Canım sıkıldı.

güzel insan siz bu kıza öyle diyince pat diye boşanıp çocuğu da tükürüp atacak mı yani. ülke kurtulcak muasır medeniyetler seviyesine mi çıkacaz. konu kızın akraba evliliği değil ki.

Boşansın mı dedik sevgili dec, ayrıca evet, böyle evliliklerin olmaması ülkenin muasır medeniyet seviyesine doğru atılmış önemli bir adım olur.

Evet ben genetiği mendelden ibaret sanacak kadar bi haberim, zira tıp eğitimiyle yakından uzaktan alakam yok.Biyolojiyle ilgim en son lise 1'de kaldı ama o genel kültür düzeyi bile yetiyor işte birşeyleri idrak etmeye. Sizin gibi yıllarca okumuş da kafasının içine literatürü bile sokamamış doktor adayları içinse fatmagülden hallice tuscugül demek espiri niyetiyle değil trajediyi anlatmak için söylenebilir ancak. Sizin gibiler bu ülkenin eğitimden geri kalmış yerlerine gidecek de insanlara doğum kontrolünü, akraba evliliğini yapmamayı öğretecek he? Tey tey tey

Son düzenleme:
konu açtığına pişman olmana gerek yok bence belki seninle aynı durumda olan biri burda yazılanları okuyup daha bilinçli hareket eder bi de böyle düşün

Son düzenleme:

bende akraba evliliği taraftarı değilim ailemde öyle ama kader in önüne geçilmiyor bazen...

Sorun olmamasına çok sevindim,inşallah sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alırsın.Dediğim gibi nerde nasıl mutlu olacaksan doğumunu orada yap.Anne evinde biraz daha rahat edersin sanırım.

atalarımız farklı sonuçta benim babamla onun babası aynı genlere sahip değil...annelerde aynı şekilde evlenmeden önce tahliller yapıldı bi sorun çıkmadı şuan da bebeğim sağlıklı...

Arkadasim, insallah bebegin saglikla dogar ve saglikla büyür ama yaptigin akraba evliligi gecerli göstermeye calisma lütfen. Tamam sizin icin olan olmustur ama bu yanlistir ve yapilmamasi gerekir
"Atalarimiz ayni gene sahip degil benim babamla onun babasi ayni gene sahip gedil" diyorsun ama senin babanla onun annesi, senin annenle onun babasi ayni gene sahip yani degisen birsey yok. Esiniz ve sizin genleriniz iki kardesinki kadar yakin!

ben eşimle ay da yılda bile görmemişizdir birbirimizi aileler farklı şehirlerde ve çok samimi ilişkilerde yoktu biraz da bundan kaynaklnıyor yani ben evlendiğim de kuzenimle değil de yabancıyla evli gibiydimmm aslında abi kardeş ilişkisi yoktu çok fazla

Ne alaka ya aaaaa Bence asıl kadın annesinin evinde doğum yapacak ki el üstünde tutulsun, hangi kaynana geline annesi kadar iyi bakar Peki annenizin sizin yanınıza gelme durumu yok mu?

öyle yapıcam bende sağol canım özlerinde kötü değiller ama herşeye muhalefet bi tavırları da vardır işte böyle

payşaşmakla kötü mü ettim? rahatsız olduysanız yorum yapmayın ...

açıklık getirmeye gerek yok ben anlamadım ki, içinde bulunduğum durumu siz anlayabilesiniz

güzel insan siz bu kıza öyle diyince pat diye boşanıp çocuğu da tükürüp atacak mı yani. ülke kurtulcak muasır medeniyetler seviyesine mi çıkacaz. konu kızın akraba evliliği değil ki.

salaklık ettim zaten konu açmakla milletin de eleştri yapası varmış beni bulmuşlar...

bence sen şu kadarcık okuduğun yazıyla beni cahil olarak adlandırabiliyorsan benim ne yaşadığıma da bilmede kendi aklından bilginden şüphe etmelisin... önyargılı olma bence bu kadar...

Kardeş yerine koymak başka şeydir, kardeş olmak başka şey.

Akraba evliliğinin bebeklerde sağlık sorununa sebebiyet verme potansiyeli yüksek bunda hemfikirim neticede bilimsel bir gerçek, ancak bu durumu "başkalarının kocasına göz dikmek" ya da "kuma kabul etmek" le aynı kefeye koyamayız fikrimce.

Sanki yedi kat yabancılardan bahsediyorsunuz, zaten herkes birbiriyle akraba, ne diye durduk yere sorun çıkardıklarına anlam veremedim açıkçası.:44:

o zaman konuyla ilgli yorum yapalım..güzel arkadaşım sen nerede doğum yapmak istiyorsun,nerde doğum yaparsan daha mutlu olacaksın? bence milletin değil senin ne düşündüğün önemli bu konuda..ayrıca şu dedene fena kafayı taktım bilesin

konu açtığına pişman olmana gerek yok bence belki seninle aynı durumda olan biri burda yazılanları okuyup daha bilinçli hareket eder bi de böyle düşün

evet haklısın hayatıma şöyle dönüp bir baktığımda tek silmek isteiğim şey yaptığım evlilik...ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dayım yanımd old.için.

Sorun olmamasına çok sevindim,inşallah sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alırsın.Dediğim gibi nerde nasıl mutlu olacaksan doğumunu orada yap.Anne evinde biraz daha rahat edersin sanırım.

sağol canım benimde kafam da ilk zamanlar bir sürü soru işareti vardı...bebeğim sağlıklı ya ondan gerisi çokta önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…