği zaman afiyet olsun sonra konuşuruz diyorum. Yemek yerken mesajlaşmak gibi yanlış bir şey yapmışsınız zaten. Üstüne de baya sert tepki vermişsiniz. Bende haksız buldum sizi :)

konularınızı çoğu zaman okuyorum,
gözümde hep bir şeylere mızmızlanan, buluttan nem kapan bir profil çiziyorsunuz.
ne var ki nişanlınızın söylediğinde, kendinizle birazcık barışık olun. hayat her ikiniz için de çekilebilir olsun

Evet eğer evlenirsek daha ne sorunlar olcak kimbilir ama seninle eğlenemiyorum demesi zoruma gitti
Sıkmayın canınızı. Bakın ben iki buçuk senelik evliyim. 4 ay nişanlılık süreci geçirdim. Eşimi öncesinden iki senedir tanıyordum. Hangi dönem sihirliydi derseniz nişanlılık derim. Farklı oluyor o dönemin tripleri bile güzel oluyor :) Hemen kestirip atmayın atar yapmayın tribin dibine vurun ama bağları koparmadan :)

Keşke bana sonra konuşalım deseydi demediki müsait olduğu an yazıyo diye bende konuşuyodum

Olur böyle seyler..cok şaapmamak lazim

O sen kizarsin,ne demek müsait degilsin dersin diye düsünmüs olabilir..belki de bu kadar mesaj atmazsiniz diye tahmin etmistir..kisacasi amann bunlar bu dönemin baharati

Bana sevgilim böyle dese hiç alınmam ne var bunda tamam hayatım der geçerim.

Abartmaya,tartışmaya mahal verecek davranışta bulunmamış ki, samimi bir şekilde şakalaşmış.

Eğlenemiyorum demesine bu kadar alınmayın haklı çünkü.. Sürekli diken üstünde duracak alınır mı alınmaz mı diye. Rahat olun azcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…