Canım sıkıldıkça yemek yiyorum

Madem engel olamıyorsunuz kalorisi düşük şeyler yemeyi deneyin. Elma yiyin mesela, salatalık yiyin, yağsız mısır patlatın onu yiyin. Öğünlerinizde olabildiğince az ekmek çok protein tüketin (bol bol balık eti, tavuk eti gibi) böylece daha tok hissedeceksiniz abur cubura karşı iştahınız kesilecek bir miktar. Bol bol su, yeşil çay. Yeşil çay başlı başına kutsal bir şey zaten. Ben bunları severek yapıyorum ve sırf bu yüzden de kilo alamıyorum. Bende işe yaradığına göre sizde de yarayacaktır, istisnai bazı durumlar söz konusu değilse (hastalık, hassasiyet vb.)
Böyle diyetisyen gibi sayıp döktüm lakin öyle bir iddiam asla yok, bilmiş bir tavrım var ise şimdiden aslını diyorum, amacım salt yardım etmek.

Bende oyleyım malesef:(
Isım var ama ne streslı ne bısy :(
Uc kılo vermıstım
O yıeyemedıgn haftalarn acısını baya cıkartm ve 60 kılo oldm
Kendımden ndret edıyorum ama yemege devam :(
Son care spor spor :(
Bu kişi forma gırmek ıcın harcayacagım

Bi defter tutun ve yediginiz her seyi yazin. Gunun sonunda da kalorisini hesaplamaya calisin, yureginiz kaldirirsa :D
Boyle boyle bos yere yemekten kacmaya baslarsiniz.

Yemeyeceksin o zaman!!! :)

Oyle olmuyorki iste.
Bende öyleyim bi cozumu varsa banada soyleyin
Bulursam soylerim ins
Aradığım ikizim :KK19::kk77::KK70:

:KK50::KK48:
bende öyleyim ama kendimi frenliyorum daha doğrusu çabalıyorum.
sana sadece şunu söyleyebilirim yedikçe yiyesin gelir kurtulamazsın ne kadar azaltsan o kadar iyi.
sadece acıkınca beslenmeyi dene.

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim artik oyle yapacagim
Madem engel olamıyorsunuz kalorisi düşük şeyler yemeyi deneyin. Elma yiyin mesela, salatalık yiyin, yağsız mısır patlatın onu yiyin. Öğünlerinizde olabildiğince az ekmek çok protein tüketin (bol bol balık eti, tavuk eti gibi) böylece daha tok hissedeceksiniz abur cubura karşı iştahınız kesilecek bir miktar. Bol bol su, yeşil çay. Yeşil çay başlı başına kutsal bir şey zaten. Ben bunları severek yapıyorum ve sırf bu yüzden de kilo alamıyorum. Bende işe yaradığına göre sizde de yarayacaktır, istisnai bazı durumlar söz konusu değilse (hastalık, hassasiyet vb.)
Böyle diyetisyen gibi sayıp döktüm lakin öyle bir iddiam asla yok, bilmiş bir tavrım var ise şimdiden aslını diyorum, amacım salt yardım etmek.

Elma salatalik yiyebilirim ama yurtta oldugum icin artik onume ne koyarlarsa onu yiyecegim
Bende oyleyım malesef:KK43:
Isım var ama ne streslı ne bısy :KK43:
Uc kılo vermıstım
O yıeyemedıgn haftalarn acısını baya cıkartm ve 60 kılo oldm
Kendımden ndret edıyorum ama yemege devam :KK43:
Son care spor spor :KK43:
Bu kişi forma gırmek ıcın harcayacagım

Bende ekimde spora baslayacagim insallah
Bi defter tutun ve yediginiz her seyi yazin. Gunun sonunda da kalorisini hesaplamaya calisin, yureginiz kaldirirsa :KK70:
Boyle boyle bos yere yemekten kacmaya baslarsiniz.

Haklisiniz oyle mi yapsam acaba oyle yaparsam daha İyi olur gibi

Back
X