- Konu Sahibi zevzekbayan
-
yahu mesele akraba evliliği mi de kızın evliliğini eleştiriyorsunuz?
ne alaka yani
evlenmiş bitmiş, hamile bi de
gidip kuzenimle evlenmem ama kardeşim gibi de yakın filan değiller yani.
akraba evliliği de eğer severek yapılıyorsa karşı değilim.
sanki alakasız yerlerden evlenenlerin engelli bebeği olmuo
Tuscugülün yaptığı yoruma bak.Bu yorumun Fatmagül düzeyindeki yorumdan farkı ne asıl.Bu ülkede doktor/adayı istatistikten, mendelden bu kadar habersiz bu yorumu yapıyorsa vay ülkenin haline, cahil kadına adama ne diyeceksin, neden akrabanla evlenme diyeceksin
Tuscugülün yaptığı yoruma bak.Bu yorumun Fatmagül düzeyindeki yorumdan farkı ne asıl.Bu ülkede doktor/adayı istatistikten, mendelden bu kadar habersiz bu yorumu yapıyorsa vay ülkenin haline, cahil kadına adama ne diyeceksin, neden akrabanla evlenme diyeceksin
ben onu bunu gectımde hıc korkmadınızmı cok yakın krabanızla evlenırken 'yarın bıgun cocuk yaparsam ya cocugum engellı olursa' dıye valla cesaretınıze hayran kaldım
İki kardeş iki kardeşle evlenmiş ve onların çocuklarıda birbirleriyle.Çok yakın akrabasınız,umarım çocuğunuz sorunsuz,sağlık bir şekilde dünyaya gelir.
Siz nerde nasıl mutlu olacaksanız doğumunuzuda orada yapın.Doğumdan sonra lohusalık döneminde kayınbabanız bakabilecek mi de bu kadar çok karışıyor?
ben hiç bir şey anlayamadım çok karışık anlatmışsın:44:
çok enteresan bir aile yapısı,karışık olmuş.hani sınav soruları vardır ya;eniştem şunun babasıysa teyzem onun halasıysa dayım kuzenimin neyi olur gibi
dede de pek meraklıymış ortalığı karıştırmaya Maaşallah.ona ne ya hu?
Su icinde bulundugunuz duruma tibbi olarak bakarsak.
Siz anne ve babanizin genlerinden meydana geldiniz.
Dayiniz annenizle ayni gene sahip.
Halanizda babanizla ayni gene sahip.
Yani bu durumda esinizle sizin genleriniz iki kardesin genleri kadar ayni.
Nasil cesaret ettiniz buna nasil?
Tamam dini yönden sakincasi yok ama cocugunuzun sakat olacagini hic düsünmedinizmi.?
Konudaki SIKINTINIZA gelecek olursam, aile ici SIKINTI iste.
Yani halaniz, dayiniz, esiniz, babaniz, anneniz ayni aile iste, gecer bosverin:S
Nasıl ya ben hiç bir şey anlamadım cidden :44: Akrabalarmıymış, sonra da birbirine mi düşmüşler, anlamadım valla tam olarak.. :44: Anladığım kadarıyla (umarım doğru anlamışımdır); kayınvaliden kızının yanında doğum yaptığı için. Sende doğum yapacaksın ve annenin yanına gitmek istiyorsun fakat kayınvaliden gitme mi diyo? :44:
sizinle birlikte değişir İnşallah bu saçmalık..iç içe ilişkiler çok kötü ya..bizim iki tarfta da akraba evliliği yok.sağlıklı nesiller için çok tehlikeli bu evlilik türü.
olmusla ölmüse care yok,konu sahibi bize akraba evliligi yaptim cocugum sakat olurmu vs gibi seyler sormamis,
kader kismet evlenmisler ALLAH MUTLU MESUT ETSIN umarim bebekleride saglikli dogar,asil konuya cevap versek daha iyi olur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?