- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Cok abartmissin bence bu kadar sinirlenip trip atcak bisi yok cocukda hakli illaki trip atcak bisi buluosun demekle. Bence birazdan ozur de dileme ama hicbisi yokmus gb yazmaya devam et.Akşam nişanlımla mesajlaşıyoduk onlar yemek yiyodu haliyle hemen yazamıyodu neyse konuşurken whatsapta ben yaklaşık bi 15-20 mesaj atmışım, hepsinede ayrı ayrı ses çıkmış tabi, bi dur ya dan dan mesaj sesi geliyo sürekli dedi sonunada gülücük eklemiş ben gördüm mesajı cevap vermedim sonrada neden yazmıyosun diyip durdu rahatsızlık verdiğim yere niye yazayım dedim,homeostas seninle eğlenemiyorum böyle olmaz hiç şaka yapamıyorum mutlaka alıncak bişey buluyosun dedi bende git o zaman konuş ailenle eğlenemediğini anlat sonrada eğlencek bi kız bul kendine dedim çocuk gibi davranma lütfen dedi bende cevap vermedim benimle eğlenemeyen insanı niye istiyimki haksızmıyım
Haklı, çocuk gibi davranmışsın. Yahu adam yemek yerken niye üst üste mesaj atıyorsun, yemek yediğini biliyorsun da. Kim olsa rahatsız olur. Ben olsam sonuna o gülücüğü bile koymazdım açık söyleyeyim. Üstüne bir de alınıyorsun. Bence biraz kendinde ara hatayı.Akşam nişanlımla mesajlaşıyoduk onlar yemek yiyodu haliyle hemen yazamıyodu neyse konuşurken whatsapta ben yaklaşık bi 15-20 mesaj atmışım, hepsinede ayrı ayrı ses çıkmış tabi, bi dur ya dan dan mesaj sesi geliyo sürekli dedi sonunada gülücük eklemiş ben gördüm mesajı cevap vermedim sonrada neden yazmıyosun diyip durdu rahatsızlık verdiğim yere niye yazayım dedim,homeostas seninle eğlenemiyorum böyle olmaz hiç şaka yapamıyorum mutlaka alıncak bişey buluyosun dedi bende git o zaman konuş ailenle eğlenemediğini anlat sonrada eğlencek bi kız bul kendine dedim çocuk gibi davranma lütfen dedi bende cevap vermedim benimle eğlenemeyen insanı niye istiyimki haksızmıyım
Fazla tavırlısın adam haklı biraz daha yumuşak olmalısın şakalaşmayıda bilmelisin ayrıca cvp yokken nden 20 tane msj atıyosunki adam yemek yiyomuş ve sende bunu biliyosun basit hataların var. Ayrıca nişanlıya git ailen sana başka kız bulsun demek falan çok yanlışAkşam nişanlımla mesajlaşıyoduk onlar yemek yiyodu haliyle hemen yazamıyodu neyse konuşurken whatsapta ben yaklaşık bi 15-20 mesaj atmışım, hepsinede ayrı ayrı ses çıkmış tabi, bi dur ya dan dan mesaj sesi geliyo sürekli dedi sonunada gülücük eklemiş ben gördüm mesajı cevap vermedim sonrada neden yazmıyosun diyip durdu rahatsızlık verdiğim yere niye yazayım dedim,homeostas seninle eğlenemiyorum böyle olmaz hiç şaka yapamıyorum mutlaka alıncak bişey buluyosun dedi bende git o zaman konuş ailenle eğlenemediğini anlat sonrada eğlencek bi kız bul kendine dedim çocuk gibi davranma lütfen dedi bende cevap vermedim benimle eğlenemeyen insanı niye istiyimki haksızmıyım
Böyle ufak atışmalar olur canim bence alınmışsın sadece bende eşimle çok tartışırdım nisanliyken eşim askerdeyken 7/24 hep msjlasirdik her dk konuşurduk ama askerden dönünce haliyle normal yaşama döndü ailesi arkadaşları çevresi oldu ben kaç tane msj atardım kaç saat sonra cevap yazardı yok misafir vardı yok duymamışım yok sarjdaydi ayy sinir krizleri geçirirdim her seferinde birbirimize girerdik ama şuan 5 senelik evliyim ve eşimle 9 senedir birlikteyiz ama Rabbim iyiki nasip etmiş inş bozmasın evlenince gülüyorsunuz kavgalarınıza kaç kere ayrıldık eşim çok kırardı herkez sinir olurdu beni üzdüğü için umursamazdı ama şimdi gözümün içine bakar bir dediğimi iki etmez herşey zamanla güzelleşiyor emin ol bunlar gelip geçici tabiki herşey karşılıklı sevgi saygıyla güzel inş iyi olur herşey ama erkekler fazla sıkma ya gelmiyolar bide onu serbest bırakmayı dene bende çok bunaltirdim eşimi ben nere gidersem ne yaparsam msj atardim yazardim ona napiyon derdim oturuyorum Tmm başka cevap yok bigün tepem attı msj atmadım o napiyon demis iyiyim sen napiyon dedim tmm başka cevap yazmadım ee daha napiyon dedi oturuyorum ddim sonra bi süre onun bana davrandığı gibi kısa cevaplar yazdim nerdesin napiyon niye geç cevap yazdın demedim en son o patladı bende sen şikayetçiydin böyle olmami sen istedin dedim dayanamadi nolur eski meraklı melahat haline geri dön ben böyle seni hiç sevmedim özür dilerim nolur dedi arada böyle yapmak lazımAkşam nişanlımla mesajlaşıyoduk onlar yemek yiyodu haliyle hemen yazamıyodu neyse konuşurken whatsapta ben yaklaşık bi 15-20 mesaj atmışım, hepsinede ayrı ayrı ses çıkmış tabi, bi dur ya dan dan mesaj sesi geliyo sürekli dedi sonunada gülücük eklemiş ben gördüm mesajı cevap vermedim sonrada neden yazmıyosun diyip durdu rahatsızlık verdiğim yere niye yazayım dedim,homeostas seninle eğlenemiyorum böyle olmaz hiç şaka yapamıyorum mutlaka alıncak bişey buluyosun dedi bende git o zaman konuş ailenle eğlenemediğini anlat sonrada eğlencek bi kız bul kendine dedim çocuk gibi davranma lütfen dedi bende cevap vermedim benimle eğlenemeyen insanı niye istiyimki haksızmıyım
Akşam nişanlımla mesajlaşıyoduk onlar yemek yiyodu haliyle hemen yazamıyodu neyse konuşurken whatsapta ben yaklaşık bi 15-20 mesaj atmışım, hepsinede ayrı ayrı ses çıkmış tabi, bi dur ya dan dan mesaj sesi geliyo sürekli dedi sonunada gülücük eklemiş ben gördüm mesajı cevap vermedim sonrada neden yazmıyosun diyip durdu rahatsızlık verdiğim yere niye yazayım dedim,homeostas seninle eğlenemiyorum böyle olmaz hiç şaka yapamıyorum mutlaka alıncak bişey buluyosun dedi bende git o zaman konuş ailenle eğlenemediğini anlat sonrada eğlencek bi kız bul kendine dedim çocuk gibi davranma lütfen dedi bende cevap vermedim benimle eğlenemeyen insanı niye istiyimki haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?