Canım sıkıldı

Hic yapmiyorum desem yeridir ancak bi foto cekimi cok ozel birsey olursa. Bb ile cc arasindaki fark nedir?
Bb krem renkli nemlendirici yani fondötenin daha zararsız hali.
Cc krem ise ciltteki ton farklılıklarını gideriyor,ben o yüzden cc krem kullanıyorum. Ayrıca çok bir zararı da yok,cc krem tavsiye ederim.

Bb krem renkli nemlendirici yani fondötenin daha zararsız hali.
Cc krem ise ciltteki ton farklılıklarını gideriyor,ben o yüzden cc krem kullanıyorum. Ayrıca çok bir zararı da yok,cc krem tavsiye ederim.
Hmm ben alirken sormustum farki.. kiz ikiside ayni demisti:)) hahaha hatta demistim madem ayni neden ismi farkli:) tesekkur ederim bilgiler icin iyiki varsiniz:)

Hafif makyaj yapmaya baslamasi normal

Cildinde sivilce falan yoksa fondoten kullanmasi gereksiz ve bu yas icin zararli tabii.

Valla öncelikle Tebrikler 18 yaşında makyaja henüz yeni yeni başlamış .....

O kadar fazla küçük kadın görmeye basladim ki şaşkınlıkla seyrediyorum,dediğim yaş 13 14 yaşlar bu arada ..cilde ne kadar zarar verecek olması umurlarinda bile değil.

Yani 18 yaş bence erken değil annesi. Fondeten hic kullanmadim, beni resmen boğuyor .Yaptığım makyaj sadece göz kalemi ve Ruj. .

Eğer kızların dediği gibi bb cc( ne ise hiç bilmiyorum ilk defa duydum)nemlendirici özelliği varsa kullanılabilir .

Ya fondöten yüzde tabaka varmış gibi duruyor bb kremler öyle değil nemlendirici kremin ten rengi halini düşünün yüzde ipeksi duru bi görüntü oluyor ben çok beğeniyorum
Ayrıca cilt hava alıyor :)

Fondötene bağlı galiba. Ben Dior kullaniyorum. Asla tabaka gibi durmuyor.

Ay sizinki kızmış yine, benim oğlum bile sivilcelerini benim bb krem ile kapatıyor,
bir de bana soruyor;
-Olmuş mu? Tamam mı?
-Olmuş yavrum,pırıl pırıl parlıyorsun, gözüm kamaştı deyip gönderiyorum okula.
Yaşıtlar kızınızla.
Geçtiğimiz iki yıl daha bir düşkündü dış görünüşüne ve sivilce izlerine takıntılıydı,
bu yıl biraz normale döndü.
Üzerine gitmeyin,geçici bu dönemler.

Bi ben mi inanmiyorum buna yani:)) ikisindende aldim normalde kullanmiyorum ama farki goremiyorum cidden
Belki kullandığınız bb krem cildinize uygun değildir ? Ben en pahalı fondöteni bile kullansam iğrenç duruyordu .. iyi ki çıkmış şu bb krem . Yanaklarıma,alnıma,burnuma, çeneme ve boynuma birer damla koyuyorum yani tıpkı krem sürer gibi çok yoğun değil , iyice yedirince gerçekten cildim pürüzsüz ve çok fresh duruyor . Fondotenin o kalıp gibi durması Yok , ve şimdiye kadar sivilce vs. Yapmadı .
Max faktor kullanıyorum ben . Tavsiye ederim

Ben kullanmiyorm canim fondoten bb cc devkullanmiyorum . Bi kac sefa kullandim en fazla o yuzden farki goremiyodum sanirim:)

Ben kullanmiyorm canim fondoten bb cc devkullanmiyorum . Bi kac sefa kullandim en fazla o yuzden farki goremiyodum sanirim:)
Ben de günlük hayatımda 0 (!) Hiç kullanmıyorum ama neden bilmiyorum kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki anlatamam. Aynaya bakınca yabancı biri var sanki , suratım büyüdü Bu ara kendimi güzelleştirmeye çalışıyorum , o yüzden bb krem kullanıyorum

Gerek yok hamilesin diye oyle geliyodur:)) ben ilk gebelikte 25 kilo almistim burnum bile kocaman olmustu yaa:)) simdi bu benmiymisim diyorum:)) biraz dudak kremi bi rimel belki yeter bile aslinda.. birde guzel katkisiz dogal bir nemlendirici.. ben gunluk sade bi nemlendirici krem ve renkli dudak kremi kullaniyorum.. yetiyo bana.. ne kadar fazlssina alustirursan gozune o kadar yetersiz geliyor ilerleyen zamanlarda:)

Ben çok depresyondayım . Kendimi çok suçluyorum . 55 kilo Çıtı pıtı biriydim . Evlendim önce tiroid sorunum çıktı ilaç kullandım kilo aldım . 2 sene çocuğumuz olmadı tedavi gördük çocuk için , 4 aşılama bir tüp bebek . Tabi stress,yemek, tiroid ilaçları,kortizon ve tüp bebek hormonları 66 kilo ile hamile kaldım hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm diye üzülürken 4.ayımdayım 72 kiloyum. Millet ilk aylar kilo verir ben dana gibi oldum . Hamileliğimin keyfini çıkaramıyorum resmen

Okulda kim bilir nasıl arkadasları vardır bizi okusa ne olur :)
Cildinde sorun yoksa bu sene dogallık moda diyip dogal güzelliğini cildini bozmasın diye rimel ruja ikna edebilirsiniz belki :)
Anne bak senin çok sevdiğin kadınlar kulübündeki hanımlardan abartılı buluyor seni der
Yani başka ne olabilir

Yapma bunu insallah eski kilona inersin.. tadini cikar suanda depresyona girme bi faydasi yok cunku: (

Biliyorum çok kötü bir şey yapmiyap
Ama iyi bir şeyde yapmıyor
Hani ihtiyaç olduğu bu bilsem belki
Kişilik özellikleri ön planda olsun görüntüsüyle sorunlu olmasın
Temiz tertipli bakımlı olsun
Kat kat makyajla kime neyi gösteriyorum hesabını bilinçli yapsın istiyorum
Ama geçici bir dönem diye umut ediyorum

Yapma bunu insallah eski kilona inersin.. tadini cikar suanda depresyona girme bi faydasi yok cunku: (
Doğumdan sonra , hemen diyet ve spora baslayacagim . Şu hamilelikte 100 kilo olmazsam iyi
Çok teşekkürler, sen de evlatlarin ve ailenle çok mutlu ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…