• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkıldı bu duruma :((

O işler belli olmuyorki , benim son hamileliğimde doğumdan bir gün önce inmişti bebek. Belli olmaz ne zaman geleceği , canını sıkma herşey yolundadır...
Çok özür dileyerek soruyorum ama bebeğin cinsiyeti kız mı? O yüzden mi bunaltıyorlar sizi 38. Haftada değişecek hali yokki.duyma , hatta görme onları üzmekten başka bişeye yaramııyorlar zaten genelde kv.ler
Yok erkek

Aynı şey mi bilmiyorum, doğumun olacağı gün doktor hâla başını çevirmedi sola yat diyordu.
Yatamadım sola , bi sorun olmadı, olsa söyler doktorunuz.

Ya utanmasalar kendileri dogurtack

İlk gelinsen ya da ilk torunsa kolay gelsin canm.Ben öyleyim insan bunalıyor.Kimisi ilgisizlikten şikayetçi kimi de bunaltılıyor senin Benm gibi.

İsteklerinden taviz verme bence ve kendini istediğin zaman ifade et.Bir de çocuğuna kimsenin annelik yapmaya çalışmasına izin verme.Kayınvalidem Benm dikişlerimi bahane etti bi emzirmeye çalışmadı kızımı.Kabusum bitti şükür,gelecek günler için de gardımı almaya çalışıyorum şimdiden,kısmet...

canim bosver kvyi esini bebegine odaklan daha bunun logusa zamani var. kanala girmemistir daha bebisin ondan demistir dr. Hayirlisiyla dogur bebegini insallah

Kızlar 38 haftalik gebeyim Dr den geliyorum Dr çocuğun başı tam oturmamış dedi bu ne dmk. Bi sorun var mı hocam dedim yok ama başı tam oturmamis dedi dogüm kanalına girmemiş mi onu mu demk istedi eşim ile kV de vardı zaten Dr bunaltdilar yok cinsiyetini tekrar bakın falan die çok endişeleniyorum bi sorun yoktur dimi

Endişelenmeyin lütfen hamileyken insan hassas oluyor doğal olarak sizi anlıyorum ama müdehale gerekecek aciliyette bi durum olsa hiçbir doktor risk almaz inanın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sevgiler...

Back
X