Yetişkin olmaya makyaj ile mi başlanırYani makyaj için yaşı uygun küçük değil ki . Siz anne olarak kızınızı küçük görebilirsiniz ama o yetişkin olma yolunda bir yerlerden başlayacak elbette
Sizin gözünüzde hala bebeğiniz olabilir ama resmi mercilerce o bir yetişkin birey :)Yetişkin olmaya makyaj ile mi başlanır
Hiç onaylayacagim bir düşünce değil
Bu bb lerle fondoten arasindaki farki gormeyen bir ben miyim:)Genç kız o annesi sürecek tabiki :)
Ama fondöten yerine şu "bb" kremler var yüze sürünce pek belli olmuyor aynı zamanda nemlendirici özelliğide var. Fondoten gibi gözenekleri kapatmıyor bende kullanıyorum hatta belli bile olmuyor.
Fondöten çok zararlı.Bu bb lerle fondoten arasindaki farki gormeyen bir ben miyim:)
Bi ben mi inanmiyorum buna yani:)) ikisindende aldim normalde kullanmiyorum ama farki goremiyorum ciddenFondöten çok zararlı.
Bb kremin nefes aldırıcı özelliği var dediği gibi,cildi nemlendiriyor da.
Bu bb lerle fondoten arasindaki farki gormeyen bir ben miyim:)
Okulda kim bilir nasıl arkadasları vardır bizi okusa ne olur :)Kızlar benim kız buraları okumasin
Fondöten pürüzsüz cilt ve donuk cildi renklendirmek için kullanılır.Bi ben mi inanmiyorum buna yani:)) ikisindende aldim normalde kullanmiyorum ama farki goremiyorum cidden
Sizce ne zaman makyaj yapmaya başlamalıYetişkin olmaya makyaj ile mi başlanır
Hiç onaylayacagim bir düşünce değil
Hiç yapmaydi daha iyidiSizce ne zaman makyaj yapmaya başlamalı
Hic yapmiyorum desem yeridir ancak bi foto cekimi cok ozel birsey olursa. Bb ile cc arasindaki fark nedir?Fondöten pürüzsüz cilt ve donuk cildi renklendirmek için kullanılır.
Bb krem veya cc kremin nemlendirici özelliği vardır yani bir nevi renklendirilmiş nemlendirici kremdir.
Sık makyaj yapıyorum,Fondötenden cc kreme geçtim o yüzden aradaki farkı anlayabiliyorum,sık yapmıyorsanız farketmiyorsunuzdur.
Öyle bir dünya Yok yani bir şekilde yapacak buna da bir yerlerden başlayacak engel olamazsınız ki . Bb cc krem rimel göz kalemi ile başlayabilir sizde anne olarak alışın. Kızınız çok kötü birşey yapmıyorHiç yapmaydi daha iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?