• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkıldı.

Arkadasim, insallah bebegin saglikla dogar ve saglikla büyür ama yaptigin akraba evliligi gecerli göstermeye calisma lütfen. Tamam sizin icin olan olmustur ama bu yanlistir ve yapilmamasi gerekir
"Atalarimiz ayni gene sahip degil benim babamla onun babasi ayni gene sahip gedil" diyorsun ama senin babanla onun annesi, senin annenle onun babasi ayni gene sahip yani degisen birsey yok. Esiniz ve sizin genleriniz iki kardesinki kadar yakin!

yaptığım evliliğin doğru olduğunu mu savunuyorum sanıyorsun ...savunmuyorum siz işin gnetiğine indiğiniz için yorumumu yaptım

bence sen şu kadarcık okuduğun yazıyla beni cahil olarak adlandırabiliyorsan benim ne yaşadığıma da bilmede kendi aklından bilginden şüphe etmelisin... önyargılı olma bence bu kadar...

Estafırıllah, ben size cahil demedim. Bi cahillik yapmışsınız benim gözümde ama cahil olarak damgalamadım ben kimseyi. Benim lafım orada tuscugül hanıma, hani mecburi görev yapacak da cahil insanlara öğretecek ya birşeyleri, o bakımdan dedim.

o zaman konuyla ilgli yorum yapalım..güzel arkadaşım sen nerede doğum yapmak istiyorsun,nerde doğum yaparsan daha mutlu olacaksın? bence milletin değil senin ne düşündüğün önemli bu konuda..ayrıca şu dedene fena kafayı taktım bilesin:9:

canım sorumu cevaplar mısın lütfen? sen nerde doğum yapmak istiyorsun?

Estafırıllah, ben size cahil demedim. Bi cahillik yapmışsınız benim gözümde ama cahil olarak damgalamadım ben kimseyi. Benim lafım orada tuscugül hanıma, hani mecburi görev yapacak da cahil insanlara öğretecek ya birşeyleri, o bakımdan dedim.

neyse yanlış anlamış olabilirim....

istanbul da yapmak istiyorum... merak etmeyin orada yapacağım zaten...ben istedikten sonra birşeyi davamda da haklıydam kimse önüme taş koyamaz zaten...

Madem bu kadar dediğin dedik, çaldığın da düdük, madem bu kadar dava adamısın, mesele nedir ? İstediğin belli, yapacagın belli zaten. Gen havuz probleminde kapışalım diye mi açtın konuyu ? :37:

istanbul da yapmak istiyorum... merak etmeyin orada yapacağım zaten...ben istedikten sonra birşeyi davamda da haklıydam kimse önüme taş koyamaz zaten...

yok merak etmedim zaten:1: e madem sorun ne o zaman,git ailenin yanına yap doğumunu kim ne derse desin takma.

Son düzenleme:
ayy ne bileyim kızlar sorun morun yokmuş işte sadece yaşadığım bi sizir anını paylaştım düşünmeden... :/ şurda iki laf ettiniz...sizede zahmet oldu:/

ayy ne bileyim kızlar sorun morun yokmuş işte sadece yaşadığım bi sizir anını paylaştım düşünmeden... :/ şurda iki laf ettiniz...sizede zahmet oldu:/

Estfrllah bize zahmet olmasından değil de sorununuz bu kadar cabuk çözüme ulaşması şaşırttı bizi.

Neyse iyi doğumlar mı denir, hayırlı doğumlar mı bilemedim :D

bune arkadassın üstüne geliyosunuz snirlenmiş kızmış kv o sinirle derdini paylaşmak istemiş
arkadaşa yorum yazarken hamile oldugunu göz ardı etmeyelim hamilelikte hormonlar tavan yapıyoya
ve asabi olabilir bence üstüne fazla gitmeyin anne adayının:16:

Estfrllah bize zahmet olmasından değil de sorununuz bu kadar cabuk çözüme ulaşması şaşırttı bizi.

Neyse iyi doğumlar mı denir, hayırlı doğumlar mı bilemedim :D

teşekkür ederim canım...allah razı olsun.zaten en baştan çözdüm ben işin içinden çıkamadığımdan anlatmadım sadece paylaşmaktı amacım...gereksiz bi konu oldu sanırım...üzgünüm.

bune arkadassın üstüne geliyosunuz snirlenmiş kızmış kv o sinirle derdini paylaşmak istemiş
arkadaşa yorum yazarken hamile oldugunu göz ardı etmeyelim hamilelikte hormonlar tavan yapıyoya
ve asabi olabilir bence üstüne fazla gitmeyin anne adayının:16:

yok asabi değilim ...düşündüğün için sağol :)

Back
X