Ben 80 ler cocuguyum bizlere gore abartiydi bu makyaj vs. Simdikiler oyle degilki.. ki 18 yasta kucuk degil ama cildinin ihtiyaci yok diyosun.. oturup ben olsam konusurdum sanirim.. hani surekli yaparsa sonuclarini anlatrdim.. devam edersede yapacak birsey yok maalesef.Cildi tertemiz ne bir sivilce neden bir leke
Ya yazık ozendikleride çocuk sonuçta
Onuda dusunme skmdiden:) bak bebeginide kendinide huzursuz etme canim.. sobra bosa dert etmisim dersin:) ssglik olsun yeterki:) guzel dileklerin icin tesekkur ederimDoğumdan sonra , hemen diyet ve spora baslayacagim . Şu hamilelikte 100 kilo olmazsam iyi
Çok teşekkürler, sen de evlatlarin ve ailenle çok mutlu ol inşallah
Evet zararlı tabiHafif makyaj yapmaya baslamasi normal
Cildinde sivilce falan yoksa fondoten kullanmasi gereksiz ve bu yas icin zararli tabii.
Biliyorum çok kötü bir şey yapmiyap
Ama iyi bir şeyde yapmıyor
Hani ihtiyaç olduğu bu bilsem belki
Kişilik özellikleri ön planda olsun görüntüsüyle sorunlu olmasın
Temiz tertipli bakımlı olsun
Kat kat makyajla kime neyi gösteriyorum hesabını bilinçli yapsın istiyorum
Ama geçici bir dönem diye umut ediyorum
Evet konuşmalı ama nasılBen 80 ler cocuguyum bizlere gore abartiydi bu makyaj vs. Simdikiler oyle degilki.. ki 18 yasta kucuk degil ama cildinin ihtiyaci yok diyosun.. oturup ben olsam konusurdum sanirim.. hani surekli yaparsa sonuclarini anlatrdim.. devam edersede yapacak birsey yok maalesef.
Baya baya:)) yaparken dal konuya:) iliskiniz nasil bilmem ama.. bu sebepten uzuldugune gore kizini seviyosun:) ben kendim lafi dolandirmayi sevmedigim icin bi gun makyaj yaparken siradan birsey gibi bahsedip sonuclarinida aciklardim:) ilerde zaten ihtiyacin olacak muhtemelen kullanman gerekecek derdim.. gencliginin guzelliginin taze cildinin tadini cikarmasini tavsiye ederdim:)) bu kadar zor olmasa gerek:)Evet konuşmalı ama nasıl
Kızlar benim kız buraları okumasin
Tontrim bb' ler daha hafif formüllüdür yüksek oranda nemlendirici içeriklidir. Fondoten cilt kusurlarını kapatmak için kullanılır, bb' ler sadece cilt tonunu eşitler :)Bu bb lerle fondoten arasindaki farki gormeyen bir ben miyim:)
Tabiiki sana sormaliydim bu soruyu:) baska makyajkolik yok :)Tontrim bb' ler daha hafif formüllüdür yüksek oranda nemlendirici içeriklidir. Fondoten cilt kusurlarını kapatmak için kullanılır, bb' ler sadece cilt tonunu eşitler :)
Deriiin bilgim var bu konuda farklı yani ikisi birbirinden
Tabiiki sana sormaliydim bu soruyu:) baska makyajkolik yok :)
Şimdikiler 12 yaşında başlıyorlar, maşallah kızınıza.Selamlar
Şimdi benim 18 yaşında üniversiteye hazırlanan bir cadim var
Bu güne kadar makyaj yaptığına şahit olmamistim
Bugün fondöten sürdüğünü gordum
Kötü hissettim yazık güzelim cildine
Yapmasini istemiyorum
Aklı başında zeki bir kızdır
Neden bunu yapmak gereği duyuyor
Benmi anlayamıyorum onu
Bi el atın kızlar
Güzel yorumun için teşekkürlerBende yapıyordum 18 yaşındayken çünkü çevremdeki herkes yapıyordu . Siz bunu yasakladıkça, gizlice okulda yapacak yine yapacak. Bari daha doğal, zararsız olanlardan alın onu kullansın çünkü zaten kullanacak. Sonra ise ya süslü püslü bir hanım olacak ya da bir çoğumuz gibi doğallıktan yana olacak
herkes makyaj ıcın normal bır yas demıste hayır hıc normal bır yas degıl kızlar napıyorsunuz sız ya :)
ılk sac boyama beyazlar cıkınca olur
yuze surulen fondoten ıhtıyac varsa olur
dugunumde bıle fondoten kullanmadım sadece pudra ... cıldıne kımyasal yuklemesının hıc anlamı yok suan elımıze gecmeyen dupduru harıka bır cıldı vardır hanım kızın . o guzel parıltıyı fondotenle saklamanın anlamı yok
o yaslarda kendınde cok kusur gorur normal olan mevcut gozeneklerı bıle ona kusur gorunur kapatırsa makyaj yaparsa cok guzel olacagını sanır
ona dogallıgın ne kadar guzel oldugunu nerde ve ne zaman yapılması gerektıgını anlatmak ve buna ınandırarak ıkna etmek gerekır
bır parlatıcı bır rımel yeterlı suan kendısıne
dıger turlu makyaj guzelı durdugunu halbukı dogal oldugunda kendı guzellıgının on planda oldugunu ınsanların buna cok dıkkat ettıgını soylemek gerekır
benım annem bana evde ıstedıgın kadar makyaj yap hevesını al dedı hatta kendısı evde bana yaptı evın ıcınde hep makyaj yaptım o zamankı resımlerıme baktıgımda allahım dıyorum bu nedısarı cıkarken de sadece parlatıcı ve rımel uygulardım
okadar doymusum kı makyaja dugunumde de dahıl hıc fondoten surmedım göz farı nadir hala bır ruj bır rımel ozel bır geceyse goz kalemı
hem saglık hem fresh goruntu ıcın olması gereken bu hanı 50 yasında soluk tenlı olursun makyaj bazı uygulanır renk esıtsızlıgı ıcın ama 18 yasında ay gıbı ne gerek var
Sen bizim evde ünlüsün mune çim:)Bence siz direkt beni okutmalısınız, 18 yaş yasal olarak erişkin sayılabilir ama komple bir makyaj makyaj için erken bir yaş, dünyanın en muhteşem ve kaliteli fondötenini kullanıyor bile olsa cildini bozar fondöten, kısa vadede bir zararını görmese de uzun vadede sakıncalarını görecektir, arkadaşlarına özeniyor olabilir, makyaj yapmak isteyebilir, bunların hepsine eyvallah ama yaşına uygun makyaj yapmalı, mesela fondöten onun yaşı için olmazsa olmaz bir malzeme değil, bir göz kalemi ya da eyeliner ve pastel tonlarda dudakları hafif renklendirecek bir ruj kafi.
Yasaklayarak değil ama erken yaşta yapacağı makyajın uzun vadede yaratacak zararlarını açıklayın, eski kafalı bulunabilirim ama 18 yaşındayken kızıma fondöten sürdürtmedim, yeni yeni başlıyor ki 24 yaşına girdi girecek, göz kalemi, eyeliner ve yaşına uygun tonlarda ruj sürdü şimdiye kadar, ki ruj renklerinde de belli tonlar dışına çıkamaz zira genç kızlar kusura bakmasınlar ama makyaj yapacağım derken 18'lik yüzlerini 30 yaşında gibi gösteren malzemelerle oldukça kötü bir makyaj yapıyorlar, 15 yaşında kızların ayaklarındaki çivi topuklu ayakkabıları görünce gülme tutuyor beni, üzerinde durabilmek için şekilden şekilde giriyorlar, herşeyin bir zamanı var, makyajda yapacaklar, topuklu da giyecekler, saç da boyayacaklar ama zamanı gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?