Canım sıkıldı akşam akşam..

Nisanlin telefonu sessize alabilir veya sonra konusalim diyebilirdi.. Elbette tahmin edemezsin sesin acik oldugunu.. Bir de ara ara yazdigi icin sen de yazmaya devam etmissin..
Amaa, nisanlin o cumleyi gulucukle kurmus ve (taniyan sensin) saka yapmis, git baskasini bulsunlar vs cok sacma olmus.. Ne var bu kadar ileri gidecek?
Nisanlinin "eglenemiyorum" siteminde gizli bsyler sezdim; sanki her seye boyle alinip isi ayriliga vardiran bi kiz var adamin karsisinda.. Oyle mi yoksa?
Alingan insanlar genelde cekilmez olurlar bi yerden sonra sevgili arkadasim.. İnsan esiyle sakalasmak gulmek ister.. En ufacık seye alinan insanin karsisinda sadece diken uzerinde beklersin alinacak mi diye.. Ve esinle rahat olamadiktan sonra da o iliski huzur degil eziyet olur, Allah korusun..

Evet o kelime birşeyleri ifade ediyo gerçekten sakin yüzüne vurma ama takipte kal....

Eglenemiyorum derken şaka kaldiramiyorsun anlamında soylemiş zaten. Ya biraz buna musade edin yeri geldiginde siznle dalga gecebilsin beraber gülün geçin. Boyle tad alırsnz brseylerden.
Canim arkadaşım eglenemeyecekmiyim sozu doğru olabilir ama yanlış kişiye söylenmiş. Bu kız arkadaş aynı benim erkek arkadaşım gibi o seni iyi tanıyamadığı icin bu sözü kullanmış. Bileydi alınacağını yapmazdı. ...böyle böyle taniyacaksiniz be yavrum birbirinizi....bi daha söylemez merak etme.....

Erkek arkadasima bırak şaka yapmayı. ...konuşurken bile dikkat ediyorum.....bak iki laf ettim....aynı senin sevgiline yaptığın gibi bana eziyet ediyo kaç gündür. .sende okudun biliyorsun iste...yapmayın bunu Sevin birbirinizi sadece geçer bunlar. .....

Adam bi şey dememiş ki.. Şakayla karışık rahatsızlıgını belirtmiş. Nişanlın o senin.. Rahatsızlığını belirtmesi çok normal sonuçta zamanı gelince aynı hayatı paylaşacaksınız. Hem de samimi bi şekilde belirtmiş kızmamış ki. Sen alıngalık etmişsin bence biraz kendini değiştir..

Cook buyuk haksizlik etmissin.
Sanirim oda benim gibi sessize alamayanlardan :))
Bizde sevgiliyken cik cik cik ses cikardi bende sakasina yavas falan drdim. Bunda bozulcak bise yok yani ...
Hayati birbirinize zulm etmeyinn..

Nisanlin dan dan mesaj atıyorsun diyerek yanlış konuşmuş sende bu duruma Trip atarak yanlış davranmıssın.iletişim eksikliğiniz var bana göre,sen daha yumuşak bir dille seninle böyle konuşmasının kırıcı olduğunu ifade et.

Demek ki şakalaşmalar takılmalar olsun istiyor , ki hoştur bunlar bence...
Biraz alıngan bir insansanız rahat olamıyordur kırılır alınırsınız diye...
Biraz rahat olsanız aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…