Canım sıkıldı bu duruma :((

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Kızlar 38 haftalik gebeyim Dr den geliyorum Dr çocuğun başı tam oturmamış dedi bu ne dmk. Bi sorun var mı hocam dedim yok ama başı tam oturmamis dedi dogüm kanalına girmemiş mi onu mu demk istedi eşim ile kV de vardı zaten Dr bunaltdilar yok cinsiyetini tekrar bakın falan die çok endişeleniyorum bi sorun yoktur dimi

doğum kanalına girmemiştir. tehlikeli bir şey olsa 38. haftada seni geri eve göndermezler. en kötü senaryo sezaryen olursun. rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin. kendini strese sokma o daha tehlikeli.

Sorun yok dediyse, yüksek ihtimal doğum kanalıyla ilgilidir. Canını sıkma. 2 haftan kalmış zaten. Bi sorun olsa doktor ilgilenirdi. Hayırlısıyla al yavrunu kucağına inşallah.

Doğum kanalına tam oturmaması sorun olduğunu göstermez. Dönmüşse yeterli. Zaten tam yerleşmiş olunca Doğumun yakın olduğunu gösteriyor, demekki bekletecek biraz ufaklık.

Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.

Bence de kanala girmemiş demek istemiş.Benm de öyleydi arkadaşın dediği gibi sezaryen oldum.Daha zaman var belki de yerleşir iyice,canını sıkma sen.

sağlıklı bir Doğumun olur inşallah Hayırlı evlat olsun inş

Sıkma canını

Daha oturmamış kafası demiş

Sorun mu var deyince de yok demiş

Kv ile mesafeyi koy şimdiden sen üzülürsün sonra

Bir de cinsiyeti farklı derse iade mi edecekler

Sağlıkla kucağına al

Onlar da biraz heyecandan ne yapacaklarını bilemiyor gibi geldi takma sen

üfff doktor ne gıcıkmış allah aşkına ne olur acaba adam gibi cevap verse hey allahım

Korkulacak bir durum degilki .basi kanala oturmamis demek benim kiziminda oyleydi yana dogruydu basi bu yüzden baski yapamiyordu kanala. 40+4 te kendi duzeltti başını ve doğdu.
Dr um hicbir sıkıntı olmaz kafayi yerlestiremese bile karin bolgesine ufak müdahale ile yerleştiririz demisti.
Daha 38.haftadaymissiniz normal bir durum daha doguma var demekki.

bebeğinizin cinsiyeti ne? 38'de bile hala cinsiyet mi soruyolar hey allahım ya. keşke doktor verseymiş ağızlarının payını.

Bebek doğum kanalına girmemiş demek istemiş. Telaş yapma. Bazı doktorlar henüz doğum süreci başlamadan gebeye heyecan yaptırıyorlar böyle. Sancıların başlayacak, bebek yavaş yavaş kanala girecek. Ben 5 buçuk ay önce doğum yaptım. Bebek kanala girmemişti kafası yukarıdaydı, doğum esnasında, açılma 2 cm olduktan sonra aşağı indi.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
Kanala girmemiş demek istemiş sanırım, ama ben cinsiyeti merak ettim.
Kız olacakta son anda belki vazgeçip erkek olur diye mi umut ediyorlar.

Yok bizim ki tam tersi erkek ama onlar kız istiyor sulale de hiç kız yok. Benim kendi annemin ilk çocuğu kız benim ki de kız olabilirms yok karnim kız karni gibiymis ne bilim bi dünya laf bunaldim valla

O işler belli olmuyorki , benim son hamileliğimde doğumdan bir gün önce inmişti bebek. Belli olmaz ne zaman geleceği , canını sıkma herşey yolundadır...
Çok özür dileyerek soruyorum ama bebeğin cinsiyeti kız mı? O yüzden mi bunaltıyorlar sizi 38. Haftada değişecek hali yokki.duyma , hatta görme onları üzmekten başka bişeye yaramııyorlar zaten genelde kv.ler

Ilk gebeliginizse zaten son 2 haftada iner. Ilk gebelik degilse dogum sirasinda iner.
Hic inmezse ne olur? Sezaryen olursunuz. Bebekle ilgili korkacak bir sey yok yani bu ifadede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…