Canım sıkıldı akşam akşam..

Allahım oğlum olursa bu tip kızların onun tüm hayat enerjisini emmesini nasip etme.

Kizim olursa da nolur ona böyle özellikler verme.

Önceki konunuzu da okudum sevgiliniz açık açık demiş çık biraz arkadaşlarınla dolaş hobi edin vs vs diye aynen katılıyorum çocuğa.

İyi de ortada hakaret, küfür, kızgınlık içeren bir mesaj yok ki. Normal bir dille demiş adam size, neden konuyu hemen ailene söyleye kadar getirdiniz. Bence siz bayağı alıngansınız, nişanlınızda zaten "mutlaka alıncak bişey buluyosun" diyerek düşündüğümü doğruladı aslında. Sorunun kaynağı alınganlık yani aşırı hem de bence nişanlınızda sorun aramak yerine bunu düzeltin derim, bu konuşmalardan bu kadar basit duruma ilk defa böyle bir tepki verdiğinizi anlamadım ben çünkü.

Canım kiyamam sana☺aynı benim eski hallerim. Keşke dan dün sürekli msj geliyor dur ya yazısından sonra sensiz olamıyorum elimde değil diyebilseydin☺başka kız bul lafı da çok ergen tavrı olmuş alıngan aşık kiz☺

canım abartmışsın. Bende deli oluyorum yemek yerken yada ailemin yanındayken cırt pırt mesaj gelmesine. şakayla karışık söylemiş ayrıca ben olsam direk ciddi şekilde söylerdim. Bence alınmışsın hemde fazlaca. büyütme fazla.

15-20 mesaj mı.. bence abartmışsın.. cevap vermiyorsa 2'den fazla yazmaya gerek yok diye düşünüyorum.. kimsenin kimseyi bu kadar sıkboğaz etme hakkı yok bence.. birbirinizden ayrı kaldığınız zamanlarda yaşam alanlarınıza biraz daha saygı..

Çok atarlanmışsın.biz kadınların ilgisizlik hiç tahammülü de yok ne yazık ki.o Şakayla karışık demiş. Sen de dediklerini sonuna gülücük koysaydın keşke

Haksızsın. .

Yengeç burcu falan mısın acaba?

Uff kusura bakma ama böyle çok alıngan insanlarla ben arkadaş bile olamam eş olmayı geçiyorum
Ne var yani takılmış gülücüğü de koymuş.

Olayı nereye getirmişsin

Canım haksızsın ya hani espiri yaparak dile getirmiş gülücükte koymuş keşke bu kadar alınganlık yapmazsan. Birde ben şuna karşıyım ''git şöyle kız bul ailene söyle böyle bir kız bulsun'' bu kelimeler çok yanlış milletin aklına karpuz kabugu düşürmeyin çünkü hiç kimse vazgeçilmez değil.

şimdi yemek yerken mi attın msjları, eğer doğru anladıysam zaten sofrada olan insan gereksiz yere meşgul edilmez, çünkü sofrada sürekli gelen msj sesleri çok sinir bozucu, nişanlın güzel bile karşılamış

ne kadar huysuzsunuz ya ve bence çok abartıyosunuz. Eğlenemediği doğru adamın 1 laf etmiş bin laf işitmiş.Boşuna kzmayn yani.Ayrıca tripler kaprisler size bişey kazandırmaz bi bayan olarak daha naif olabilirsiniz.

Eğer sırf bu yüzden bozulduysan, pek hak veremedim sana. Samimi olarak söylemiş. Üslubu yumuşatmak için gülücük koymuş. Ben olsam "tamam :) afiyet olsun yemekten sonra konuşuruz." derdim biterdi. Adam eğlenmiyorum derken bu despotlugunu kastetmiş bence. Haklı yani...

Çocuk gibi davranmışsınız
Bende bazen diyorum bir dur diye, çünkü ha bire üst üste dan dan dan mesaj sesi geliyor.
20 kez yazmışsınız, demek ki o an yazamıyor.
Diğer yandan bu kadar alıngan ve çocuksu olmayın. Bende hiç eğlenemediğim ha bire problem çıkaran şaka nedir bilmeyen biriyle olmak istemezdim
Biraz rahat olun her şeyi kafanıza takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…