canım sıkıldı yaaaa

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
dünden beri düşünüyorum kafam karıştı kuaför arkadaşım bacak bikini bölgesini 35 tl ye alıyor
kolları (koltuk altı değil ) 20 tl ye alırım diyor oda bana 20 tl yani toplamda 55 tl sizce normal mi
beni kandırmaya mı çalışıyor anlamadım daha önce protez tırnak yaptı ertesi gün düştü ses etmedim
ondan önce saçlarıma kaynak yaptı 10 gün içinde hepsi döküldü yine birşey demedim sonuçta arkadaşız para lafı yapmayayım diye sustum ama sizce bu kadarı fazla değilmi

Kuaförün bulunduğu yere göre değişir.

İyi bi semtte olan kuaförler için normal. Ama ben genelde kadın hamamlarına gidiyorum. Oralar hem ucuz, hem de kadınlar yaşlı:) utanmadan açıyorsun. Tüm vücut 20 ye yapıyorlar.

İyi bi semtte olan kuaförler için normal. Ama ben genelde kadın hamamlarına gidiyorum. Oralar hem ucuz, hem de kadınlar yaşlı:) utanmadan açıyorsun. Tüm vücut 20 ye yapıyorlar.
Aaa hamamda ağda var mı? Ne güzel :KK45:

çok pahalı bir semt ve hijyenik büyük bir kuaförde değil geçen saçlarımın kırıklarını aldı 23 tl dedi normalde zaten şekilli
modelleri 15 tl ye kesip fönlüyorlar

neredeydi bu hamam ??:KK49::110:

çok pahalı bir semt ve hijyenik büyük bir kuaförde değil geçen saçlarımın kırıklarını aldı 23 tl dedi normalde zaten şekilli
modelleri 15 tl ye kesip fönlüyorlar

Tamam o zaman normal. Benim kuaförüm kerastase kuaförüdür. Kesim 35, şekilli fön dediğin kırık fön 15e yapıo.

Komple ağda da 65 yazıo. Ama komple ağdanın içinde kol olmaz biliosun. Kol biraz pahalı oluyo.

Valla bana pahali geldi. burda agda salonu var tum vucut ( bikini, kol, koltukalti ,tum bacak yani hersey dahil ) 25 tl..eger bacak yarim olacaksa da 15 tl hepsi dahil yine.. kaş biyik 5 tl..

Tamam o zaman normal. Benim kuaförüm kerastase kuaförüdür. Kesim 35, şekilli fön dediğin kırık fön 15e yapıo.

Komple ağda da 65 yazıo. Ama komple ağdanın içinde kol olmaz biliosun. Kol biraz pahalı oluyo.
komple ağdanın içinde kol olmadığını zaten biliyorum şekilli fön demedim tatlım saç kesim modellerinden kastettim
normalde şekilli kesim yapıp fön ile 15 tl ben ise sadece kırıklarını aldırdım 23 tl bu fiyatları bana şişiriyormu ne diye düşünüyorum ayrıca kırık fönü 10 tl ye yapıyor ama en fazla bir saat sonra kabarıyor sonuçta arkadaşım kırmakta istemiyorum ama sanırım bana özel fiyat listesi çıkarmış

Valla bana pahali geldi. burda agda salonu var tum vucut ( bikini, kol, koltukalti ,tum bacak yani hersey dahil ) 25 tl..eger bacak yarim olacaksa da 15 tl hepsi dahil yine.. kaş biyik 5 tl..
koltuk altını almayacak ben kendim alıyorum ama diğer bölgeleri yapamıyorum

X