- Konu Sahibi zevzekbayan
-
teşekkür ederim canım...allah razı olsun.zaten en baştan çözdüm ben işin içinden çıkamadığımdan anlatmadım sadece paylaşmaktı amacım...gereksiz bi konu oldu sanırım...üzgünüm.
Konu sahibi arkadasim;
Belki biran can SIKINTINIZI paylatiniz, dertlesmek istediniz ama bu sitenin yüzbinlerce kullanicisi oldugu icin biz sizin anlattiklariniz üzerinden, toplumsal bir uyari yaptik. Niyetimiz sizi üzmek yada yargilamak degildi ( en azindan kendi adima degildi)
Ben sizin icin iyi dileklerimi gönderiyorum.
Rabbim saglikla, sihhatle bebeginizi kucaginiza almanizi nasip etsin.
Bu ve gelecekte olacak bebeklerinize rabbim saglik sihhat ve uzun ömür versin.
Yuvanizada huzur ve mutluluk versin.
Olur mu hiç, üzüldüm şimdi. Sinir anında acmışsındır. Neyseki seni cok fazla hırpalayan birşey yok ortada.
Biz ne gereksiz konular gördük burda, senin sülale azıcık karışık ama konun gereksiz değil
keşke sorunlarım sadece burda anlattıklarımla sınırlı olsa...
evlilik çok önemli bir karar..ve ben bu ciddi kararı yanlış zaman da ve yanlış insanlarla aldım...
üzülmene gerek yok canım dünya işte ...kocaman yalan bir dünya....
neresinden tutsam elim de kalıyor...bana güç veren beni ayakta tutan tek valığım karnımda bebeğim...o benim herşeyim.
Kardeş yerine koymak başka şeydir, kardeş olmak başka şey.
Akraba evliliğinin bebeklerde sağlık sorununa sebebiyet verme potansiyeli yüksek bunda hemfikirim neticede bilimsel bir gerçek, ancak bu durumu "başkalarının kocasına göz dikmek" ya da "kuma kabul etmek" le aynı kefeye koyamayız fikrimce.
Madem bu kadar dediğin dedik, çaldığın da düdük, madem bu kadar dava adamısın, mesele nedir ? İstediğin belli, yapacagın belli zaten. Gen havuz probleminde kapışalım diye mi açtın konuyu ?
Bence koyulur cünkü " Erkek kıtlığımı var" dedim ve misaller verdim.
Yazdım yazdım sildim, neyse söylemek istedigim cok sey var aslinda ama
konu sahibi hamile.
Onu üzmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?