Canım sıkıldı akşam akşam..

Çok alıngansın evlendiğinizde bişey dediğinde artık ayrılalım dersin sürekli.. Nişanlın sonuçta kötü bişey dememiş. Cevap gelmiyor madem neden 15-20 tane mesajı peş peşe yolluyorsunuz ki.

Çok tripkar talepkar, az hoşgörülü ,maksimum alıngan profil.
Gülücük koymuş,yemek yiyor üstüste onlarca mesaj. sessizde olup olmadığını bilemeyebilirsiniz ama bi mesaj atıp bekleseydiniz zaten cvp verirdi.

Ayy hem evlenilecek hem eğlenilecek kız olmak en güzeli!

Cok abartmissin bence bu kadar sinirlenip trip atcak bisi yok cocukda hakli illaki trip atcak bisi buluosun demekle. Bence birazdan ozur de dileme ama hicbisi yokmus gb yazmaya devam et.

bak, gülücük koymasaydı ben de bozulurdum. ama adam gülücük koymuş, şakayla karışık takılmış senin arka arkaya yazmana. sen de aynı şekilde takılarak cevap verseydin. incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey yüzünden ilişkini yıpratma.

Haklı, çocuk gibi davranmışsın. Yahu adam yemek yerken niye üst üste mesaj atıyorsun, yemek yediğini biliyorsun da. Kim olsa rahatsız olur. Ben olsam sonuna o gülücüğü bile koymazdım açık söyleyeyim. Üstüne bir de alınıyorsun. Bence biraz kendinde ara hatayı.

Fazla tavırlısın adam haklı biraz daha yumuşak olmalısın şakalaşmayıda bilmelisin ayrıca cvp yokken nden 20 tane msj atıyosunki adam yemek yiyomuş ve sende bunu biliyosun basit hataların var. Ayrıca nişanlıya git ailen sana başka kız bulsun demek falan çok yanlış

Sizi su mesajinizin ardindan artik limoncu 2 ilan diyorum.
Hayatinixin icine ediyosun tam olrak.
Evet, bugun neyi kafama taksam bi dusunuyum diyosunuz.
Sonra hemen burya konusuyosunz.
Doktor sze sabah aksam 2 ogun konu acin kk ya diye bi recetemi yazdi acaba?

Burdanda aslinda limoncudan ozur dilerim.
Limoncunun az bucuk derdi var cozmek istdgi.
Ama siz? Derdiniz yok ve dert ariyosunuz.

O sevgilinizede burdan selamlarimi yolluyorum.
Peygamber sabri varmis adamda.
Herkes boyle bi kadini cekemez, hala sizle beraberse demekki ya aptal/ yada asik.
Asik olmaya bula bula tamda dogru kisiyi bulmus

Eglenemiyorum derken şaka kaldiramiyorsun anlamında soylemiş zaten. Ya biraz buna musade edin yeri geldiginde siznle dalga gecebilsin beraber gülün geçin. Boyle tad alırsnz brseylerden.

Haksizsiniz... Adam şaka yapmış ,gayet mantıklı seyler yazmış hepsinde trip atmissiniz.

Bu kadar trip atan biriyle eglenememesi,saka yapamamasi gayet normal...

Ona rağmen yine birşey söylememiş ,siz alinganlik yapmissiniz.

Konu nasilda guzel ozetlenmis aslinda, yeni farkettim ; canim sıkıldı aksam aksam.
Gercektende caniniz skılmıs aksam aksam, dur bi konu aciyim demissiniz.

Gereksiz Trip yağmuruna tutmuşsun adamı ufacık konuda. Eğlenemiyorum derken adam dürüst davranmış kim olsa bu kadar Tribe boğulur ama yine de her doğru her yerde söylenmese iyi olurmuş...

Böyle ufak atışmalar olur canim bence alınmışsın sadece bende eşimle çok tartışırdım nisanliyken eşim askerdeyken 7/24 hep msjlasirdik her dk konuşurduk ama askerden dönünce haliyle normal yaşama döndü ailesi arkadaşları çevresi oldu ben kaç tane msj atardım kaç saat sonra cevap yazardı yok misafir vardı yok duymamışım yok sarjdaydi ayy sinir krizleri geçirirdim her seferinde birbirimize girerdik ama şuan 5 senelik evliyim ve eşimle 9 senedir birlikteyiz ama Rabbim iyiki nasip etmiş inş bozmasın evlenince gülüyorsunuz kavgalarınıza kaç kere ayrıldık eşim çok kırardı herkez sinir olurdu beni üzdüğü için umursamazdı ama şimdi gözümün içine bakar bir dediğimi iki etmez herşey zamanla güzelleşiyor emin ol bunlar gelip geçici tabiki herşey karşılıklı sevgi saygıyla güzel inş iyi olur herşey ama erkekler fazla sıkma ya gelmiyolar bide onu serbest bırakmayı dene bende çok bunaltirdim eşimi ben nere gidersem ne yaparsam msj atardim yazardim ona napiyon derdim oturuyorum Tmm başka cevap yok bigün tepem attı msj atmadım o napiyon demis iyiyim sen napiyon dedim tmm başka cevap yazmadım ee daha napiyon dedi oturuyorum ddim sonra bi süre onun bana davrandığı gibi kısa cevaplar yazdim nerdesin napiyon niye geç cevap yazdın demedim en son o patladı bende sen şikayetçiydin böyle olmami sen istedin dedim dayanamadi nolur eski meraklı melahat haline geri dön ben böyle seni hiç sevmedim özür dilerim nolur dedi arada böyle yapmak lazım

la buyur burdan yakya senin nişanlı da hiç mi mantık yok ....tamam bu bir kere oldu madem adamına de ki güzelim. ....Eğer ortam uygun değilse sesini kıs hayatım. Böylece çevredekiler rahatsız olmaz...bak ne güzel bir orta yol dimi ama.....ne sen kastırirsın ne de o alinır...

Onu deli gibi seviyorsun bu anlaşılıyor ama bitanesi accık mesafeli dur.değerin olsun....bi kere yaz bekle bak şu konuda haklı adam sen yazmişsin belli ki cevap gelmemiş. Adam sana şu mesaji vermis cevap vermeyerek bunu cöz artik .aslında sessiz kalmasi şu demek şu anda uygun degilim.ama olunca yazcam.Biliyorum çok zor ama bekle.kadınlık gururun olsun canımın ici.

Müsait olunca yazarım diyecek vakti olsa yazardı zaten .....yapma böyle şeyler olgun dur........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…